Mano diena irgi užskaityta aišku būna geresnių dienų, bet bent 0 penktadienį noriu, o tai ekstremalios sąlygos namie, kai svečių yra, turint galvoj svorio metimą
Labas rytas
Labas rytas suraitytas
Labas rytas
Atejau,isijungiau nauja versija ir net nezinau at ji man patinka Kazkaip buvo paprasciau su senaja. Ale vat smile yra vietoje,tai nors tiek fainai.
Vakar atlaikiau iki vakaro labia graziai,o vakare prikepiau seimynai varskes spurgyciu. Ale vat ,pati beveik puse ir suedziau. Nu zinau,kad negerai, nu bet kaip koks uzkeikimas- valgai ir sustot negli ir nenori. Vis atrodo,kad dieta nuo rytojaus. Jau net geda pas jus ateiti,nes visos taip sauniai laikotes,o as men ir beveik ant 0 sedziu
Frolka ohoho kaip gerai mazyliukas auga
Viva37,tu taip nesikrimsk,visom buna kad ant vietos stundomes,visa laime,kad ne i pliusa as pamenu ilgai ir nuobodziai stovejau ties keliais skaiciais,bet kai galvoj betvarke buna,tai ir su maistu neina susitvarkyt
Labas rytas.
Negaliu per kompa prisijungti per nauja versija. Vis raso, kad slaptazodis neteisingas. Kai bandau irasyti nauja slaptazodi, gauta emeilu - niekas neveikia, puslapis uzluzta. Tai persijungiau i senaja versija, prisijungiau (slaptazodis mano senas ir yra teisingas) ir dabar i nauja persijungiau. Nu briedas kazkoks. Nepatinka man... O dar neisivaizduoju kaip pavyks rytojaus letenele ikelt.
Frolka, sauniai augat!
Viva, tai kad pati matai, kad visos turim ir nuosmukiu, ir pakilimu. Cia ne tai, kad geda ateiti. Cia BUTINA ateiti. Viena kita palaikom, padrasinam, pamotyvuojam (ypac Caramelia su Frolka ta moka padaryt ) ir fsio! Einam toliau.
As vakar gerai laikiausi. Issikepiau menke folijoj, pagal ta mitybos plana. Dar siandienos pietum liko.
Viva, nesikrimsk, pažiūrėk kiek laiko aš maluosi vietoj, jau pačiai prieš save pikta, visom taip būna, svarbiausia nesigėdint ir vis būti čia, tada bent į pliusą nenusivarom ir anksčiau ar vėliau susiimam
Airise, man tas pats buvo, užtai grįžau su savo senu nicku, kitaip neradau kaip čia pasireikšt, gal ir į gera šiaip viskas dabar gerai veikia. Šaunuolė, kad laikaisi!!! O dėl sporto tai ne baltai, o juodai pavyyydžiu
Dekui mergaites uz palaikyma
Nu blyn,turiu kazkaip susiimti. Reikia. Svoris juk ir metu prideda. Jau ir taip sena mama esu,o dar su tais visais kg,tai dar vyresne atrodau. Reikia kazkaip susiimti bent jau del vaiku Nes dabar pastoviai pikta,pavargus,nepatenkinta viskuom. .. nu vienu zodziu- prastai,viskas prastai. Ir vyro gaila,nes pati matau,kad pasikeiciau I bloga puse. Ir ne tik isore,bet ir vidum.
Nu kas cia su ta nauja versija daros
Liniuote iskraipo, avatara isvis pakeite
Na ka,ketvirtadienis i gala,reiks eit kazka imest i skrandi vakarienei idomu ka ryt parodys svarstykles,pakeiciau nauja batarke,tai tikiuos neparodys daugiau nei kad startavau
siandien prie kavos taip skaniai spurga su dzemu suniamniojau,kad jei ryt nieko gero neisspausiu tai kaltinsiu spurga
Labas rytas,82.3 kg tai -1.4 kg per savaite