Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 27 rugpjūčio 2017 - 21:44

Kas buvo,Night?

Atsakyti
Night13 verysad.gif console.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, ar kaip tai pavadint...
Bandau neišprotėti. Manau, nėra abejonių, kad reikės kraustytis kažkur vėl. Aš nepakeliu įtampos, kai vos netyčia kas nukrenta, ar rakinu duris, ar miaukteli katinas, viskas palydima riebiais kaimynės keiksmais, kurios dar nei nemačiau gerai. Tikiuos ir nepamatyt.
Kaip ir Bučkis rašė, laikyti keturkojus butuose, yra total nonsense. Dar kai butas ne mano katė kurčia... Maniau, keista, kaip lengvai čia adaptavos. Parą buvau palikus ją vieną nakvot. Kai grįžau, manęs nepažįsta tikra to žodžio prasme. Urzgia ir šnypščia, kaip pirmąkart matydama.
Gal čia buitinės smulkmės. Kas tas kainas ir kas man ta kaimynė. Bet man tokie reikalai primena, kad esu kažkoks perteklinis žmogus, kuris atsirado ir nėr čia vietos šitoj Žemėj.
Atsakyti

Ačiū už palaikymą, ar kaip tai pavadint...
Bandau neišprotėti. Manau, nėra abejonių, kad reikės kraustytis kažkur vėl. Aš nepakeliu įtampos, kai vos netyčia kas nukrenta, ar rakinu duris, ar miaukteli katinas, viskas palydima riebiais kaimynės keiksmais, kurios dar nei nemačiau gerai. Tikiuos ir nepamatyt.
Kaip ir Bučkis rašė, laikyti keturkojus butuose, yra total nonsense. Dar kai butas ne mano katė kurčia... Maniau, keista, kaip lengvai čia adaptavos. Parą buvau palikus ją vieną nakvot. Kai grįžau, manęs nepažįsta tikra to žodžio prasme. Urzgia ir šnypščia, kaip pirmąkart matydama.
Gal čia buitinės smulkmės. Kas tas kainas ir kas man ta kaimynė. Bet man tokie reikalai primena, kad esu kažkoks perteklinis žmogus, kuris atsirado ir nėr čia vietos šitoj Žemėj.

Turint tokią kaimynę ir sveikas neapsikęstų.

O aš gavau darbą.

Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2017 08 28, 09:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Night13" data-cid="71774776" data-time="1503900175">
<div>
</div>
</blockquote>
<p>Turint tokią kaimynę ir sveikas neapsikęstų.</p>
<p> </p>
<p>O aš gavau darbą.</p>

Sveikinu. Kad tik sektųsi.
Atsakyti

Dėkui. Įtariu, mes tą pačią sritį studijavusios. :rolleyes:

Atsakyti

Dėkui. Įtariu, mes tą pačią sritį studijavusios. :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2017 08 28, 19:40)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Bestygė" data-cid="71775247" data-time="1503917290">
<div>
<p>Sveikinu. Kad tik sektųsi.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Dėkui. Įtariu, <span><span><span><span><span><span>mes tą pačią sritį studijavusios. rolleyes.gif<span><span><span><span><span><span> </span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span>

</p>

Kodėl taip manai?
Atsakyti
Idem, sveikinu su darbu. ar butent jo norejai?
Atsakyti

Idem,sveikinu  :4u: 

O as manau,kad gyvunui svarbu  ne buto dydis,o tai kiek laiko jam skiria seimininkas ir kaip ji myli.

Issityriau del diabeto...ner.aciu dievui.

Atsakyti
Mėja, aš tai manau, kad reikia domėtis kokie pirminiai tų gyvių poreikiai, o ne žmogaus įgeidžių tenkinimą vadint meile. Nors ir patys parodo šiaip.
Atsakyti