QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 13:25)
Nelabai suprantu iš foto kas per profilis.. sukasi jis prie kurios plokštės?
aš kėliau, nes pas mane turi
taip pat būti padaryta. Kiek čiupinėjau, atrodė patogu. Bet čiupinėt yra viena, o naudoti kasdien - kitą. Todėl ir pasiklausiau.
jeigu dėsiu varinį stalviršį, tai tie profiliai irgi turės būt variniai. Va. sugalvojau.
Silikonas. Jeigu ten tikrai silikonas, kurį sukūrė žemaičiai, tai nei jo lakuoti reikia, nei dažyti, nei jis limpa, nei jis lupasi, nei jis dažosi. Spalvą reikia pasrinkti iš karto. Juo ir tarpai tarp plytelių ir tarp vonios tepliojasi. Aišku, jeigu ten koks akrilas ar kitas ne žemaičių išradimas, tada gali būti visko.
pas mus irgi yra tas profiliukas ant stalviršio. Netrukdo. bet ir nieko jis nepuošia. Ir nepadeda. Po juo gyvena kucikai ir bucikai. Dar prie Adamkaus teko jį atlupti. Tada išvaliau. Bet daugiau nelupu, nes dar iki šiol sapnuojasi tas vaizdas. Atsikeliu šaltam prakaite. Jeigu jis yra, tai tegu ir būna, keisit stalviršį, pasikeisit ir šitą reikalą. Aš taip pat sugadinau stalviršį tik su WC valikliu. Norėjau greičiau, man pasirodė, jog jeigu jis ten keramiką taip gerai atvalo, tai stalviršis iš viso bus kaip naujas. Gavosi kaip visada. Užpyliau. Nusivalė. Su viskuo

nei apelsino žievelės neliko, nei originalios spalvos. Nieko, gyvenam. Ir arbatinius moku "nukalkint". Bet jie nebeveikia po to. Jeigu reikia tokios paslaugos - profesionaliai gadinu nepatinkančius arbatinukus. Kreipkitės.
Plintusas gali būti koks tik nori. Nors ir iš tos pačios plokštės, kaip fasadai. bet geriau toks specialus, nes jis per kraštus turi tokią silikoninę/guminę tarpinę ar kraštelį. Tai va jis tipo nieko po spintelėm neleidžia. O jeigu jį nulupus, jis neužsideda, tai pažiūrėkit ar laikikliai ant baldų kojų nepasisuko/nepasislinko arbą fiksatorių ant plintuso ausytės nulužo. pasikeiskit juos. O geriausiai atrodo veidrodinis plintusas arba varinis. geriau, jei kas nors užsidėtumėt varinį, tada aš žinočiau, ar man dar vis jo reikia