Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif
Gražooolė Hipė wub.gif
Ainu ir Aist saldi naktinė nuodėmė biggrin.gif biggrin.gif
Kiaros labarytis wub.gif
Jo, cvergai yra kerpami ir dar kailiuką jiems reik išpešioti - triminguoti juos reik (atrodo taip vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 10, 07:06)
Labas rytas  4u.gif
Gražooolė Hipė  wub.gif
Ainu ir Aist saldi naktinė nuodėmė  biggrin.gif  biggrin.gif
Kiaros labarytis  wub.gif
Jo, cvergai yra kerpami ir dar kailiuką jiems reik išpešioti - triminguoti juos reik (atrodo taip vadinasi)

Taip ir maniau biggrin.gif
Atsakyti
Cvergai triminguojami(pešami) jei kerpama su mašinėle tada kalis vatinis pasidaro 4u.gif Na cvergas kaip bėgiojimo partneris tikrai tiktų smile.gif Jorkšyras gal kiek nelabai, plius jorkšyrus maudyti dažnai reikia, kirpti ir pan, kažkaip ne prie širdies šita veilė man smile.gif Labai šiperkas patiko, toks mažiukas ir toks fainas pasirodė parodoj biggrin.gif

Erode maižiojimas kur? Maniškiai šunys namie nei vienas nežymi teritorijos tik lauke sisioja biggrin.gif
Atsakyti
Kiaros tingus mojavimas wub.gif
Busy, taip, jie kerpami, bet visi "nesišeriantys" kerpami, ar ne? smile.gif

QUOTE(Erode @ 2016 10 10, 06:57)
Oi tai imkit du. Jorkšyrą ir kitą. Vaikys Kelvį ir nieko tam Kelviui, pamokys šunis ir psio.
Bet tas šunų maižiojimas...
Nu kaip ir kačių...

ninja.gif va taip ir lenda ta pasėta sėkla gilyn, kur sausa devil.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 10, 09:07)
Kiaros tingus mojavimas  wub.gif
Busy, taip, jie kerpami, bet visi "nesišeriantys" kerpami, ar ne?  smile.gif
ninja.gif va taip ir lenda ta pasėta sėkla gilyn, kur sausa  devil.gif  lotuliukas.gif

Taip nesišeriantys visi beveik kerpami 4u.gif Beje jorksyrai šeriasi ax.gif Gal ne taip intensyviai kaip kiti šunys bet plaukų tikra būna jei nepašukuoji, o šukuoti reikia nes kitaip veliasi arba tada būna skustas jorkas (sportinio stiliaus kirpimas) o man jorkų grožis tik tuose ilguose plaukuose ir yra bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 09, 20:46)
Abejoju tvirta Rastes ir Tučio draugyste.. Nors..šiandien ji įveikė baime ir pro jį praėjo pas mane ax.gif  Beje..atsigauna mergytė. Truputį "pasitaisė" išsekimo nematyt. Nežinau kas jai buvo su ūsais..Jue tarsi nukirpti buvo. Šiandien pamačiau ir MB patvirtino, kad ūsai gražiai atauginėja. Dar pastebėjau, kad žaizdelės buvo kojose galinėse. Išorėje ties lenkimu. Tarsi nubrozdinta..bet dabar jau gyja. Trumpai tariant Rastė taisosi. wub.gif  4u.gif

Labas rytas.
Tvirta Rastės ir Tučio draugystė priklauso nuo katės. Bus matyt, bet ne anksčiau kaip po 3-6 mėn. Nenorėkim iš jų daug dabar.
Šuo nepuola, neterorizuoja, tai ką.
Labai daug grožybių mačiau, bet Grikio šypsena labai paperka.
Mažos Ainu akytės - jetau... O kai pyragą ėdė... biggrin.gif
Tytė ir jos kavalierius... wub.gif Kavalierius labai prašmatnus, ar ji mažumėlę neišsigandus?

Vitaminų galima papirkt, o šiaip mėnuo gero maisto, Ahabimeni, ir viskas tvarkosi.
Aprims. Nesijaudink.
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 10 10, 08:07)
Cvergai triminguojami(pešami) jei kerpama su mašinėle tada kalis vatinis pasidaro  4u.gif Na cvergas kaip bėgiojimo partneris tikrai tiktų smile.gif  Jorkšyras gal kiek nelabai, plius jorkšyrus maudyti dažnai reikia, kirpti ir pan, kažkaip ne prie širdies šita veilė man smile.gif Labai šiperkas patiko, toks mažiukas ir toks fainas pasirodė parodoj biggrin.gif

Erode maižiojimas kur? Maniškiai šunys namie nei vienas nežymi teritorijos tik lauke sisioja biggrin.gif

O kai maži? Negalvokit, kad šunų nelaikiau. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Gardūs merginų naktipiečiai 4u.gif
Kiaros tingus mojavimas wub.gif Kokia šiltutė ir minkštutė..Uch...
Kalbant apie Rastės ūsus gal jie ir turi būti/atrodyti tokie tarsi apkarpyti, bet mūsų akimis žiūrint jie paaugo, pailgėjo ir pasitiesino ax.gif aij iš gero gyvenimo matyt. hihihi.gif Drąsinasi mano mergina, ryte atpėdino į virtuvę kol maistą jai dėjau. Nė metras neskyrė jų su Tučiu. Ji pašnypštė, baik sakau. Jau matu, kad į tą mano toną BAIK ji pradeda reaguoti. Tik strykt ant stalviršio bigsmile.gif nepratus aš prie tokių bajerių ax.gif Naktį jau miegojo neuždaryta. Kadangi Tutis pas mane po antklode, susitikti jiems nepavyko. 4u.gif
Tyliai tikiu, kad einam geryn 4u.gif
Gražios dienos, pleputės. gossip.gif
Atsakyti
http://www.kosesdiena.lt/#pradzia Va kokia diena. Nes kai paskaitai kalendoriuje, tai kokių dienų jie tik nemini ir wc, bučinių, blondinių ir net yra tarptautinė orgazmo diena. Gal kad linksmiau gyventi būtų.
Jei tinkamai auklėtas šuo, jis namuose teritorijos nežymi, kieme kitas reikalas.O be balučių neužaugo joks šuo.Dabar yra visokių palučių, net sauskelnės šuniukams.Aš pirmenybė teikiu trumpaplaukėm veislėm. Bet pas Busiuką toks sušals, reikės rengti. Nežavi dekoratyvinių šunų veislės. Mano meilė nr 1, nėra gražesnių šunų. user posted image
Mūsų parke vyrukas, toks neliesas, o kaip laksto krosiuko su jorku.Skuta jorkas, net šeimininką lenkia. lotuliukas.gif
Dar špicai labai patiko, ale brangūs 4u.gif
Kiara dar neišsivadavus iš sapnų.
Ahabi, džiugu už tavo fauną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 spalio 2016 - 07:35
Pirmadienis.. Visi išėjo ir paliko mane su tom dviem pikčiurnomis ir viena pox..te

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 spalio 2016 - 07:44
Baltukė liūdi... wub.gif
Sagyte, tokio net nemačius buvau, nu apalpimaš wub.gif
user posted image
Kur čia tas grožis nematau
user posted image

Smagu, kad garbanėlė drąsėja 4u.gif
Man nėra nemielų šunų 4u.gif jorkai man labai net patinka tongue.gif ir taksai, ir špicai wub.gif šeltukai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Hipė nuostabi kaip apuokėlis wub.gif biggrin.gif
Aist, nu kaip gera turėti tokią pat nuodėmingą kompaniją. biggrin.gif Tikras moteriškas solidarumas. smile.gif
Duduk, o varge, skriaudžia tave, vaiką...

QUOTE(Erode @ 2016 10 10, 07:17)
Kavalierius labai prašmatnus, ar ji mažumėlę neišsigandus?

Be abejo, truputį pasimetus. Pirmiausia jai teko virš valandos pasėdėti mašinoj (kol mamka balsavo ir paskui į kitą miesto galą važiavo), o paskui gi svetima ta vieta. Nors ir buvo ten prieš porą mėnesių, bet vis tiek ne namai.
Aš ten ilgai nerymojau, su žvake nestovėjau, palikau porelei privatumą. hihihi.gif Be to, ant galvos kaip iš kibiro pylė. unsure.gif
Atsakyti
Ahabi - smagu skaityti naujienas 4u.gif Šaunuolė Rastytė su Tučiu - po trupitį žingsniuojate į priekį 4u.gif pašnypštimų bus dar ilgai, nes jau rašiau kad špypštimas yra vienas iš katės bendravimo išraiškos priemonių. Su laiku tas šnypštimas pasidarys toks 'pašnypšiu dėl viso pikto, kad šuo nepamirštu jog esu KATĖ' smile.gif Tutis irgi pripras, išmoks Rastės kalbą ir nekreios dėmesio į katės VNN dienas smile.gif Mauras pas mus pašnypštimais ir niurzgėjimais praneša kad yra ne nuotaikoje ir jam šiandien ne priėmino diena, ne piktai šnypščia, taip tik dėl formos, Kruopa su Mika žino kad nereikia tada prie jo lysti ir visi būna patenkinti vieni kitų supratingumu smile.gif
Juodas šunulis nuostabus wub.gif
Kelvis neįžvelgia šuniško grožio biggrin.gif
Aš savo ciūcią buvai išmokinusi namie toje pačioje vietoje daryti ir nebuvo didelės problemos kol paaugo smile.gif
Jetus kokios Dudu akutės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 10 spalio 2016 - 08:03