Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aist nu ir kaip tu taip sugebejai?? biggrin.gif A daug virsijai? Pas mus baudos ziaurios uz virsijima

Papiljonai grazus, bet toki pasiemus i miska susipainiotu vargsas kur nors krumuose, tektu sedeti puse dienos jauciu ir painioti lauk biggrin.gif

Vidam dingusi su Vetra. Nei rodosi, nei kalba. Kiba nekalbadieniai? rolleyes.gif Weronica tai zinau dirba po prakaitu, ania Weronikiuk? biggrin.gif

O va tiesa Sagyt, ar seltukai turi ta suniska kvapa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 spalio 2016 - 09:29
Tie varno juodumo šuniai baisiai meilūs 4u.gif Teko susipažinti su viena, kartu su vižlu dresūros mokyklą lankėme.
Labai graži ta išdidi katė 4u.gif i berniokas jos krepšyje 4u.gif
Su Jorkais nėra taip baisiai daug vargo, jei laikomi kaip normalūs šuny, o ne kaip tie kur su bigudukais, kaspinais ir suknelėmis laksto. Aš savo šunį maudau, kai man jau šuniškas kvapas yra. O kerpu kas tris mėnesius. 4u.gif
Žiūrėkit kokį kilnų konkursą surengė vienas veislynas;
Dėmesio!Dėmesio!Dėmesio !
Konkursas - stebuklai gali išsipildyti !!!
Prašome tekstą perskaityti iki galo
Artėja pačios gražiausios metų šventės - Šv.Kalėdos ir Naujieji Metai ....
Todėl Meino meškėnų veislės kačių veislynas EMILITACOON*LT ,ilgai svarstęs , nusprendė ,
jog stebuklas gali įvykti vienam iš jūsų , mylintiems ir neabejingiems šios veislės katems.
Emilitacoon veislynas vienam iš jūsų , artėjant didžiosioms metų šventėms , padovanos jums Meino Meškėnų veislės kačiuką .
Manau , jog Lietuvoje tai bus pirmas toks įvykis .Juk ne visos šeimos , mylinčios gyvūnus, gali leisti sau įsigyti veislinį augintinį....
O labai norint ir tikint stebuklais , jie gali išsipildyti...
Jums tereikia
1. po šiuo tekstu paspausti 'like'
2. parašyti komentarą , kodėl būtent jūs tikitės šio stebuklo
3. pasidalinti ant savo fb 'sienos'
Nuo šių metų gruodžio 20d.iki 24d. bus renkama laiminga šeima .
Didelis dėmesys bus skiriamas daugiavaikėms šeimoms , vienišoms mamoms.
Ne paslaptis , kad jums asmeniškai bus užduodama keletas svarbių mums klausimų . Juk gyvūnėlis tai ne pliušinis žaisliukas ....
Tai mūsų veislyno EMILITACOON sprendimas!
Juk , kaip sakoma, ne piniguose laimė ....
Laimė - tai vaiko juokas,šypsena , šeimos darna ,meilė ir atsidavimas gyvūnams!
Veislynas Emilitacoon nuoširdžiai linki Jums visiems sėkmės

Man šiandien bloga nuo pat ryto. Pykina lyg... blemb.... unsure.gif bet gal šiaip tik...
Atsakyti
Bet jau Dudu grožis! wub.gif
Į visus dušus sukrentantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 10, 09:27)

Man šiandien bloga nuo pat ryto. Pykina lyg... blemb.... unsure.gif bet gal šiaip tik...

O gal?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 10, 09:27)

Broliukas? Sesutė? bigsmile.gif

Jei rimtai, tai užjaučiu. Man kartais su migrena skrandį tampo. Gerai, kad nedažnai tai būna...
Imk 4u.gif
Atsakyti
Aist 4u.gif Kazkur nufotografavo? Ar bent jau nuotrauka grazi biggrin.gif as jau kelias baudas susimokejau tai as man jau butu didesnes baudos unsure.gif Bet ir tai kartais virsinu rolleyes.gif

Dudu manau fotiko labiau bijo keistas aparatas atsuktas smile.gif
Baukide uztat zinant tavo silpnybe juoduliams pasiuliau nes butu puiki juoda porele wub.gif

Na po lietaus kai gryzta tai buna kvapas bet ne suns o lauko smile.gif kai isdziusta kvapo nera. Na mano akim kazkokio ipatingo kvapo nera jis man kvepia mano namais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 10 spalio 2016 - 09:42
Laba, 4u.gif

Ainu gražuolė nuo gimimo...visa į šeimininkę...ar šeimininkė į Ainu wub.gif Labai gražios (ir grožis toks natūralus, ne nuo viršelių wub.gif ) moteros biggrin.gif

Tutė su kavalierium wub.gif sėkmės jiems

Grikio tas guoliukas labai labai traukia pagulėti
Snaigė susiruošė pasivaikščioti biggrin.gif

apie šunis...man šuo turi būt didelis arba labai didelis.....dievinau savo kaukazą...o MB nori niufo...man ir patiktų, deja, turim dvi lietuviškas miškines... bet jos kaip katinai wub.gif vis pešasi kuri ant kelių sėdės biggrin.gif Mažų veislių šuniukų nenorim (juk katinų pilna) nors nepatinkančių tikriausia nėr kiekvienas kažko savito turi....
Ai Ddu wub.gif

parodysiu kaip mano Riestainiukas vaikšto. labai tikiuosi kad po truputį

https://www.youtube....em-upload_owner
Atsakyti
[quote=busycat,2016 10 10, 09:30]O gal??  bigsmile.gif
[/q
*****čki, per tuos šunų katinų vaikų ir t.t. reikalus tik šiandien susimąsčiau, kad mmm seniai mane belnakė migrenos kaip nėr...na tikiuosi kraujospūdis pakilęs 4u.gif unsure.gif
Papildyta:
Riestainiukas 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 10 spalio 2016 - 09:44
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 10, 09:45)
*****čki, per tuos šunų katinų vaikų ir t.t. reikalus tik šiandien susimąsčiau

Kai namus vienu metu užgriūva tiek katinų, tai visai nenustebčiau, jei tarp jų ir dar vienas gyvas padarėlis įsiterptų biggrin.gif
Atsakyti
Diinka man didelis suo irgi labai wub.gif bet ne bute, mieste sudetinga, zmones bijo, suniui stresas kai visi jo Naipaul, replikos ir pan,o va jei name uzmiestyje tai taip 4u.gif
Mumis dabar sveria lygiai 5kg miniukas visiskas biggrin.gif
Riestainiukui linkiu pagerejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 10, 10:51)
:
Mumis dabar sveria lygiai 5kg miniukas visiskas  biggrin.gif
Riestainiukui linkiu pagerejimo  4u.gif

Mano bartukas svėrė tik...80 biggrin.gif , panos per abi 22 biggrin.gif

Azu, didelisssssss ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 10 spalio 2016 - 09:55
Labukas,