Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(leonila @ 2016 10 17, 22:43)
baldininkui tai mes tik brėžinius perduosim biggrin.gif bet tai net nenusipirkus kriauklės, o tik išsirinkus, galima nurodyti matmenis, nes yra visi brėžiniai, ane? biggrin.gif
nu gerai, merginos, pas kurias stalviršis iš plokštės : jums skyles pjovė vietoj (namuose), ar atvežė stalviršį išpjaustytą? biggrin.gif

jeigu baldininkai sutinka dirbt pagal brėžinius, o jūs sutinkat apturėt galimus kažkokius neatitikimus, tai tada viskas čiki. Padarys ir pagal brėžinius. Bet jeigu man gamintų virtuvę 3 mėnesius, aš būtinai persigalvočiau dėl buitinės. Kokius 3 kartus.
jeigu stalviršis iš plokštės, tai greičiausiai išpjaus vietoje, ypač, jeigu nebus kriauklės ir viryklės. Nes o jegu jūs niekada jų ir nenusipirksit, tai tada kam tos skylės?
o dėl pačios kriauklės tai ką jums baldininkas gali pakonsultuoti? iš kur jis žinos kam ten kokia rankenėlė ar skylutė. Jie juk nei čiaupo, nei nuotekų nepajunginėja. Jiems aplamai pofig ta jūsų krieuklė, jiems svarbu į stalviršį tilptų. Apie daiktą reikia konsultyuotis su tais, kurie pinigus ima. O jeigu jie tik pinigus ima, bet nieko nekonsultuoja, tada jie turi labai mažai pinigų imti, o konsultuotis tada galima pas tuos, kurie turi tą patį daiktą, bet nori daug pinigų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 18, 07:12)

mergaitės, o aš vis pasvajoju apie kriauklę išvien su stalviršiu wub.gif negi nei viena nedarėtės taip?

aš irgi pasvajoju wub.gif bet paskui pamažu praeina. Tikriausiai dėl to, jog vis dėlto man varinio stalviršio reikia, nes negalėtų būti todėl, kad neturiu tiek pinigų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 06:56)
visa buitine ir kriaukle vezem baldininkui ir dabar vesim, jis viska pats padaro, kriaukle tik istato pabaiges surinkinet ir vuolia

aš vis dar dėl tų jūsų 22kg parinuos ... nu negu vis dėlto pasirodo, jog galima? Aš ne tik aplinkinius aš jau beveik ir save įtikinau, jog čia ne tik 22, čia 10 yra misija neįmanoma. Ir kad tai tik per telikus sufotošopina viską ir paskui rodo, kad paerzint. Ir čia jūs, su savais 22kg ......
o ten tikrai tiek pavyko numesti? o gal kokius rūbus dar įskaičiavot? ir batus? ir kailinius? ir megztuką? ir rankinę su kompu? nes kai tuos numetu, tai 10kg iš karto kaip minimum nelieka biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Pavyko pavyko be rubu biggrin.gif sverdavausi nuoga biggrin.gif Kai nori, viskas imanoma ir pasiekiama, tik reikia supykt ant saves ar ant dar kazko ir viskas vyksta biggrin.gif 4u.gif

Gavau ryte zinute is dizaineres, kad gartraukio gali nevezti..grazins pinigus, ka mergaites daryt? Grazint ir det viska 80 plocio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 07:34)
Gavau ryte zinute is dizaineres, kad gartraukio gali nevezti..grazins pinigus, ka mergaites daryt? Grazint ir det viska 80 plocio? ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

grąžinkit ir pirkit 1m pločio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

knopke*, o kaip jums pačiai gražiau?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 18, 08:22)

aš irgi pasvajoju  wub.gif bet paskui pamažu praeina. Tikriausiai dėl to, jog vis dėlto man varinio stalviršio reikia, nes negalėtų būti todėl, kad neturiu tiek pinigų  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif na ir mano norus slopina tai kad tas stalviršis kelis kartus jaučiu brangesnis už plokštę hmm.gif na kolkas tik kuriu virtuvę, tai kai jau viskas bus sukurta ir paruošta virtuviniui daryti, tada kibsiu į paieškas ir skaičiavimus biggrin.gif o gal iš čia esančių tokį gėrį namuose turite? ir galite pasidalinti pliusais ir minusais?
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 08:34)

o ką pati manote? 4u.gif
Atsakyti
zodziu, teikesi bendrauti ...parodziau meistro vizulke, tai pasake, kad jus renkates pacia lieviausia iseiti..niekas ten negrazu ir negerai, be ukiniu spintu blogai, nes keiciasi apsvietimas, o jis jau nejudinamas...pyp pyp pyp...susigaude naujus matmenis ir braizo...laukiu...o kur kazin vakar ponia buvo? galvojo matyt stipiriai kiek ssss privirus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 18 spalio 2016 - 08:10
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 09:08)
zodziu, teikesi bendrauti ...parodziau meistro vizulke, tai pasake, kad jus renkates pacia lieviausia iseiti..niekas ten negrazu ir negerai, be ukiniu spintu blogai, nes keiciasi apsvietimas, o jis jau nejudinamas...pyp pyp pyp...susigaude naujus matmenis ir braizo...laukiu...o kur kazin vakar ponia buvo? galvojo matyt stipiriai kiek ssss privirus

nu bet neturiu žodžių... Tik tiek, kad tikrai ne vieną panašią istoriją esu girdėjusi. Kaip bebūtų apmaudu, nemažai tokių dizainerių yra...
Atsakyti
knopke, o kiek jūs suderėjot euriuku su dizainere? blush2.gif
Atsakyti
na, uz kv 10 eu
Papildyta:
Ar kuriai nors teke susidurti su nestandartiniais stalciais? Tarkim, 764, o ne 700 ar 800 cm, ponia saukia, akd gamina, o mano meistras negamina, sako nedarysiu tokiu...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 10:07)
na, uz kv 10 eu
Papildyta:
Ar kuriai nors teke susidurti su nestandartiniais stalciais? Tarkim, 764, o ne 700 ar 800 cm, ponia saukia, akd gamina, o mano meistras negamina, sako nedarysiu tokiu...

Šiaip tai gamina tuos stalčius kokio tik norite pločio. Juk ir vadinasi, nestandartiniai baldai, pritaikomi pagal konkrecia erdve. Bet tada jei tarkim noresit irankiu deklu ar kokiu stalciu skirtuku is Ikea nusipirkt, tai jau jie netiks. Bet jei kazkur kitur pirksit tai prisitaiko ir tie irankiu deklai prie matmenu.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 09:07)
na, uz kv 10 eu
Papildyta:

čia įtariu jūsų meistras uodegą suka nuo tos dizainerės. Gamina.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 10:07)
na, uz kv 10 eu
Papildyta:

Pas mane kaip tik stalčiai turi būti 764 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2016 10 18, 09:38)
Šiaip tai gamina tuos stalčius kokio tik norite pločio. Juk ir vadinasi, nestandartiniai baldai, pritaikomi pagal konkrecia erdve. Bet tada jei tarkim noresit irankiu deklu ar kokiu stalciu skirtuku is Ikea nusipirkt, tai jau jie netiks. Bet jei kazkur kitur pirksit tai prisitaiko ir tie irankiu deklai prie matmenu.

o kam tas irankiu deklas is ikea, man baldininkai nupirko ir pripjove krastus pagal mano stalciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 09:07)
na, uz kv 10 eu
Papildyta:

as panasiai. bet man nedare vizulkiu, n breziniu ir t.t. smile.gif
Atsakyti