Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(longger @ 2016 10 06, 16:38)
musėt.
dabar irgi galvoju. Bet vis tiek jau sugadino mano nuomonę apie LED galutinai. Aš dabar turiu LEDofobiją. Todėl, jeigu aš dar kada nors varysiu ant LED ir toliau, tai nekreipkit dėmesio. Arba kreipkit, bet ne visą.

Žinokit, mirusi vista- ne pats blogiausias varijantas....
Aš kai pažvelgiu į veidrodį vonioj, kelis kart per dieną - tai aš žinokit būnu mirus...
Kokius metus kaltinau LED panelių šviesą... susiriesdama... kol vieną dieną sėdėdama ant WC puodo pamačiau, kad veidrodyje mano plytelės žalsvos!!! (vietoj šviesiai kreminių)
Pasirdo Gravera atpjovė man žalią veidrodį... o jis įklijuotas tarp pytelių... Ir blogiausia, kad aš negaliu prišaukti Graveros, kad nusiluptų ir susikištų...
unsure.gif

Nebijokit ŠILTAI BALTŲ LED 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 06 spalio 2016 - 15:55
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 16:53)
. kol vieną dieną sėdėdama ant WC puodo pamačiau, kad veidrodyje mano plytelės žalsvos!!! (vietoj šviesiai kreminių)
Pasirdo Gravera atpjovė man žalią veidrodį... o jis įklijuotas tarp pytelių... Ir blogiausia, kad aš negaliu prišaukti Graveros, kad nusiluptų ir susikištų...
unsure.gif

Pypiec... blink.gif O kur ta Gravera dingo? Bankrutavo?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 16:34)
meluojat  4u.gif
ne avižinė košė pas jus. Pagrindinis žaidėjęs pas jus - sienelė  wub.gif visą kitą ir privalo būti ramu, nes žvilgsnį prikausto ir dėmesį susirenka būtent ji. Jeigu dar kiek būtumėt parįškine virtuvinį - būtų blogai. Prasidėtų konkurencija. o dabar gerai. Ir va jūsų led juosta manęs neerzina. Arba man blogą buvo sudėję, arba čia nuotraukoje viskas gražiau atrodo.
bet iš tikro tai norėjau paklausti, ar patogios tokios kėdės. Aš jau keli metai kaip tokių noriu. Kadangi jau senai noriu, tai įtariu kad jau nebepirksiu, bet jeigu kartais sena meilė iš naujo sužydėtų, noriu sužinoti praktiškąją reikalo pusę. Jeigu galima  4u.gif

Sienelė tik vėliau atsirado, neprašoviau su plytelėm. Ačiū už patarimus Juodai ir visom kitom patarusiom dėti tik margas.

Kėdės superinės. Labai patogios. Nesirinkčiau jokių kitų. Tik reikia paklijuoti minkštus padukus ant kojelių, kad švelniai, tyliai trauktųsi ir nebraižytų grindų.

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 16:57)
Pypiec... blink.gif  O kur ta Gravera dingo? Bankrutavo?

Matot... daug laiko jau praėjo... pora metų beveik.. tai sakys kur ankščiau buvot... ax.gif čekį gerai paieškojus rasčiau...
Bet jei ir pripažintų kaltę, neįsivaizduoju kaip jį reiktų išlupti nepažeidžiant plytelių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 15:53)
Žinokit, mirusi vista- ne pats blogiausias varijantas....
Aš kai pažvelgiu į veidrodį vonioj, kelis kart per dieną - tai aš žinokit būnu mirus...
Kokius metus kaltinau LED panelių šviesą... susiriesdama... kol vieną dieną sėdėdama ant WC puodo pamačiau, kad veidrodyje mano plytelės žalsvos!!! (vietoj šviesiai kreminių)
unsure.gif

Aš visada žinojau, jog viskas kas geriausia, nutinka sėdint ant WC puodo. Ir mintys būna šviesiausios ir visokie dalykai išryškėja ir paaiškėja, ir atradimai pasidaro.
Dar aš turiu teoriją, jog gediminas tą geležinį vilką visai ne sapne pamatė. Teisingai. bet negu visiems net ir Maskvėnams, sakysi jog ant puodo sėdėjai. Nu ir tais laikais puodas tur būt nebuvo kažkoks labai įpatingas, todėl nebuvo kaip jam vargšui, tai pasakė, jog susapnavo. Va jeigu būtų dolče su gabana gimę prie gedimino ir paleidę savo puodų prestižinę kolekciją, ir jei Gedimino laikų VMI pajamų mokęsti būtų surinkinėjus kokybiškai, tai jis būtų galėjęs sau tokį leisti nusipirkti. Ir tada galėtų visiems tiesą sakyti. O dabar negalėjo, va todėl Vilniuje prie savo tos pilies jis toks nusiminęs ir stovi. jam gėda truputi, nes prisimelavo, o visi juo patikėjo. Iš tikro nuo tos kirmgraužos jis gal ir pasimirė. Bet šitos teorijos dar nepatikrinau, todėl negaliu garantuoti.
O vonioje aš ledus irgi išpašalvoninau. Ten dabar halogenai ir niekas nebemiršta daugiau. Pamėginkit ir jūs, nes veidrodį susikišti ne tas pats, kas LED juostą. Jie gal būt todėl ir neateina pas jus, nes įtaria, ką reiks su tuo veidrodžiu daryti. o smulkinto visai nepatarčiau niekam niekur susikišinėti.

O tai kaip ten su tom kėdėm, nenusukit kalbos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 17:04)
Matot... daug laiko jau praėjo... pora metų beveik.. tai sakys kur ankščiau buvot...  ax.gif  čekį gerai paieškojus rasčiau...
Bet jei ir pripažintų kaltę, neįsivaizduoju kaip jį reiktų išlupti nepažeidžiant plytelių...  unsure.gif

Kur buvot, kur buvot... Nu nepastebėjot ir tiek. Du metai tai ne dvidešimt. O dėl išlupimo manau neturėtų būti problemų. Mums įklijavo veidrodį ir pastebėjome, kad meistrai sugadino jį. Jau buvo išdžiūvęs, prilipęs. Tai pakeitė. Nežinau, kaip išlupo, bet išlupo. Tiesa, pas mus aplink mozaika, bet turbūt jokio skirtumo unsure.gif
Atsakyti
Ui, juokiuosi, idesiu rytoj savo avizines koses foto:D su pienu verdu, tai svelniai pilka gaunasi is dribsniu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 16:04)
Pamėginkit ir jūs, nes veidrodį susikišti ne tas pats, kas LED juostą. Jie gal būt todėl ir neateina pas jus, nes įtaria, ką reiks su tuo veidrodžiu daryti. o smulkinto visai nepatarčiau niekam niekur susikišinėti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žinai, pas mane kažkaip vaizduotė įsijungė labai ryškiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 15:35)
aš kėliau, nes pas mane turi taip pat būti padaryta. Kiek čiupinėjau, atrodė patogu. Bet čiupinėt yra viena, o naudoti kasdien - kitą. Todėl ir pasiklausiau.
jeigu dėsiu varinį stalviršį, tai tie profiliai irgi turės būt variniai. Va. sugalvojau.

Dėkui už info 4u.gif
O kaip kaina tų profilių?
Dailiai atrodo. Bet va čia jau reik baldininkų dirbančių su tokiom ramkenėlėm. Tikiu kad ne visi darę tokias...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 06 spalio 2016 - 16:15
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 16:09)
Kur buvot, kur buvot... Nu nepastebėjot ir tiek. Du metai tai ne dvidešimt. O dėl išlupimo manau neturėtų būti problemų. Mums įklijavo veidrodį ir pastebėjome, kad meistrai sugadino jį. Jau buvo išdžiūvęs, prilipęs. Tai pakeitė. Nežinau, kaip išlupo, bet išlupo. Tiesa, pas mus aplink mozaika, bet turbūt jokio skirtumo unsure.gif

va du metus nepastebėjau, kad numiriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskui tik vieną dieną apsičiupinėju - žiūriu, kad veidrodyje kaip mirus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o iš tikro visai gyvai jaučiuosi. Dar pažymą iš daktaro pristatykit, kad iš tikro esat gyva, o va jų veidrodis du metus vertė galvoti, kad esat mirus. Ir tada dar kompensacijos paprašykit. Nes dabar visą garderobą teks keisti. Juk kai miršti, šiek tiek kitus rūbus perki ir jau neseki paskutinių madų, todėl nu kažkaip nuostoliai. Čia jiems ne Kristaus laikai, kai galėjai prisikelt beveik nuogas, šiais laikai prisikėlus apsirengt normaliai reikia, o kainos tai va kokios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2016 10 06, 16:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žinai, pas mane kažkaip vaizduotė įsijungė labai ryškiai biggrin.gif

o aš jos beveik niekad išjungt negaliu. Problema, vienok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 15:31)
Tikriausiai buvo sudėję šaltai baltą LED  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mus visur led šiltai balti bus, tik vonioj veidrodziui iš šonų halogenai...

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 06, 17:09)

Nu nežinau... sakys čia ne šitas veidrodis. Mes tokių neturim. Įrodykit kad šitas... gal sudaužėt mūsų, nusipirkot kitą.. nu nežinau žodžiu. Juk nėr jokio kodo, jokio lipduko ar ko. Erzina jis mane labai. Klijavom veidrodį patys, tai prilipęs jis mirtinai.

Jeigu ir sutiktų jie tą veidrodį gerą išpjauti- kas išlups žaliąjį? Joks meistras neapsiims. Net mano vyras..
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 16:23)
Nu nežinau... sakys čia ne šitas veidrodis. Mes tokių neturim. Įrodykit kad šitas... gal sudaužėt mūsų, nusipirkot kitą.. nu nežinau žodžiu. Juk nėr jokio kodo, jokio lipduko ar ko. Erzina jis mane labai. Klijavom veidrodį patys, tai prilipęs jis mirtinai.

Jeigu ir sutiktų jie tą veidrodį gerą išpjauti- kas išlups žaliąjį? Joks meistras neapsiims. Net mano vyras..

Bet tai rimtai kaip 2metus nematėt biggrin.gif? Aš irgi nepatikeciau
Atsakyti