Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

ne apie tai...kargo krepsys issitraukia visas, o lentyna yra lentyna
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 17, 19:28)
ne apie tai...kargo krepsys issitraukia visas, o lentyna yra lentyna

A supratau, geriau kargo, knygų lentynai tikrai per gilu.
O toj viršutinėj prie lango kas bus? Indai?
Jei ne, tai gal ten gera vieta knygoms. Ir nuo viryklės atokiau.
Atsakyti
ten turetu buti puodeliai, taures, nes salia indaplove 4u.gif saloje pasidarysiu stalcius knygoms, o gal net saloje galima pasidaryti lentynas tokias kvadratines ir ten laikyti knygas

Kaip jums meistrai uzkavoja gartraukio triuba? Maniskiai meistriukai gipso nenori daryt, sake bus negerai, per leina deze, nuo karscio ir tt gali susiklaipyt, siulo kad meistras is plokstes pagamintu deze ir jie ja nudazytu, o meistras-baldininkas atvirksciai kalba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 17 spalio 2016 - 19:12
QUOTE(knopke* @ 2016 10 17, 17:23)
dureles i siena musis, nebent kargo, bet priejimas bus tik is vienos puses, nors as namie, realiai, ir is vienos puses tik prie jo prieinu

Galima atitraukti dureles nuo sienos, kad nesidaužytų, panašiai daryti kaip kampinėse spintelėse.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 17, 00:09)
-as turiu Franke plienine, bet man tokios lygios nerekomendavo del braizymosi...
--O del vietos taupymo emem apvalia... esu patenkinta, kriaukle kaip kriaukle, nors valosi geriau nei pries tai tureta no name'ine.

-o tai kokią Jums rekomendavo? iš L serijos - http://www.plautuves...-plautuves.html ?

-- čia turbūt pripratimo reikalas, bet man patogi tik kampuota ax.gif

QUOTE(longger @ 2016 10 17, 11:10)

-jeigu plautuvei reikia 50cm, tai į 60cm ji tikrai tilps, o dėl skylių geriausia pasiklausti pas pardavėją, o ne forume. Pasiskambinkite ir išsiaiškinsite kam ir kokios ten skylės skirtos.

--prieš užsakant baldus, rekomenduočiau nusipirkti visą buitinę. Tada didesnė tikimybė, jog viskas bus gerai, o kur dar galimybė persigalvoti  biggrin.gif Ir jeigu indaplovė integruojama, tai dureles/fasadą geriau daryti turint indaplovę. Nors jokia netragedija buitinę susipirkti ir vėliau, bet gali būti jog baldininkai norės papildomo užmokesčio už jos montavimą.

-o čia kuriam pardavėjui skambint? kriauklės ar baldininkui? ax.gif šiaip realiai tai kiekvieno prietaiso brėžiniai yra... rolleyes.gif

-- susipirkti tai tikrai neišeis blush2.gif tai tada reik bent išsirinkti... dėl surinkimo (montavimo) tai nepergyvenu, nes čia MB darbas. aš tik nenoriu, kad jis skyles pjautų... nors jis aiškina, dar dažnai montavimo metu meistrai prisipjauna, pasitaiso... bet man čia jau chaltūra kvepia...
Atsakyti
Bent jau mūsų atveju tai kriauklei skylę (ir kaitlentei) pjovė tie, kas gamino stalviršį. Jie pasiėmė tą kriauklę, iškart įstatė, įklijavo ir taip atvežė. Bet pas mus akmeninis stalviršis. O pereitoj virtuvėj, kur stalviršis buvo iš plokštės, tai sunku pasakyt - kas gamino, tas ir pjovė, bet kai tie patys ir gamino, ir montavo, tai supaisysi, ar čia prie gamybos, ar prie montavimo.

Aš vietoje jūsų tai pamėginčiau kriauklę įduoti baldininkui, kuris viską gamina, gal jis palaikytų tai savaime suprantamu dalyku ir išpjautų?

O jei ne, tada jau ką darysi, lai vyras pjauna, juolab kad jis vis tiek ketina tai daryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 spalio 2016 - 22:34
baldininkui tai mes tik brėžinius perduosim biggrin.gif bet tai net nenusipirkus kriauklės, o tik išsirinkus, galima nurodyti matmenis, nes yra visi brėžiniai, ane? biggrin.gif
nu gerai, merginos, pas kurias stalviršis iš plokštės : jums skyles pjovė vietoj (namuose), ar atvežė stalviršį išpjaustytą? biggrin.gif
Atsakyti
Žinok, jei baldininkas pats pjauna, jam neužtenka brėžinių. Bent jau mūsiškiai norėjo pačios kriauklės ir kaitlentės. O gamintojai - norėjo mikrobangės, o orkaitės iš šaldytuvo jiems užteko matmenų. Indaplovę ir gartraukį atsivežė jau įmontuotus, tai nežinau, ar tai priklauso gamybai, ar surinkimui. Gal vis tik surinkimui, tik jiems buvo paprasčiau tai padaryti pas save?

Bet pereitą kartą vietoje orkaitės, kurios iškart neįpirkom, paliko tiesiog skylę. Joje laikiau kruopas biggrin.gif O paskui, kai po 5 metų nusipirkom orkaitę, ji visai gerai tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 spalio 2016 - 22:59
Čia mačiau buvo paminėtas Ikėjos stalviršių nestandartas. Sakykit, dėtumėtės 63,5 cm pločio stalviršį, jei turėtumėt vietos? Aš visai už tokį variantą, kai tiesi virtuvė nusimato, ir nieks netrukdo jo tokio daryti. Krašteliai aplink plautuvę ir kaitlentę didesni liktų, man tai gražu. Ir šiaip, keli cm nemaišo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 10 17, 22:43)
baldininkui tai mes tik brėžinius perduosim biggrin.gif bet tai net nenusipirkus kriauklės, o tik išsirinkus, galima nurodyti matmenis, nes yra visi brėžiniai, ane? biggrin.gif
nu gerai, merginos, pas kurias stalviršis iš plokštės : jums skyles pjovė vietoj (namuose), ar atvežė stalviršį išpjaustytą? biggrin.gif

vietoje. maniskiai tik gartrauki pasieme ir imontavo pas save, visa kita dejo vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 18 spalio 2016 - 00:56
QUOTE(leonila @ 2016 10 17, 23:43)

visa buitine ir kriaukle vezem baldininkui ir dabar vesim, jis viska pats padaro, kriaukle tik istato pabaiges surinkinet ir vuolia
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 10 17, 21:49)

-- susipirkti tai tikrai neišeis  blush2.gif tai tada reik bent išsirinkti... dėl surinkimo (montavimo) tai nepergyvenu, nes čia MB darbas. aš tik nenoriu, kad jis skyles pjautų... nors jis aiškina, dar dažnai montavimo metu meistrai prisipjauna, pasitaiso... bet man čia jau chaltūra kvepia...

o ko jūs taip nepasitikit savo vyru? maniškis nė karto nebuvo nei pjovęs nei stalviršio dėjęs, bet visad būna pirmas kartas biggrin.gif turejom spinteles nebuvo stalviršio, kai meistras užsiprašė neprotingos sumos (na pilnai suprantama, dėl vieno stalviršio gaišti laiką jam ne lygis) maniškis supyko ir nuvažiavo kur daugelis meistriuku stalviršius užsakinėja, užsisakė ir pats išpjovė ir pats įdėjo bigsmile.gif ir stalviršį pats pritvirtino bigsmile.gif super viską padarė thumbup.gif o ir pinigų nemažai sutaupėm bigsmile.gif biggrin.gif

mergaitės, o aš vis pasvajoju apie kriauklę išvien su stalviršiu wub.gif negi nei viena nedarėtės taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 18 spalio 2016 - 07:17