QUOTE(Jonete @ 2016 10 05, 17:55)
O gal tos medinės plokštės pavadinimą pamenate?
Atsimint tai tikrai ne, rinkomės iš kelių palečių, bet galiu pabandyti maile surasti, jeigu tikrai domina
QUOTE(longger @ 2016 10 05, 18:14)
Papildyta:
o jūs baldininkams papasakokite apie tokį žemaičių išradimą, kaip silikonas. Tegu nueina ir pasidomi. bent jau į senukus, toliau kol kas nesiųskit. Arba jutubą tegul pažiūri. pristumi stalviršį prien sienos, prisuki jį, pritvirtini, tada dedi ant viršaus tą sienelę (tik reikia mokėt lygiai nupjaut, jeigu nemokės, pasakykite kad man parašytų, aš juos išmokysiu) priklijuoji ar kitaip prisabačini (Noa taip pasakytų, ne aš čia sugalvojau, bet labai tiko) ją prie sienos ir va tą sujungimą sienelės/stalviršio pereini su tuo žemaičių išradimu. Jį dar ir tonuoja pagal spalvą plokštės. Gamykloje, ta prasme. Bet prisitaikyt galima. bet čia galvoju jau nebe žemaičiai sugalvojo jį spalvint, gal kokie vokiečiai per okupacija?
Ir turite sujungimą siaurą, gražų, mažą. Nors ir dabar jis neblogai atrodo, bet atrodo, va čoa gal bėda. Nu bet ir tų kampukų yra devynios galybės formos, kodėl reikėjo rinktis iš to laikotarpio, kai dar nebuvo pasirinkimo?
ir apie tą atidarymo profilį, galima kokią foto? ir ar jis tikrai patogu naudoti?
Jo, mūsų baldininkai tokie iš tikrųjų riboti, bet rinkomės juos, nes buvo galimybė nemažai sutaupyti. Tai kiek išspaudėm tiek aš, tiek dizainerė iš jų, tiek išspaudėm, o va buvo tokių smulkmenų, kurios nebuvo derintos, aš net nesusimąstydavau, kad čia keli variantai galimi, tai kai pamatėm virtuvę su vyru iškart suerzino ta juostelė. Nors labiausiai tai net ne juostelė, o tie kampukai ir nervina, gal bent juos pasikeisti
Profiliai tikrai man asmeniškai patogūs naudoti, nes yra paliktas didelis tarpas, patogu užkišti pirštus, net ir tas aukštas šaldytuvo duris patogu atidaryti. Kažkas jau buvo kažkada temoj apie juos užsiminęs,
profilisatsidaro taip (Nebemoku normaliai įkelti nuotrauktų į SM

)
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 05, 20:11)
Labai gražios spalvos. Graži virtuvė, jauki
Kas per stalviršis, jei citrinos rūgšties bijo?
Mane irgi domina- ar patogiai šaldytuvas atsidaro?
Aš irgi bijojau, kad bus sunku atidaryt šaldytuvą, bet nesunku, nes pakankamai vietos pirštam užkišti. Stalviršis tai laminatas, lyg neblogas, bet kažkaip nepasisekė. Nežinau, ar ten gryna citrinos rūgštis, tie milteliai virduliui nukalkinti. Per didelė koncentracija gal buvo.
QUOTE(rosenda @ 2016 10 05, 22:55)
jearmainne, ta juostelė

visą vaizdą gadina.... nemaniau, kad jas deda kas. Šiaip tikrai daili...
Mane irgi domina šaldytuvo ir indaploves profiliukai, ar patogu darineti?
Patogu
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 06, 08:17)
O ir planuojate ten laikyti mikrobange?patogu?
Bent jau mum viena pažįstama sakė, kad silikonas turi savybė keistis nuo laiko.. ypač kai pakliūna ir vandens ir t.t.t ant jo

nežinau kiek ten tiesios, bet man asmeniškai, kol nepaminėjote tos juosteles, aš jos net nemačiau
aga..ir man įdomu...
ir kodėl franke su citrinos rugštim reik valyt?
Lyg ir patogu, tik negražią mikrobangę išsirinkom, kažkaip greit norėjom nusirpirkt, tai vaizdiškai nelabai ji man ten. Mano grafito spalvos Franke labai matosi kalkių nuosėdos, gal kad pas mus jokių vandens filtrų nėra, o gal per jautriai reaguoju, bet sunku man ją valyti, nei Cif, nei Franke akmuo gerai neišvalo, va citrinos rūgštis tai gerai pavalė. Bet daugiau nerizikuoju.
Įkeliu kaip dabar atrodo virtuvė, šiek tiek spalvos pablukintos nuotraukoj, tas medis šiltesnės, ryškesnės šiek tiek spalvos.
Patarkit dėl LED juostos. Pas mane kaip pas saulėsvaika gartraukis įsiterpia. Tai galima daryti vientisą LED juostą arba priepat sienutės, arba priepat spintelių krašo, arba daryti per vidurį, bet tada ji nutrūks ties gartraukiu.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 08:41)
Iš ko fasadai? Mdf? Tokie išfrezuoti fasadai (nu neapsiverčia liežuvis jų rankenėlėmis vadinti, nes ten jų nėra

) gražiai atrodo.
Tiesa, kodėl yra tarpas tarp įmontuoto šaldytuvo ir spintelės? Ar nėra ten jo? Ant šaldytuvo durelių dešiniajame šone išfrezavimas? Gal dėl jo ten toks šešėlis metas ir atrodo kaip tarpas ir spintelė šalia atrodo išsikišus į priekį.?
Viršus tai tas dažytas mdf, o apačia tai nežinau, yra toks daiktas kaip laminato ploštė?

Jo, ten ne tarpas, o tas juodas profilis. Taip pas mus susijungia koridorius su virtuve