4blueflower, ar gyva? Kas ten tame darbe, kodėl tave skundė? Kaip savaitgalį nugyvenai?
Dieve mano. Aš linkiu sau greičiau susirast kitą urvą ir rast jėgų išsikraustyt.
Dėkui jums už sveikinimus. Net nerimas nebekamuoja, nusiraminau, kad bus veiklos ir pajamų.
Bestyge, man atrodo esi užsiminus kažkur, tai taip pagalvojau.
VėjoVaike, kad aš pati nežinau, kur norėjau Bet šiaip patenkinta, yra pliusų, yra minusų.
Pradėjau sportuot, nebegaliu žiūrėt į savo celiulitą.
4blue tyli...
Šian išvis sustingau. Ką gi, atėjo metas ir tokiai patirčiai, kokios neturėjau su nuomom ir kaimynais... Būtinai nešdinsiuos kitur, bet reikės rast jėgų kraustymuisi, o ir vėl paieškoms...
Man tai košmaras per metų ir gal savaitės kitos intervalą kraustytis trečiąkart...
Bet kai vakar ir šiandien grįžus iš darbo girdėjau kaimynę pačią su savim kalbant, daros silpna... Jau šian vos padirbau, bijau, kad emociškai man bus visai šakės.
Kaip aš pavargau.
Ir kaip nesijaust pertekliniu žmogum. Tą perteklių užkastų gyvą vos paperėtą, būtų visiems mažiau problemų. Darban siūlytis, `MAAAAAN šita darbo vieta, aš gi jau toookia nuostabi`, nuomotis siūlytis`nuomokit MAAAAN, aš nuostabi`. Visur reikia siūlytis, kai realiai tikrai niekam tas žmogus nereikalingas ir n naudingesnių aplinkui. Visas mano gyvenimas pastatytas ant savęs brukimo kitiems.
Šian išvis sustingau. Ką gi, atėjo metas ir tokiai patirčiai, kokios neturėjau su nuomom ir kaimynais... Būtinai nešdinsiuos kitur, bet reikės rast jėgų kraustymuisi, o ir vėl paieškoms...

Bet kai vakar ir šiandien grįžus iš darbo girdėjau kaimynę pačią su savim kalbant, daros silpna... Jau šian vos padirbau, bijau, kad emociškai man bus visai šakės.
Kaip aš pavargau.

Dar gyva siek tiek. Darbe toliau mane virskina. Raste parasyta, kad netenkino ju mano darbo kokybe, nepatenkinau ju lukesciu. Siai dienai man sumazino etata iki 0.75. Turejau pasiulyma antraeilems 0.25, bet ir tas dingo staiga. Nezinau ir as kaip isbut, islaukt, iskentet. Night, suprantu tave. Kai jegu nera, bet buvimas tokioj busenoj slegia
laikykimes. Viskas praeis...

QUOTE(4blueflower @ 2017 08 29, 22:13)
Dar gyva siek tiek. Darbe toliau mane virskina. Raste parasyta, kad netenkino ju mano darbo kokybe, nepatenkinau ju lukesciu. Siai dienai man sumazino etata iki 0.75. Turejau pasiulyma antraeilems 0.25, bet ir tas dingo staiga. Nezinau ir as kaip isbut, islaukt, iskentet. Night, suprantu tave. Kai jegu nera, bet buvimas tokioj busenoj slegia
laikykimes. Viskas praeis...

Dėl darbo užjaučiu, ačiūdie, skambi ramiai ir net mane ramini...
Aš irgi dar gal tik 3-čią mėn dirbu naujame darbe. Kolei kas viskas buvo lyg neblogai. Čia man. Nesu tikra, kaip ten darbdaviams.
Bandau ieškot info apie žmones, kalbančius su savimi. Lietuviškai randu tik Delfio lygio straipsnelių, kur rašo, kad nk blogo. Logiškai mąstant, labai blogo ir negalėtų būt, nes ta moteris numanau, kad tikrai dirbanti.
Bet šiaip čia kvepia kažkuo negeru. Ir tuose straipsneliuose rašo, kad gali būt dėl vienišumo, gali ir dėl psichinių sutrikimų. Tik dėl psich. sutrikimų lyg ir kaltinimas sau pasireiškia. O čia visiems kitiems. Girdžiu ir apie kitus, bet pagr. auka dabar, matyt, aš.
Bandau suprasti wtf, kodėl ji taip, nors jau apsisprendžiau nešdintis, tai kaip ir nėr prasmės.
Night,
Gyvenime daug kas pagrista tuo, jog turime siulytia. Nes taip, zmoniu yra begales, tad jei ne tu, pasisiulys kasnors kitas. Ir tam kitam atiteks darbas, butas, net mylimas zmogus kartais. Ir tai nereiskia kad esi perteklinis zmogus. Nes visi "siulosi", o kaip kitaip kiti pamatys, kad tu esi tinkama siam darbui, kad tau reikia naujo buto ir t.t.? Tai paprasciausia komunikacija.
Snekasi su savim ir beprociai, isivaizduodami kazka salia, ir labai protingi, norintys su savim "pasitart" arba uzsimotyvuot.
Pasiskusiu ir as. Po atost darbe taip sunki, nu TAIP, kad po 2d jauciuos kaip po 2 sav be iseiginiu. Norisi verkti kai suvokiu atliktinu darbu masta.
Gyvenime daug kas pagrista tuo, jog turime siulytia. Nes taip, zmoniu yra begales, tad jei ne tu, pasisiulys kasnors kitas. Ir tam kitam atiteks darbas, butas, net mylimas zmogus kartais. Ir tai nereiskia kad esi perteklinis zmogus. Nes visi "siulosi", o kaip kitaip kiti pamatys, kad tu esi tinkama siam darbui, kad tau reikia naujo buto ir t.t.? Tai paprasciausia komunikacija.
Snekasi su savim ir beprociai, isivaizduodami kazka salia, ir labai protingi, norintys su savim "pasitart" arba uzsimotyvuot.

Pasiskusiu ir as. Po atost darbe taip sunki, nu TAIP, kad po 2d jauciuos kaip po 2 sav be iseiginiu. Norisi verkti kai suvokiu atliktinu darbu masta.
VV, tai ir duokdie, kad atitektų viskas vertesniam. Ar tas kažkoks gyvenimo pakeleivis, ar darbas, ar dar kas. Aš tuo ir baisiuosi, kad visas gyvenimas gaunasi pagrįstas melu - žiūrėkit, koks aš nuostabus, maždaug, imkite mane, imkite ne kitą. Kai iš tikrųjų to nuostabumo 0.
Jo, skaitinėjau dar, kad gali būt ir ala tikrai protingas žmogus, o gali būt ir šyzos požymis. Šiuo atveju man už sienos, turbūt, nei tas, nei tas. Žmogus vienišas ir turintis kažkokių problemų. Žinau, kad geriu per daug į save, bet girdėti, kaip užmuš, nunuodys [ji dar nežino, kad gal net gerą darbą padarytų
], kad aš idiotė ir *urva, kad bet kas gali čia vaikščioti koridorium ir plautis subines, aš nepakeliu. Ne teksto turinys baisus, nes jei darytų, ką kalba, tai čia, kažin, ar daugiabutis tebestovėtų. Jaučiuosi gyvenanti šalia kažkokios raganos iš pasakos. Nors tos lyg nesikeikia rusiškais keiksmais.
Mano reakcija neadekvati, nes sėdžiu ir kratausi, ryju traleliuškes, ir bijau nusičiaudėt, nors realiai kas tie kažkokios beprotės monologai... Bet tas ir baisu, kad jaučiuosi tokia, kaip ji sako. Ir čia tikrai yra pertekliaus pasekmė.
Jo, skaitinėjau dar, kad gali būt ir ala tikrai protingas žmogus, o gali būt ir šyzos požymis. Šiuo atveju man už sienos, turbūt, nei tas, nei tas. Žmogus vienišas ir turintis kažkokių problemų. Žinau, kad geriu per daug į save, bet girdėti, kaip užmuš, nunuodys [ji dar nežino, kad gal net gerą darbą padarytų

Mano reakcija neadekvati, nes sėdžiu ir kratausi, ryju traleliuškes, ir bijau nusičiaudėt, nors realiai kas tie kažkokios beprotės monologai... Bet tas ir baisu, kad jaučiuosi tokia, kaip ji sako. Ir čia tikrai yra pertekliaus pasekmė.
QUOTE(Night13 @ 2017 08 30, 00:02)
VV, tai ir duokdie, kad atitektų viskas vertesniam. Ar tas kažkoks gyvenimo pakeleivis, ar darbas, ar dar kas. Aš tuo ir baisiuosi, kad visas gyvenimas gaunasi pagrįstas melu - žiūrėkit, koks aš nuostabus, maždaug, imkite mane, imkite ne kitą. Kai iš tikrųjų to nuostabumo 0.
Nebutinai vertesnis tas kuris labiau siulosi, bet jeigu tylesi po lapais pasislepus, tai kad ir kokia nuostabi bebutum, taves niekas juk nematys. Ir prie ko cia tas melas. Zmones tikrai gali buti nuostabus

Night, ieskokis kito buto...nes cia isdurnesi visai.
Siūloma prekė pigi, VV, gyvenime tas pasitvirtina.
4blue, tikiuosi, per mėn. išsinešdinsiu. Čia ne tas žodis, kad išdurnėsiu, nebepadirbu.....
4blue, tikiuosi, per mėn. išsinešdinsiu. Čia ne tas žodis, kad išdurnėsiu, nebepadirbu.....
QUOTE(Night13 @ 2017 08 30, 00:02)
], kad aš idiotė ir *urva, kad bet kas gali čia vaikščioti koridorium ir plautis subines, aš nepakeliu. Ne teksto turinys baisus, nes jei darytų, ką kalba, tai čia, kažin, ar daugiabutis tebestovėtų. Jaučiuosi gyvenanti šalia kažkokios raganos iš pasakos. Nors tos lyg nesikeikia rusiškais keiksmais.

Čia kitame bute ji gyvena ir taip girdisi? Na ir garso izoliacija. Dėl situacijos suprantu ir užjaučiu. Kai mums ant galvų specialiai šokdavo boba iš viršaus, vyras tokia įtampa jausdavo, kad nebegalėjo gyvent savam bute. Dabar lyg aprimo.
QUOTE(Bestygė @ 2017 08 30, 09:05)
Čia kitame bute ji gyvena ir taip girdisi? Na ir garso izoliacija. Dėl situacijos suprantu ir užjaučiu. Kai mums ant galvų specialiai šokdavo boba iš viršaus, vyras tokia įtampa jausdavo, kad nebegalėjo gyvent savam bute. Dabar lyg aprimo.
Girdisi puikiai, nes mus skiria gal 90cm pločio koridorius. Be to ten buvęs bendrabutis ir su ja bendra vonia ir wc, į kurią patenkama per tą siaurą koridorių. Tai daugiausia ir girdžiu, kai aš, arba ji, būna koridoriuj arba vonioj.
Suprantu, būtų ko pykti, jei palikčiau apdergtą tą vonią, bet, patikėkit, stengiuos ir pirštų antspaudų ten nepalikt ir dar gerai pagalvoju, ar tikrai noriu sysiot ir ar būtina praustis, nes žinau, kad laukia lavina nepasitenkinimo ir keiksmų.
Aš ir galvoju, ar visai kvaila, čia kartais katinas miaukteli ar man iš rankų telefonas iškrenta ir jau tragedija. Tai jei su vaiku kas apsigyventų, ar pora, ką tada darytų.
Nors pora čia gyvenus, kiek žinau.