QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 10 06, 17:36)
Jūs irgi nematytumėt, manytumėt kad apšvietimas žalią veidą padaro... viskas paaiškėja pažvelgus į plytelių atspindį. Kol jo nepamačiau, tol kaltinau apšvietimą.
Išimti tai jį tikrai galima - išdaužyti, išgremžti ten viską ir klijuoti naują. Dar fantazijinis variantas ant šito užklijuoti facetuotą, 100 proc. vientisumo su plytelėm nebus, bet facetas nuožulnus ir
gal atrodys kad taip reikia. Bet išlaidos.
------
Man labai smalsu dėl žemaitiško silikono, kuris ne tik virtuvėj naudojamas.
Ne visai dėl virtuvinio reikalo. Sumontavo naujai pagamintų durų staktas ir matosi geri plyšiai per vidurį. Meistras pasakoja, kad siena nelygi - nu gal, nes montavo atgrubnagiai, bet gal ir makaronus kabina, o neturiu 2 m. gulsčiuko, kad patikrinti, išsirietęs plintuso gabalas, nelabai metrologiškai patikimas.
Galų gale, nelabai įdomu, kas ten kaltas, man reikia, kad nebūtų plyšių. Tada durininkas pasakoja, kad jis gali užglaistyt artai užsilikonuot, bet tas silikonas tik 4 spalvų. Kadangi longger sako, kad gamykloj pagamina belekokios spalvos, tai man du klauisimai : a)ar tinka šitas žemaičių išradimas mano problemai, b) gal nuorodėlę į brendą ar kokią pardavimo ar gamybos vietą galima.