QUOTE(leonila @ 2016 10 17, 22:43)
baldininkui tai mes tik brėžinius perduosim
bet tai net nenusipirkus kriauklės, o tik išsirinkus, galima nurodyti matmenis, nes yra visi brėžiniai, ane? 
nu gerai, merginos, pas kurias stalviršis iš plokštės : jums skyles pjovė vietoj (namuose), ar atvežė stalviršį išpjaustytą?

nu gerai, merginos, pas kurias stalviršis iš plokštės : jums skyles pjovė vietoj (namuose), ar atvežė stalviršį išpjaustytą?

jeigu baldininkai sutinka dirbt pagal brėžinius, o jūs sutinkat apturėt galimus kažkokius neatitikimus, tai tada viskas čiki. Padarys ir pagal brėžinius. Bet jeigu man gamintų virtuvę 3 mėnesius, aš būtinai persigalvočiau dėl buitinės. Kokius 3 kartus.
jeigu stalviršis iš plokštės, tai greičiausiai išpjaus vietoje, ypač, jeigu nebus kriauklės ir viryklės. Nes o jegu jūs niekada jų ir nenusipirksit, tai tada kam tos skylės?
o dėl pačios kriauklės tai ką jums baldininkas gali pakonsultuoti? iš kur jis žinos kam ten kokia rankenėlė ar skylutė. Jie juk nei čiaupo, nei nuotekų nepajunginėja. Jiems aplamai pofig ta jūsų krieuklė, jiems svarbu į stalviršį tilptų. Apie daiktą reikia konsultyuotis su tais, kurie pinigus ima. O jeigu jie tik pinigus ima, bet nieko nekonsultuoja, tada jie turi labai mažai pinigų imti, o konsultuotis tada galima pas tuos, kurie turi tą patį daiktą, bet nori daug pinigų

Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 18, 07:12)
mergaitės, o aš vis pasvajoju apie kriauklę išvien su stalviršiu

aš irgi pasvajoju

Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 10 18, 06:56)
visa buitine ir kriaukle vezem baldininkui ir dabar vesim, jis viska pats padaro, kriaukle tik istato pabaiges surinkinet ir vuolia
aš vis dar dėl tų jūsų 22kg parinuos ... nu negu vis dėlto pasirodo, jog galima? Aš ne tik aplinkinius aš jau beveik ir save įtikinau, jog čia ne tik 22, čia 10 yra misija neįmanoma. Ir kad tai tik per telikus sufotošopina viską ir paskui rodo, kad paerzint. Ir čia jūs, su savais 22kg ......
o ten tikrai tiek pavyko numesti? o gal kokius rūbus dar įskaičiavot? ir batus? ir kailinius? ir megztuką? ir rankinę su kompu? nes kai tuos numetu, tai 10kg iš karto kaip minimum nelieka