Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Mergaitės,Rastės ūsai normalūs mirksiukas.gif ,šitos veislės katė ir yra su tokiais susisukusiais,raitytais,kaip ir kailiuko garbanos , apkramtytais ūsais mirksiukas.gif Šitą tiksliai žinau ,nes gi jau 17 metų mano geriausia draugė turi du tokius kornišiukus ax.gif

Mergaitės ,nesuprantu ,kas yra Pupsės vienai ausiai, blink.gif ar tik nebus koks otitas unsure.gif ,po pietų pastebėjau,kad prie ausiukės sulipę plauukučiai,pavaliau su servetėle,lyg ir išsivalė,o dabar vėl tas pats ,lyg tekėtų ten kas..Tikriausiai ryt ne Špulytė keliaus pas vetus ,o Pupsė,Špulytę skiepytis antradienį nuvešiu...Bet eina sau ,kaip katės gaila,juk ausies uždegimas skauda unsure.gif ..NOrs ji šiandien ir ramesnė biskutį,bet nemačiau ,kad ausį kratytų ,galvą sukiotų...
Atsakyti
Zundyt - o ausytės vidus kaip? Neužterštas? Jeigu skaudėtų ar erzintų ausį tai tikrai kratytų galvą, sukiotų ar letena ausį krapštytų. Gerai, kad ryt pasirodysite veterinarui ir balionėlis Pupsytei, kad nieko rimto nebūtų 4u.gif
Tytė su kavalieriumisusėdę laukia kol niekas į juos nežiūrės biggrin.gif Labai ražus kavalierius bigsmile.gif
Atsakyti
Zundyt, aš kartą nuobodžiavau pas vetus kabinete su plakatu prieš nosį. Ten buvo išpieštos šunų ausų problemos su atpažinimo būdais ir gydymu - nu kiek ten visokių variantų! blink.gif Pradedant svetimkūniais ir erkutėm ir baigiant visokiausiais pūliniais ir uždegimais.
Gerai, kad rytoj pas daktarų eisit. Tikėkimės, nieko rimto 4u.gif
Atsakyti
po praeitų feilų su žinutės rašymu, žiu neliko ir pasisakymo apie Baukidės nuotykius, Lapynos rūpestėlius smile.gif

Aist foto (kuri turbūt ir taip aišku) nuostabi.

kas nuostabi? Aišku, kas aš nuostabi
user posted image
Atsakyti
Tytė su kavalierium sėdi, kalbasi, teliką žiūri, nakties laukia biggrin.gif
Pupsei linkiu sveikatos ausiai 4u.gif
Ainu žaisdama palindo paskui šluotelę po antklode mūsų miegamojo lovoje. Ir nelenda lauk. Jau kokią valandą. Guli kupstas tyliai. Snaudžia. smile.gif
Hipė tikra nuostabybė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 spalio 2016 - 22:05
Koks kavalierius Tytės bigsmile.gif wub.gif sumezgam odigas ir laukiam ax.gif 4u.gif

Pupsės ausiukui 4u.gif

Hipė nuostabi wub.gif
Ainu vietelė tiko biggrin.gif

Beje, šuns sėkla pas mus seniai pasėta, bet Busy tikrai greičiau vaisius skins biggrin.gif nes neišsirenkam niekaip unsure.gif aš norėčiau, kad būtų nedidelis, nesišertų ir, kad ramus būtų, Kelvio nevaikytų, vyras - kad su juo bėgiotų, o dukra nori jorkšyro 000189.gif man visai cvergai mieli, bet dukrytė kiekvieną jorkį akim nulydi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 09 spalio 2016 - 22:07
Cvergai man irgi patinka. 4u.gif
Išsiparpusi šiltai po kaldra, pačiu (ne)laiku atėjo Ainu pas mane į virtuvę. Žiū, aš ruošiuosi šakotį pjaut ir su pienu naktipiečius tyliai tyliai valgyt. Tuomet abi su Ainu tyliai tyliai šakočio pasmaguriavom. Ech, tos mažos moteriškos vidurnakčio nuodėmės... smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 spalio 2016 - 22:47
Šponkiaus grazooole !!!
Ainu manau valge daugiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Sveikinu visas su tarptautine košės diena user posted image. tai prisigalvoja visokių dienų. biggrin.gif
Labai gražus Tytės kadras wub.gif
Hipė wub.gif
Kai tokios abiejų figūros, galima ir naktipiečius tokius suvalgyti tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kasčiaper košės diena biggrin.gif
Ainu net prisimerkus smaguriauja naktį wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, aciu uz pagyras mano uzuolaidoms ir namams. 4u.gif na ne viskas jau taip grazu. Miegamieji paprasti ir niekuo neissiskiriantys rolleyes.gif

Cvergai, ypac druska ir pipirai mane irgi veza, bet ar jie nera kerpami?

Ainu teisingai daro, saldumynus jei valgyti, tai iki pietu biggrin.gif

Tingus mojavimas nuo grindu... supraskit labas rytas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 09, 23:05)
Koks kavalierius Tytės  bigsmile.gif  wub.gif sumezgam odigas ir laukiam  ax.gif  4u.gif

Pupsės ausiukui  4u.gif

Hipė nuostabi  wub.gif
Ainu vietelė tiko  biggrin.gif

Beje, šuns sėkla pas mus seniai pasėta, bet Busy tikrai greičiau vaisius skins  biggrin.gif  nes neišsirenkam niekaip  unsure.gif aš norėčiau, kad būtų nedidelis, nesišertų ir, kad ramus būtų, Kelvio nevaikytų, vyras - kad su juo bėgiotų, o dukra nori jorkšyro  000189.gif man visai cvergai mieli, bet dukrytė kiekvieną jorkį akim nulydi...

Oi tai imkit du. Jorkšyrą ir kitą. Vaikys Kelvį ir nieko tam Kelviui, pamokys šunis ir psio.
Bet tas šunų maižiojimas...
Nu kaip ir kačių...
Atsakyti