Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 06, 09:07)
man asmeniškai ta juostelė netrukdo 4u.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 09:12)
Tai tą kitą ir dabar valgote, turėdama juostelę biggrin.gif. Nesuprantu, prie ko čia tas kitas...
Dailiau yra, na bent jau man, kai nėra tos juostelės, o ir atlupinėti nieko nereikia smile.gif.

kiekvienas renkamės tai kas atrodo gerai ar priimtina, neturi visiems patikti silikonas arba juostelės biggrin.gif gal netikėčiau būna, kai niekas apie tai neinformuoja ir bac ima ir padaro 4u.gif unsure.gif
laukiam lapkričio pradžioj, kokių netikėtumų mes gausim biggrin.gif unsure.gif

Klausimas - gal kuriai teko dažyti gartraukio vamzdį? Vat tokio tipo - http://www.ikea.com/...PE343851_S4.JPG g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 06 spalio 2016 - 08:20
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 09:12)
Tai tą kitą ir dabar valgote, turėdama juostelę biggrin.gif. Nesuprantu, prie ko čia tas kitas...
Dailiau yra, na bent jau man, kai nėra tos juostelės, o ir atlupinėti nieko nereikia smile.gif.

turėjau omeny valyti tongue.gif , viena raidė keičia reikšmę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 06, 09:21)
turėjau omeny valyti  tongue.gif , viena raidė keičia reikšmę biggrin.gif

Pataisiau jau biggrin.gif
Atsakyti
Su tuo kampuku baldininkams mažiau galvos skausmo, kaip ir su stalviršio sujungimo juostelėm. Ne itin gražiai sujungė ką, užsidengia ir ramu. Arba montuoja visiems tas juosteles iš įpročio. Asmeniškai man jos irgi negražu. Pas mus pažįstamas baldininkas laikinus baldus primontavęs padarė kraštą su silikonu, Plytelės nebuvo užleistos, nes jau buvo iš ankščiau suklijuotos. Ir beje, per pora metų neatsilupo niekas.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 06, 09:20)
kiekvienas renkamės tai kas atrodo gerai ar priimtina, neturi visiems patikti silikonas arba juostelės biggrin.gif

Jūs turbūt nelabai supratot, ką aš noriu pasakyti... O gal aš ne aiškiai parašiau unsure.gif . Tai va - nemanau, kad galėdamas rinktis - juostelė ar silikonas, tas kiekvienas rinktųsi juostelę. Kam tas papildomas makrajus ant stalviršio? Esmė tame, kad baldininkai neinformuoja apie tokias smulkmenas drinks_cheers.gif, kurios bendro vaizdo tikrai negerina (čia vėlgi, gryn mano nuomone smile.gif ). Gerai Tanite parašė, jiems taip patogiau, greičiau, pigiau (turint omeny darbo sąnaudas). Tad mes šioje temoje ir atkreipiam dėmesį į tai, kad galimybė rinktis YRA smile.gif . Aš užsakinėdama savo pirmąją virtuvę šito irgi nežinojau ir turėjau tą puikiąją juostelę. Tik su stalviršio sujungimu kažkaip pasisekė (nors irgi nieko apie tai nežinojau, kaip būtų padarę, taip būtų buvę gerai) - man jį dailiai sulipdė be jokių juostų.
Ir dievaži, jeigu kažkam tikrai ta juostelė labai gražu, ar tiesiog negadina vaizdo, ar tik priimtina ir nenori varginti baldininkų - dėkitės į sveikatą! 4u.gif Ir jei įkelsit paskui čia virtuvę parodyti, nepykit, kad eilinį kartą kažkas parašys, kad be juostelės būtų dailiau smile.gif .
Beje, dar neteko skaityti komentaro apie virtuves, kur nėra tų juostelių, kad "oi, kaip čia jūs dabar be juostelės? gal pamiršot užsakyti? gal pinigų jai pritrūko? virtuvytė lyg ir o.k., nu bet su juostele būtų išbaigta tokia, visai super!... " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 spalio 2016 - 09:14
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 09:50)
Jūs turbūt nelabai supratot, ką aš noriu pasakyti... O gal aš ne aiškiai parašiau  unsure.gif . Tai va - nemanau, kad galėdamas rinktis - juostelė ar silikonas, tas kiekvienas rinktųsi juostelę. Kam tas papildomas makrajus ant stalviršio? Esmė tame, kad baldininkai neinformuoja apie tokias smulkmenas, kurios bendro vaizdo tikrai negerina (čia vėlgi, gryn mano nuomone smile.gif ). Gerai Tanite parašė, jiems taip patogiau, greičiau, pigiau (turint omeny darbo sąnaudas). Tad mes šioje temoje ir atkreipiam dėmesį į tai, kad galimybė rinktis YRA smile.gif . Aš užsakinėdama savo pirmąją virtuvę šito irgi nežinojau ir turėjau tą puikiąją juostelę. Tik su stalviršio sujungimu kažkaip pasisekė (nors irgi nieko apie tai nežinojau, kaip būtų padarę, taip būtų buvę gerai) - man jį dailiai sulipdė be jokių juostų.
Ir dievaži, jeigu kažkam tikrai ta juostelė labai gražu, ar tiesiog negadina vaizdo, ar tik priimtina ir nenori varginti baldininkų - dėkitės į sveikatą!  4u.gif Ir jei įkelsit paskui čia virtuvę parodyti, nepykit, kad eilinį kartą kažkas parašys, kad be juostelės būtų dailiau smile.gif .
Beje, dar neteko skaityti komentaro apie virtuves, kur nėra tų juostelių, kad "oi, kaip čia jūs dabar be juostelės? gal pamiršot užsakyti? gal pinigų jai pritrūko? virtuvytė lyg ir o.k., nu bet su juostele būtų išbaigta tokia, visai super!... "  biggrin.gif

aga, ir dar nukirpot mano likusio sakinio dalį 4u.gif kur kaip tik apie tą trūkstamą informaciją ir parašiau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu ir aš Juodai nuomonei, kad jau nebeturi būti ant mūsų virtuvinių nei juostelių metalinių aplink, nei sujungimo stalviršio su metalu. Baldininkai turi tobulėti, gyvenimas eina, technologijos tobulėja... ne kažkas kai gražūs fasadai, puikus virtuvės komplektas suprojektuotas. Tokie liapsusai gana gadina vaizdą, estetiką. Dėl patogumo šiose dviejuose aptariamuose objektuose taip pat suabejosiu. Kur kas geriau kai nėra pašalinių reikalų, o kokybiškai sumontuoti ir įmontuoti baldai. Bet čia jau baldininko kompetencija-gaila, jie turi savus paaiškinimus, kad negali, neišeis, taip nebūna...tikriausiai dėl nemokėjimo, tingėjimo. Kiti kolegos tai sugeba ir padaro:)
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 06, 10:06)
aga, ir dar nukirpot mano likusio sakinio dalį 4u.gif  kur kaip tik apie tą trūkstamą informaciją ir parašiau 4u.gif   mirksiukas.gif

Taip nukirpau, bet Jūsų posto neištryniau. Palikau tik tai, į ką atsakinėjau smile.gif . Kad Jums būtų ramiau, pridėsiu kai ką savo ankstesniam pasisakyme mirksiukas.gif .
Akcentavau pasirinkimo galimybę, nes jei nežinosi to, kokia nauda iš tos info, kad darys su juostelėmis?
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 06, 09:20)
laukiam lapkričio pradžioj, kokių netikėtumų mes gausim biggrin.gif  unsure.gif

Va Jūs irgi, laukiat siurprizo, ane? Kodėl manote, kad bus netikėtumų? Neaptarėt visko su baldininkais? Nežinojot, ką galima rinktis? Žinoma, iš kur viską galima žinoti.
Kitąkart net nežinai ko paklausti pas tuos baldininkus, pasitiki jais, galvoji, kad jie viską padarys pagal paskutines technologijas. Tokie klientai labai patogūs. Dėl to, jei nori turėti geriausią rezultatą sau, reikia nenumoti ranka. Reikia domėtis, sužinoti, reikalauti. Ir ne tik baldų gamyboje šis momentas svarbu. Visur svarbu. Kitaip gausi tik bazinį modelį biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 spalio 2016 - 09:28
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 09:26)
Pataisiau jau  biggrin.gif

mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 10 06, 09:29)
Su tuo kampuku baldininkams mažiau galvos skausmo, kaip ir su stalviršio sujungimo juostelėm. Ne itin gražiai sujungė ką, užsidengia ir ramu. Arba montuoja visiems tas juosteles iš įpročio.

apie tai ir aš norėjau parašyti, manau daug paprasčiau uždėjai juostelę ir vuolia, mažiau darbo, mažiau knisalo biggrin.gif o kas baldininkui, savo darbą padarė ir psio biggrin.gif o vat mes jau žiūrim gražu negražu, norime nenorime... man jau dabar plaukai šiaušiasi kiek reikia visko žinoti... ko paklausti ko nepamiršti, ko pareikalauti prieš pradedant dirbti...gerai jei tik vien apie virtuvę reikia galvoti, bet jei apie vonia, wc, svetaine, miegamajį ir taip pašlo pajehalo...doh.gif
bandysim ryt i lenkus pavažiuoti pasižvalgysiu kas ten gero pigu brangu biggrin.gif gal kokių idejų kils biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 10:09)


Va Jūs irgi, laukiat siurprizo, ane? Kodėl manote, kad bus netikėtumų? Neaptarėt visko su baldininkais? Nežinojot, ką galima rinktis? Žinoma, iš kur viską galima žinoti.
Kitąkart net nežinai ko paklausti pas tuos baldininkus, pasitiki jais, galvoji, kad jie viską padarys pagal paskutines technologijas. Tokie klientai labai patogūs. Dėl to, jei nori turėti geriausią rezultatą sau, reikia nenumoti ranka. Reikia domėtis, sužinoti, reikalauti. Ir ne tik baldų gamyboje šis momentas svarbu. Visur svarbu. Kitaip gausi tik bazinį modelį  biggrin.gif .

Nežinau, tiesiog juk visko gali būt 4u.gif Bet geriau, kad būtų tik geri siurprizai mirksiukas.gif realiai nuo pradinės stadijos iki kur esam dabar, tai sakyčiau daaaug sužinojau. Tiek šio forumo dėka, tiek šiaip visos googlės pagalba ir šiaip visos aplinkos stebėjimu. Nes to ko anksčiau nematydavau ar nesigilindavau, dabar tapo aktualu ir matoma 4u.gif tas pats ir su įvairiais prioritetais.. kaikas kas atrodė anskčiau must, tai eigoj tai tampa smulkmena ir supranti kad akcentus kitur reik dėt (čia apskritai apie visą remontą kalbu). O kas liečia pačius baldus, bent jau man nemažai akis atvėrė susitikimai su skirtingais baldininkais 4u.gif kvietėm, žiūrėjom, matavom gal kokius keturis skirtingus, tai gerai įsišnekėjus supranti, sužinai nemažai ir galiausiai pats iki galo supranti ko nori ar nenori mirksiukas.gif čia mūsų tokia patirtis, pas kitus gal kitaip. Ir tarkim bent jau mums rekomendavo, kad realiai prieš darant remontą (ar statant) - reikia pirma baldininkus išsikviest biggrin.gif nes jie geriausiai pasakys kur kokia rozetė ar kokia siena logiška, patogi, naudinga ir t.t.t Nu ok, kai remontuosim/statysim n - tąjį būstą, tada dar daugiau žinosim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 06, 10:35)

bandysim ryt i lenkus pavažiuoti pasižvalgysiu kas ten gero pigu brangu biggrin.gif gal kokių idejų kils biggrin.gif

lauksim įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Tema kaip tik eina apie juosteles virtuvėje, prie to pačio paklausiu 4u.gif Ar yra alternatyvos tai juostelei, kuri dedasi ant plintuso prie grindų? jearmaine virtuvė mano akimis tvarkinga, viskas su ja net labai ok, na bet iš karto į akis krito ta blizganti juostelė unsure.gif Pas mane dabartinėje virtuvėje ji taip pat yra ir biesina be galo, nuolat ten visko prisikaupia ir apskritai vaizdą gadina unsure.gif Kažin, o jei jos apskritai nedėti?
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 10 05, 17:55)
O gal tos medinės plokštės pavadinimą pamenate?  ax.gif


Atsimint tai tikrai ne, rinkomės iš kelių palečių, bet galiu pabandyti maile surasti, jeigu tikrai domina 4u.gif

QUOTE(longger @ 2016 10 05, 18:14)
Papildyta:
o jūs baldininkams papasakokite apie tokį žemaičių išradimą, kaip silikonas. Tegu nueina ir pasidomi. bent jau į senukus, toliau kol kas nesiųskit. Arba jutubą tegul pažiūri. pristumi stalviršį prien sienos, prisuki jį, pritvirtini, tada dedi ant viršaus tą sienelę (tik reikia mokėt lygiai nupjaut, jeigu nemokės, pasakykite kad man parašytų, aš juos išmokysiu) priklijuoji ar kitaip prisabačini (Noa taip pasakytų, ne aš čia sugalvojau, bet labai tiko) ją prie sienos ir va tą sujungimą sienelės/stalviršio pereini su tuo žemaičių išradimu. Jį dar ir tonuoja pagal spalvą plokštės. Gamykloje, ta prasme. Bet prisitaikyt galima. bet čia galvoju jau nebe žemaičiai sugalvojo jį spalvint, gal kokie vokiečiai per okupacija?
Ir turite sujungimą siaurą, gražų, mažą. Nors ir dabar jis neblogai atrodo, bet atrodo, va čoa gal bėda. Nu bet ir tų kampukų yra devynios galybės formos, kodėl reikėjo rinktis iš to laikotarpio, kai dar nebuvo pasirinkimo?
ir apie tą atidarymo profilį, galima kokią foto? ir ar jis tikrai patogu naudoti?


Jo, mūsų baldininkai tokie iš tikrųjų riboti, bet rinkomės juos, nes buvo galimybė nemažai sutaupyti. Tai kiek išspaudėm tiek aš, tiek dizainerė iš jų, tiek išspaudėm, o va buvo tokių smulkmenų, kurios nebuvo derintos, aš net nesusimąstydavau, kad čia keli variantai galimi, tai kai pamatėm virtuvę su vyru iškart suerzino ta juostelė. Nors labiausiai tai net ne juostelė, o tie kampukai ir nervina, gal bent juos pasikeisti hmm.gif

Profiliai tikrai man asmeniškai patogūs naudoti, nes yra paliktas didelis tarpas, patogu užkišti pirštus, net ir tas aukštas šaldytuvo duris patogu atidaryti. Kažkas jau buvo kažkada temoj apie juos užsiminęs, profilisatsidaro taip (Nebemoku normaliai įkelti nuotrauktų į SM unsure.gif )

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 05, 20:11)
Labai gražios spalvos. Graži virtuvė, jauki  wub.gif

Kas per stalviršis, jei citrinos rūgšties bijo?  unsure.gif
Mane irgi domina- ar patogiai šaldytuvas atsidaro?


Aš irgi bijojau, kad bus sunku atidaryt šaldytuvą, bet nesunku, nes pakankamai vietos pirštam užkišti. Stalviršis tai laminatas, lyg neblogas, bet kažkaip nepasisekė. Nežinau, ar ten gryna citrinos rūgštis, tie milteliai virduliui nukalkinti. Per didelė koncentracija gal buvo.

QUOTE(rosenda @ 2016 10 05, 22:55)
jearmainne, ta juostelė unsure.gif visą vaizdą gadina.... nemaniau, kad jas deda kas. Šiaip tikrai daili...
Mane irgi domina šaldytuvo ir indaploves profiliukai, ar patogu darineti?


Patogu thumbup.gif

QUOTE(saulyteee @ 2016 10 06, 08:17)
O ir planuojate ten laikyti mikrobange?patogu? smile.gif
Bent jau mum viena pažįstama sakė, kad silikonas turi savybė keistis nuo laiko.. ypač kai pakliūna ir vandens ir t.t.t ant jo unsure.gif  nežinau kiek ten tiesios, bet man asmeniškai, kol nepaminėjote tos juosteles, aš jos net nemačiau bigsmile.gif 
aga..ir man įdomu... unsure.gif
ir kodėl franke su citrinos rugštim reik valyt? unsure.gif


Lyg ir patogu, tik negražią mikrobangę išsirinkom, kažkaip greit norėjom nusirpirkt, tai vaizdiškai nelabai ji man ten. Mano grafito spalvos Franke labai matosi kalkių nuosėdos, gal kad pas mus jokių vandens filtrų nėra, o gal per jautriai reaguoju, bet sunku man ją valyti, nei Cif, nei Franke akmuo gerai neišvalo, va citrinos rūgštis tai gerai pavalė. Bet daugiau nerizikuoju.

Įkeliu kaip dabar atrodo virtuvė, šiek tiek spalvos pablukintos nuotraukoj, tas medis šiltesnės, ryškesnės šiek tiek spalvos.

user posted image

Patarkit dėl LED juostos. Pas mane kaip pas saulėsvaika gartraukis įsiterpia. Tai galima daryti vientisą LED juostą arba priepat sienutės, arba priepat spintelių krašo, arba daryti per vidurį, bet tada ji nutrūks ties gartraukiu.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 08:41)
Iš ko fasadai? Mdf? Tokie išfrezuoti fasadai (nu neapsiverčia liežuvis jų rankenėlėmis vadinti, nes ten jų nėra biggrin.gif ) gražiai atrodo.
Tiesa, kodėl yra tarpas tarp įmontuoto šaldytuvo ir spintelės? Ar nėra ten jo? Ant šaldytuvo durelių dešiniajame šone išfrezavimas? Gal dėl jo ten toks šešėlis metas ir atrodo kaip tarpas ir spintelė šalia atrodo išsikišus į priekį.?


Viršus tai tas dažytas mdf, o apačia tai nežinau, yra toks daiktas kaip laminato ploštė? hmm.gif Jo, ten ne tarpas, o tas juodas profilis. Taip pas mus susijungia koridorius su virtuve
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 06 spalio 2016 - 11:58