Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

[quote=saulyteee,2016 10 06, 09:56]
Ir tarkim bent jau mums rekomendavo, kad realiai prieš darant remontą (ar statant) - reikia pirma baldininkus išsikviest biggrin.gif nes jie geriausiai pasakys kur kokia rozetė ar kokia siena logiška, patogi, naudinga ir t.t.t

Va čia, galvoju, visiškai teisinga būtų. Gal ir tam baldininkui mažiau problemų būtų. Gi dažnai ir jiems tenka pavargti projektuojant, montuojant kai ne vietoj gartraukis išvestas ar panašiai. Ko pasekoje gal nelabai kokybiškai rezultatas vizualiai gaunasi ir klientui belieka baldininką kaltint:) hmmm įdomu. Jau ruošiuosi ir aš tam maloniąjam etapui:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JBT: 06 spalio 2016 - 13:35
Mano atradimas indukcine, as turejau paprasta o dbr inducine, uzverda puodas per minute, keptuve tik uzdedi, ijungi, iskart gali kepti, nukeli puoda- uzgesta, isjungi- nekarsta, gali vos ne su ranka liesti.
Tik po apacia yra kazkokie ventiliatoriai tai biski uzia biggrin.gif o ijungus pirma karta-issigandau.
Ir valdymas lb patogus, ne tas kur spaudai ir reguliuoji o toks sensorinis per visa ilgi gali pirstu braukyti. Gerai kad paklausiau cia kazko is supermamu kai rinkausi ir nepagailejau keliasdesimt euru del to.

Papildyta:
Beje as turiu senus Berghoff puodus ir kazkokia keptuve IKI kazkada pirkau su lipdukais. Kuo puikiausiai tiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2016 10 06, 11:52)
Įkeliu kaip dabar atrodo virtuvė, šiek tiek spalvos pablukintos nuotraukoj, tas medis šiltesnės, ryškesnės šiek tiek spalvos.

user posted image

Patarkit dėl LED juostos. Pas mane kaip pas saulėsvaika gartraukis įsiterpia. Tai galima daryti vientisą LED juostą arba priepat sienutės, arba priepat spintelių krašo, arba daryti per vidurį, bet tada ji nutrūks ties gartraukiu.
Papildyta:
Viršus tai tas dažytas mdf, o apačia tai nežinau, yra toks daiktas kaip laminato ploštė? hmm.gif Jo, ten ne tarpas, o tas juodas profilis. Taip pas mus susijungia koridorius su virtuve
user posted image

man lb grazi Jusu virtuve smile.gif
o kam ta led juosta ant gartraukio jei jis turi savo apsvietima? Ar jusu neturi? Nes mano atveju gautusi sviestas sviestuotas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 06 spalio 2016 - 13:40
[quote=JBT,2016 10 06, 14:29]
[quote=saulyteee,2016 10 06, 09:56]
Ir tarkim bent jau mums rekomendavo, kad realiai prieš darant remontą (ar statant) - reikia pirma baldininkus išsikviest biggrin.gif nes jie geriausiai pasakys kur kokia rozetė ar kokia siena logiška, patogi, naudinga ir t.t.t

Va čia, galvoju, visiškai teisinga būtų. Gal ir tam baldininkui mažiau problemų būtų. Gi dažnai ir jiems tenka pavargti projektuojant, montuojant kai ne vietoj gartraukis išvestas ar panašiai. Ko pasekoje gal nelabai kokybiškai rezultatas vizualiai gaunasi ir klientui belieka baldininką kaltint:) hmmm įdomu. Jau ruošiuosi ir aš tam maloniąjam etapui:)
[/quote]
Tikrai taip, man ir patiko jo mintis ši išsakyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 06, 13:33)
Tik po apacia yra kazkokie ventiliatoriai tai biski uzia  biggrin.gif o ijungus pirma karta-issigandau.

Papildyta:
Beje as turiu senus Berghoff puodus ir kazkokia keptuve IKI kazkada pirkau su lipdukais. Kuo puikiausiai tiko  smile.gif

Kokios firmos pas jus kaitlentė, nes vienis byzia daugiau, kitos mažiau. Mano bosh, tai garsas atsiranda tik tada, kai ant maksimumo arba boost įjungiu, bet tai retai būna
O puodai, jei ne močiučių laikų aliuminiai, tikrai tiks. Man teko tik vieną keptuvę išmesti
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 13:04)
Man rodos, kad Meme kalbėjo apie silikoną tarp stalviršio ir sienos, nes ant grindų prie cokolio (jį juk turėjot omeny, sakydama "plintusas") tepti silikoną būtų nelogiška.

O vat įdomu, nuėmus juostelę nuo stalviršio ir įdėjus atgal - ar ji atlieka savo funkciją gerai? Man atrodo, kad nea.

ax.gif taip taip, kadangi kaip tik renkuosi plintusas, tai dabar man viskas kas prie grindų plintusais patapo biggrin.gif Būtent tą guminę juostelę ir turėjau mintyse, kadangi tenka pavargti, tai ir galvoju, kad gal be tos juostelės ir paprasčiau būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 10 06, 13:41)
Kokios firmos pas jus kaitlentė, nes vienis byzia daugiau, kitos mažiau. Mano bosh, tai garsas atsiranda tik tada, kai ant maksimumo arba boost įjungiu, bet tai retai būna
O puodai, jei ne močiučių laikų aliuminiai, tikrai tiks. Man teko tik vieną keptuvę išmesti

Electrolux EHH4654HFK. Man atrodo ir pas mane uzia kai ant maximumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 06, 14:27)
pas mane niekas nelimpa  smile.gif dar siandien nagrinejau kuo ten uztepta  biggrin.gif

Pas mane irgi niekas nelipo.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 06, 14:00)
Electrolux EHH4654HFK. Man atrodo ir pas mane uzia kai ant maximumo  smile.gif

Elektroliuksai, kiek domėjausi, triukšmingesni, bet gal ne visi modeliai.
Bet be jokios abejonės, perjant elektronę lailentę, tik indukcinė. Vyras mano buvo labai skeptiškas šiuo klausimu ir domėjosi visokiais ten dalykais, kaip veikia, kokias bangas skleidžia, bet rezultate patvirtino mano pasirinkimą ir pats tuo džiaugiasi
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 10 06, 13:56)
Indukcinėj, priešingai nei elektrokeraminėj, nekaista visas blynas, o tik puodo diametro zona ir tai tik nuo puodo. T.y. jeigu kas išbėgtų, paimat ir iš karto galit lengvai nuvalyti, nes zona aplink puodą nėra įkaitusi. Jeigu mąstot tarp indukcinės ir elektrinės, tikrai tik indukcinė.

tai kad reiks viską buitinę techniką virtuvei pirkti bigsmile.gif tai po truputį pradedu žvalgytis, mažu kas ką labai gero pasiūlys ir kainos geros sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 13:25)
Nelabai suprantu iš foto kas per profilis.. sukasi jis prie kurios plokštės?

aš kėliau, nes pas mane turi taip pat būti padaryta. Kiek čiupinėjau, atrodė patogu. Bet čiupinėt yra viena, o naudoti kasdien - kitą. Todėl ir pasiklausiau.
jeigu dėsiu varinį stalviršį, tai tie profiliai irgi turės būt variniai. Va. sugalvojau.

Silikonas. Jeigu ten tikrai silikonas, kurį sukūrė žemaičiai, tai nei jo lakuoti reikia, nei dažyti, nei jis limpa, nei jis lupasi, nei jis dažosi. Spalvą reikia pasrinkti iš karto. Juo ir tarpai tarp plytelių ir tarp vonios tepliojasi. Aišku, jeigu ten koks akrilas ar kitas ne žemaičių išradimas, tada gali būti visko.
pas mus irgi yra tas profiliukas ant stalviršio. Netrukdo. bet ir nieko jis nepuošia. Ir nepadeda. Po juo gyvena kucikai ir bucikai. Dar prie Adamkaus teko jį atlupti. Tada išvaliau. Bet daugiau nelupu, nes dar iki šiol sapnuojasi tas vaizdas. Atsikeliu šaltam prakaite. Jeigu jis yra, tai tegu ir būna, keisit stalviršį, pasikeisit ir šitą reikalą. Aš taip pat sugadinau stalviršį tik su WC valikliu. Norėjau greičiau, man pasirodė, jog jeigu jis ten keramiką taip gerai atvalo, tai stalviršis iš viso bus kaip naujas. Gavosi kaip visada. Užpyliau. Nusivalė. Su viskuo lotuliukas.gif nei apelsino žievelės neliko, nei originalios spalvos. Nieko, gyvenam. Ir arbatinius moku "nukalkint". Bet jie nebeveikia po to. Jeigu reikia tokios paslaugos - profesionaliai gadinu nepatinkančius arbatinukus. Kreipkitės.
Plintusas gali būti koks tik nori. Nors ir iš tos pačios plokštės, kaip fasadai. bet geriau toks specialus, nes jis per kraštus turi tokią silikoninę/guminę tarpinę ar kraštelį. Tai va jis tipo nieko po spintelėm neleidžia. O jeigu jį nulupus, jis neužsideda, tai pažiūrėkit ar laikikliai ant baldų kojų nepasisuko/nepasislinko arbą fiksatorių ant plintuso ausytės nulužo. pasikeiskit juos. O geriausiai atrodo veidrodinis plintusas arba varinis. geriau, jei kas nors užsidėtumėt varinį, tada aš žinočiau, ar man dar vis jo reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 15:35)

Silikonas. Jeigu ten tikrai silikonas, kurį sukūrė žemaičiai, tai nei jo lakuoti reikia, nei dažyti, nei jis limpa, nei jis lupasi, nei jis dažosi. Spalvą reikia pasrinkti iš karto. Juo ir tarpai tarp plytelių ir tarp vonios tepliojasi. Aišku, jeigu ten koks akrilas ar kitas ne žemaičių išradimas, tada gali būti visko.

O kuris čia tas žemaičių išradimas?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 06, 13:40)
man lb grazi Jusu virtuve  smile.gif
o kam ta led juosta ant gartraukio jei jis turi savo apsvietima? Ar jusu neturi? Nes mano atveju gautusi sviestas sviestuotas.  smile.gif

Tam , kad apšvietimas būtų tolygus, kai gartraukio nenaudoji smile.gif
Atsakyti