Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(knopke* @ 2016 10 17, 12:43)
Pikta esu bet kaip...bet jau nenoriu veltis i nesamones, mat, pati ponia nesizinau ko noriu,

Man labai patinka tokie atmazai.
Jofana, jeigu aš žinau, ko noriu, tai man tada nafiga dizaineris, jūs man paaiškinkit, prašome?

Mano darbininkų mėgiamas atmazas - ai pas jus namas kaltas. Net jei gipskartonį blogai sudėjo, kaltas namas, jis, mat, senas. Aha, sakau, tiksliai, nu. Nuo 19 a. vidurio buvo geras, o dabar kaip tik ėmė ir pablogėjo??? Ir tai išlindo ant gipskartonio, ania? Ir sudėjus langus, šviečia montažinės putos, dėl to irgi kaltas namas??? O gal paimt lentelę ir užkalt, ką???

Bet tai negi pats kaltas liksi biggrin.gif

Užkelčiau skandalą grynai iš sportinio azarto ir tegu ji ima nafig savo gartraukį ir kišasi jį kur nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 spalio 2016 - 13:10
Kaltu statybose nerasta, faktas kaip blynas biggrin.gif
Atsakyti
Tiek nerasta, kad aš spėju, jog statybininkus gyvus į dangų ima biggrin.gif Juk jie be nuodėmių išvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 17, 13:09)
Kaltu statybose nerasta, faktas kaip blynas  biggrin.gif

užtai ir perkat vaistus, kad nenorit veltis į nesąmones. Va įsiveltumėt, pasirėkautumėt, apsipyktumėt, gal net apsidrąskytumėt, išsinervintumėt iki negalėjimo. Aišku vaistų vis tiek reiktų, bet išleistumėt negatyvą iš savęs, išsilaisvintumėt iš "apgautosios" mąstymo ir svarbiausia mums tokias iustorijas laaaabai patinka skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 10 17, 13:29)
Tai kaip ir savaime aišku - mėžti von, iš patirties sakau, toliau bus dar blogiau. Nes jei dabar akis drasko ir ant galvos lipa, kur konkretus darbas, t.y. planai, tai kas bus kai prasidės visokie subjektyvūs grožiai.
O jei neatiduoda, ką turėjo padaryti, pagrasinkit, kad paviešinsit SM juodąjam sąraše. Aišku bloga reklama - irgi reklama, bet kita vertus info SM galingas reikalas biggrin.gif  Arba tiesiog nurašykt tai į nuostolius ir tiek.

kaip mergaitės aš džiaugiuosi šią temą atradusi wub.gif wub.gif kiek naudinogs informacijos, patarimų čia galima rasti ir gauti ir kas svarbiausiai mergaitiškai pasibėdavoti galima, kur taip pat patarimai duodami wub.gif 4u.gif

tai ji gi suprato kad toliau jos nebeeimsiu biggrin.gif del tos priežasties ir paprašė avanso į toliau ale dirbamo darbo biggrin.gif nu audžiu mintį kaip čia protingiau pasielgti g.gif
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2016 10 17, 14:02)
knopke* - viskas pas jus ten bus gerai! (apart šaldytuvo, aišku) pamatysit!
Turėsit labai gražią ir nuostabią virtuvę, su ne visai patogiai pastatytų šaldytuvu. Bet nuo to ji nebus mažiau klasiška  wub.gif  Daug vietos, daug darbasatalio, daug pasidėjimo - super!  wub.gif
Buvo ta dizainerė, nebuvo, pasimirš ir nuoskaudos ir eurai - liks tik labai graži virtuvė ir nepatogiai pastatytas šaldytuvas (jeigu neperstatysite)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš šaldytuvą taip pat dėčiau arčiau plautuvės, bet.... pas mane bus taip pat kaip pas knopkę bigsmile.gif biggrin.gif bet... tik todėl kad neina kitaip jo pastatyti, neužtenka tam vietos unsure.gif
Atsakyti
Issirekauju as, su asarom kartais, o kartais drimba bliudai pilni farso ant grindu, netycia, bet...geriausiai man sekasi issiliet ant vyro blink.gif biggrin.gif bet nors ir parekauju, miega apsikabines, matyt...jau nepakaltinama darausi, atleidzia biggrin.gif Tiesiog, as labai smulkmeniska esu, o statybose supratau, kad taip nebuna, reikia kai kur uzsimerkt, o kol as neismoksiu, tai zoles ir pirksiu biggrin.gif aciudie, kad zoliu uztenka biggrin.gif

Man saldytuvas ten nieko blogo...kaip numetusiai 22 kg, tai bus tik i nauda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Panos, tai dzin tie 10 cm? Palikt ta gartrauki toki? Nes realiai jis man grazus, didelio visada norejau, jis apgaubia kaitlente graziai...kiek daugiausiai cia sulauksiu pliusu, taip ir darysiu...O dizainere, jei butu norejus susvelninti situacija, butu jau atsiuntus pakeitimus, deja...tyla ramybe biggrin.gif sukis, boba, pati biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 17 spalio 2016 - 13:49
QUOTE(knopke* @ 2016 10 17, 13:44)
Issirekauju as, su asarom kartais, o kartais drimba bliudai pilni farso ant grindu, netycia, bet...geriausiai man sekasi issiliet ant vyro  blink.gif  biggrin.gif bet nors ir parekauju, miega apsikabines, matyt...jau nepakaltinama darausi, atleidzia biggrin.gif  Tiesiog, as labai smulkmeniska esu, o statybose supratau, kad taip nebuna, reikia kai kur uzsimerkt, o kol as neismoksiu, tai zoles ir pirksiu biggrin.gif aciudie, kad zoliu uztenka biggrin.gif

Man saldytuvas ten nieko blogo...kaip numetusiai 22 kg, tai bus tik i nauda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Panos, tai dzin tie 10 cm? Palikt ta gartrauki toki? Nes realiai jis man grazus, didelio visada norejau, jis apgaubia kaitlente graziai...kiek daugiausiai cia sulauksiu pliusu, taip ir darysiu...O dizainere, jei butu norejus susvelninti situacija, butu jau atsiuntus pakeitimus, deja...tyla ramybe biggrin.gif sukis, boba, pati  biggrin.gif

numetėt 22kg ir klausiat kodėl vyras miega apsikabinęs????? aš tada jau nieko nebekomentuosiu .......
o žoles gerai kad perkat, bet jas ne plikyt ir gert arbatėlę, o rūkyt reikia. Va tada padeda. Ne tik kad smulkmenų nebematai, pamiršti asplamai net savo vardą biggrin.gif nors nebandžiau, gal užplikytos irgi veža?

Dzin. palikit.
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 17, 13:24)

aš šaldytuvą taip pat dėčiau arčiau plautuvės, bet.... pas  mane bus taip pat kaip pas knopkę  bigsmile.gif  biggrin.gif bet... tik todėl kad neina kitaip jo pastatyti, neužtenka tam vietos unsure.gif

ne vietos jums neužtenka, o fantazijos. Dėkit tokį per vidurį virtuvės, ir visiems patogu ir iki visko arti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 17, 15:07)

ne vietos jums neužtenka, o fantazijos. Dėkit tokį per vidurį virtuvės, ir visiems patogu ir iki visko arti:
user posted image

bebe.gif
Atsakyti
Na, mergaites, diena praskaidrejo man biggrin.gif gera, kai gali gauti ne tik geru minciu, bet ir palaikyma ir gera nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 17, 11:43)
lentyna tam, kad ten lieka vieta...arba kargo, bet jis turi eiti i viduri, kad is abieju pusiu prieiti arba knygu lentyna, nes namuose ju koks 100, tai sudeliociau visas kepiniu knygas biggrin.gif

Nelabai patogi tokia gili lentyna knygoms. Trim eilėm sudėsit, tai tų, kurios gulės toliausiai, prie sienos, gal ir neprisiruošit išsitraukti bent pavartyt, nes prieš tai reikės išimti kitas dvi eiles.
Ar ne geriau ten spinta uždarom durelėm (ūkinė)?
Atsakyti
dureles i siena musis, nebent kargo, bet priejimas bus tik is vienos puses, nors as namie, realiai, ir is vienos puses tik prie jo prieinu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 17, 18:23)
dureles i siena musis, nebent kargo, bet priejimas bus tik is vienos puses, nors as namie, realiai, ir is vienos puses tik prie jo prieinu

Tai kam tas priėjimas prie knygų iš dviejų pusių. Ar čia ne apie tai?
Atsakyti