Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 17:23)
Nu nežinau...

O jūs bandėt kreiptis, ar irgi fantazijos išjungti negalit? biggrin.gif
Į galvą juk nieks neduos, jei pabansyit... tegul jie įrodo, kat tai ne jų veidrodis biggrin.gif . Jūsų įrodymas pirkimo čekis.
Aš tai manyčiau, kad nereikia su jais susisiekus draskytis, o civilizuotai išaiškinti situaciją. Matysit, ką pasiūlys, ar nesiūlys smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 spalio 2016 - 16:33
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 16:14)
Dėkui už info  4u.gif
O kaip kaina tų profilių?
Dailiai atrodo. Bet va čia jau reik baldininkų dirbančių su tokiom ramkenėlėm. Tikiu kad ne visi darę tokias...

nu, jeigu aš konstruktorei sugebėjau išaiškinti, kad mano name kampiniai langai turi būti be jokių kolonų, o sklesti ore ir man pofig, kad ant to kampo laikosi visas antras aukštas ir stogas su visom molinėm čerpėm, tai manau baldininkai patikės manim kad tuos profilius gali padaryti. Net jų nematę patikės.
bet iš tikro man tų profilių reikia todėl, kad jeigu aš pradėsiu rinktis rankenėles, tai baldai kokius 7 metus bus be nieko, o stalčius atidarinėsim pirštais, nagais, atsuktuvais ir kt. priemonėm, kas mano manymu nėra labai patogu. Arba dar galvoju apie push to open. Bet čia dar man reikiam patikrinti porą teorijų. Laiko tam dar neradau.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 10 06, 17:09)
Ui, juokiuosi, idesiu rytoj savo avizines koses foto:D su pienu verdu, tai svelniai pilka gaunasi is dribsniu biggrin.gif  bigsmile.gif

O aš neverdu. Mano košė ne pilka o gelsvai rusva, tik užplikau vandeniu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rosenda @ 2016 10 06, 17:27)
Bet tai rimtai kaip 2metus nematėt  biggrin.gif? Aš irgi nepatikeciau

Jūs irgi nematytumėt, manytumėt kad apšvietimas žalią veidą padaro... viskas paaiškėja pažvelgus į plytelių atspindį. Kol jo nepamačiau, tol kaltinau apšvietimą.

veidrodis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 06 spalio 2016 - 16:39
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 16:23)

Jeigu ir sutiktų jie tą veidrodį gerą išpjauti- kas išlups žaliąjį? Joks meistras neapsiims. Net mano vyras..

žėkit, aš papasakosiu. Jeigu to žalio veidrodžio nebežadate naudoti net per helouvyną, tai tada jums jis kaip ir nereikalingas patampa? tada imat sunkesnį plaktuką ir sutelkusi visą susikaupusią 2 metų kančią nuleidžiat jį ant to žalio veidrodžio. ir kartojat tą veiksmą, kol neliks veidrodžio arba neapykantos. Viską galima filmuoti ir kelti į jutubą, taip sukeliant savo paskyros reitingą. Pasikvieskit ir namiškius, jeigu tvirtai žinot, jog to veiksmo jie nenorės kartoti su kitais veidrodžiais. Pageidautini ir graveros atstovai. Tada likučius pabaigiat nugramdyti kokia špakliuote, perforatoriumi ar kitu kalomuoju/gramdomuoju daiktu. Tada sušluojat viską į krūvą ir pasiūlot graveros atstovui susikišti tą krųvą arba nemokamai duoti nežalią veidrodį.
Beje, šitas dėdė šiek tiek netgi į Graveros bosą panašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 17:36)
Jūs irgi nematytumėt, manytumėt kad apšvietimas žalią veidą padaro... viskas paaiškėja pažvelgus į plytelių atspindį. Kol jo nepamačiau, tol kaltinau apšvietimą.

Išimti tai jį tikrai galima - išdaužyti, išgremžti ten viską ir klijuoti naują. Dar fantazijinis variantas ant šito užklijuoti facetuotą, 100 proc. vientisumo su plytelėm nebus, bet facetas nuožulnus ir gal atrodys kad taip reikia. Bet išlaidos.

------

Man labai smalsu dėl žemaitiško silikono, kuris ne tik virtuvėj naudojamas.

Ne visai dėl virtuvinio reikalo. Sumontavo naujai pagamintų durų staktas ir matosi geri plyšiai per vidurį. Meistras pasakoja, kad siena nelygi - nu gal, nes montavo atgrubnagiai, bet gal ir makaronus kabina, o neturiu 2 m. gulsčiuko, kad patikrinti, išsirietęs plintuso gabalas, nelabai metrologiškai patikimas.
Galų gale, nelabai įdomu, kas ten kaltas, man reikia, kad nebūtų plyšių. Tada durininkas pasakoja, kad jis gali užglaistyt artai užsilikonuot, bet tas silikonas tik 4 spalvų. Kadangi longger sako, kad gamykloj pagamina belekokios spalvos, tai man du klauisimai : a)ar tinka šitas žemaičių išradimas mano problemai, b) gal nuorodėlę į brendą ar kokią pardavimo ar gamybos vietą galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 06 spalio 2016 - 16:57
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 17:47)
žėkit, aš papasakosiu. Jeigu to žalio veidrodžio nebežadate naudoti net per helouvyną, tai tada jums jis kaip ir nereikalingas patampa? tada imat sunkesnį plaktuką ir sutelkusi visą susikaupusią 2 metų kančią nuleidžiat jį ant to žalio veidrodžio. ir kartojat tą veiksmą, kol neliks veidrodžio arba neapykantos. Viską galima filmuoti ir kelti į jutubą, taip sukeliant savo paskyros reitingą. Pasikvieskit ir namiškius, jeigu tvirtai žinot, jog to veiksmo jie nenorės kartoti su kitais veidrodžiais. Pageidautini ir graveros atstovai. Tada likučius pabaigiat nugramdyti kokia špakliuote, perforatoriumi ar kitu kalomuoju/gramdomuoju daiktu. Tada sušluojat viską į krūvą ir pasiūlot graveros atstovui susikišti tą krųvą arba nemokamai duoti nežalią veidrodį.
Beje, šitas dėdė šiek tiek netgi į Graveros bosą panašus biggrin.gif

Čekį radau. Pasirodo daugiau kaip du metai kankinuosi biggrin.gif
2014 vasario 11 d. Veidrodis, skaidrus. Tai kodėl atpjovėt žalią? O tekainavo tas parazitas 90×130 cm, beveik 75 litus...
Šitas veidrodis ant snarglių priklijuotas. Va mes tai ištepėm jį gerai.. juostom tokiom. Kad nenukristų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 06 spalio 2016 - 17:06
QUOTE(Y2K @ 2016 10 06, 16:50)
Išimti tai jį tikrai galima - išdaužyti, išgremžti ten viską ir klijuoti naują. Dar fantazijinis variantas ant šito užklijuoti facetuotą, 100 proc. vientisumo su plytelėm nebus, bet facetas nuožulnus ir gal atrodys kad taip reikia. Bet išlaidos.
------

Man labai smalsu dėl žemaitiško silikono, kuris ne tik virtuvėj naudojamas.

Ne visai dėl virtuvinio reikalo. Sumontavo naujai pagamintų durų staktas ir matosi geri plyšiai per vidurį. Meistras pasakoja, kad siena nelygi - nu gal, nes montavo atgrubnagiai, bet gal ir makaronus kabina, o neturiu 2 m. gulsčiuko, kad patikrinti,  išsirietęs plintuso gabalas, nelabai metrologiškai patikimas.
Galų gale, nelabai įdomu, kas ten kaltas, man reikia, kad nebūtų plyšių. Tada durininkas pasakoja, kad jis gali užglaistyt artai užsilikonuot, bet tas silikonas tik 4 spalvų. Kadangi longger sako, kad gamykloj pagamina belekokios spalvos, tai man du klauisimai : a)ar tinka šitas žemaičių išradimas mano problemai, b) gal nuorodėlę į brendą ar kokią pardavimo ar gamybos vietą galima.

nieko nebus. Reikia foto į studiją. Rodykit tą savo plyšį.

žemaičių išradimą dabar naudoja beveik visi save gerbiantys plytelių tarpų glaisto gamintojai. Tai čia jau draugų rast sunku bus, bet tikrai daugiau nei 4 atspalviai. įtariu jums ne žemaičių išradimą siūlyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 06 spalio 2016 - 17:08
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 18:04)
nieko nebus. Reikia foto į studiją. Rodykit tą savo plyšį.

Neturiu foto - fotoparatas sugedo, išmanusis atiduotas kilniems tikslams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 17:01)
Čekį radau. Pasirodo daugiau kaip du metai kankinuosi  biggrin.gif
2014 vasario 11 d. Veidrodis, skaidrus. Tai kodėl atpjovėt žalią? O tekainavo tas parazitas 90×130 cm, beveik 75 litus...
Šitas veidrodis ant snarglių priklijuotas. Va mes tai ištepėm jį gerai.. juostom tokiom. Kad nenukristų  biggrin.gif

px kaip jūs jį klijavot. Net nustebsit, kaip gerai ir greit jis nusilups. prisiruošimas/užsidengimas/tvarkymas užims tris kartus ilgiau, nei veidrodžio išėmimas.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 18:01)
O tekainavo tas parazitas 90×130 cm, beveik 75 litus...

Tai lupkit lauk pagal Longger instrukciją negailėdami - galvokit, kad realizacijos laika jau baigėsi ir susidėvėjo, ir ramiai užsisakykit nežalią veidrodį, tik ne Graveroj. Užsakyme būtinai paminėkit "NEŽALIĄ " 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 16:29)
nu, jeigu aš konstruktorei sugebėjau išaiškinti, kad mano name kampiniai langai turi būti be jokių kolonų, o sklesti ore ir man pofig, kad ant to kampo laikosi visas antras aukštas ir stogas su visom molinėm čerpėm, tai manau baldininkai patikės manim kad tuos profilius gali padaryti. Net jų nematę patikės.

Ir sklendžia? Galima foto? Cekava gi baisiulingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 17:29)
nu, jeigu aš konstruktorei sugebėjau išaiškinti, kad mano name kampiniai langai turi būti be jokių kolonų, o sklesti ore ir man pofig, kad <...>

Aha, man irgi smalsu pamatyti ax.gif
Nes pas mane tai nesklendža... verysad.gif ir antro aukšto nėra, kad jį laikyti... ir čerpių ant stogo nėra... prosto skarda unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 spalio 2016 - 17:14