Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Baukidė @ 2016 10 10, 08:45)
Baltukė liūdi...  wub.gif
Sagyte, tokio net nemačius buvau, nu apalpimaš  wub.gif

Kur čia tas grožis nematau

Smagu, kad garbanėlė drąsėja  4u.gif 
Man nėra nemielų šunų  4u.gif jorkai man labai net patinka  tongue.gif ir taksai, ir špicai  wub.gif šeltukai nuostabūs  wub.gif

Labai graži šuniuko foto, uoj.
Kelvi... biggrin.gif
Baltukė nedrąsi, bet viskas bus gerai.
Atsakyti
Dabar dažniausiai iš veislynų šuniukai jau būna išmokinti daryti ant palučių biggrin.gif Mumis nei karto neprašovė biggrin.gif Darydavo ant palutės tik, o jei vienas likdavo narve išvis nepridarydavo biggrin.gif aišku laiko reikėjo kad išmokti pilnai 100% bet man vaikai biškiuka kišdavo pagalius į ratus kol jie ten susikuičia Mumis ant palutės apsiformindavo biggrin.gif bet po gero 1,5mėn nuo įsigijimo išmoko biggrin.gif

aš kai gyvai pamačiau šiperkius tai jie dar gražesni tokie grakštus ir išties labai nedidukai smile.gif Smagus šunelis pasirodė LT jų nėra daug biggrin.gif

Ahabinemi tai čia pas jus jau ramybė ir tobulybė su Raste puikiai jie jau sutaria kuo tuoliau tuo geriau bus šnypštimų tik mažės 4u.gif

Dudu manau ilgai neužsibus ir jau greitai turės naujus namus 4u.gif Tokio grožio neįmanoma nemylėti wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dudu wub.gif 4u.gif biggrin.gif

nu paničkos skėtį pasiėmėt? sakė lis vėl smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man tas siperkis toks biski varno juodumo, raganiskas suo. Dailus, bet pernelyg juodas. Varytu i nevilti, megstu spalvas biggrin.gif

O selti jei rinkciaus, tai tricolora, nu bliam kad grazus wub.gif

Bendradarbe ka tik gryzo is atostogu Danijoj, jie snebernara turi, o ju draugai Koli, bliam kad priziurejau nuotrauku, net liezuvi prisikandau. Su suniais pajuryje, grazioje gamtoje, ech
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 spalio 2016 - 08:21
Aga labai gražus tricolorai smile.gif

user posted image

user posted image

wub.gif Muminio tipo miniukas
user posted image
Atsakyti
Gražučiai wub.gif
Snaigė susiruošė laukan biggrin.gif

Man labai patinka juodi, "raganiški gyvūnai" love.gif tokį keistą potraukį turiu juoduliams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 10 spalio 2016 - 08:51
Čia dar iš vakarykščių prisiminimų...

- Kur kur mes važiuosim?...
user posted image

- Ooo, Tytės namelis! Galima pasimatuoti?
user posted image

Aš išdidi katė. Jau į tą jūsų terbą tai tikrai nelįsiu!
user posted image
Atsakyti
Išdiduolė Tytė biggrin.gif nu tiesiog super nuotrauka biggrin.gif ir sūnaitis Tytės triobą išbandė biggrin.gif
Atsakyti
Tyte wub.gif Nu per prastas ryskiai namelis karalevai biggrin.gif Beje vyras labai patiesnas parinktas, jau toks "atsiduociau nedraugavus" tongue.gif
Atsakyti
Jetau ta nuotrauka, kur lialka tase matuojasi tai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Sėdžiu sau laiminga Kelių policijoj, ruošiuosi būti nubausta už greitį. Per 17 metų vairavimą pirmas kartas, tai truputį net jaudinuosi. ax.gif
Tytės išdidums wub.gif nerealiai gražios išraiškos wub.gif
Kelviui labai tiktų juodulis šiperkas namie mirksiukas.gif iš mažiukų dar nuovokus, protingas šuniukas yr papiljonas.
user posted image
Bet reik pašukuot. Lyginant su cvergu, plaukų bus namie. Cvergus periodiškai nutrimingavus plaukų namie beveik nėr.
Atsakyti
Tytė išdidi biggrin.gif wub.gif

Išsigandusi Dudukė, prieš tai taip gražiai sėdėjo ant laiptų, kai priėjau, susigūžė.
user posted image
Atsakyti