Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tikrai reik priprasti :4u:

Koki filma ziurejot?

Mes Kanu liutu reklamas 2016 irgi :)

Atsakyti
Frolka ir Caramelia negali rasyti. As per kompa (nauja versija) negaliu prisijungti. Galiu tik is telefon, kur senojo versija. Tai teks pakenteti. smile.gif

Hm, kazi kaip reiks sverimosi rezultatus ikelti... unsure.gif
Atsakyti

Caramelia30 prisijunk per naujo sitoj versijoj it leis atsakyti :4u: 

Laba ryta :rolleyes: 

Atsakyti

Laba diena, Caramelia30 savo slaptažodį pamiršo ir nežinau kokiu emailu ten buvau :hmm: . Tai bala nematė, grįžtu aš  :D 

Atsakyti

Šiaip laikausi kiek sugebu, nevalgau saldumynų, bet šiaip maisto gal kiek per daug priskanauju, nes vis gaminu kažką skaniau, tai ir pati neatsispiriu... :essen: 

Patinka man ši nauja versija  :bigsmile:  gal  nuostai labiau seksis svorį mest,kažkada labai gerai sekėsi  :D 

Atsakyti

neduoda nieko rasyt.. tiek rasiau ir dingo.. nuosta, kaip smagu matyti tave su siuo prisijungimu :)  po vakar pavalgymu nulis, tai bent pliuso nera :) nuo siol sversiuosi kasdiena, bandysiu save kontroliuoti :)  gal is trecio karto pavyks parasyti :)

florka, kaip sekesi apziura?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waiduke: 19 spalio 2016 - 15:05

Man ir kažkaip jauku būti vėl savim😀 oij aš svertis kasdien matyt kaip apsėsta būčiau ir išvis valgyt nustočiau ir apie nieką daugiau ir negalvočiau 👍😁 nu bet visiem sava sistema labiausiai tinka ;)

Atsakyti

o kartais be tu, nuosta, pries pora metu kitaip kalbejai? :D arba kazka maisau :) 

as dabar apsesta, noriu i vandens parka, noriu atostogu ten kur silta, bet ir noriu sumazint savo sonus :D reikia kokiu pratimu susirast jiems mazint..

Atsakyti

Aš niekad kasdien nesisvėriau, visad į sav. kartą. Gal kokias porą sav. buvo, kad kasdien svėriaus, bet pajaučiau, kad rauna stogą ir mečiau  :D  kažkaip mane labai apsėda tada tos mintys. Bet per retai svertis irgi negerai! 

Atsakyti

Mum apziura gerai,priaugo vyrukas 1.5 kg ir 6 cm :) 

As sveriuos kaip kada,bet ne kasdien.

Atsakyti

Oho, šaunuolis kaip auga!

Atsakyti

Diena uzskaityta! Kaip greit tos dienos lekia,tuoj vel penktadienis :) :huh2: 

Atsakyti