Tai gal tada pasiskusk savininkui?nes tikrai nera normalu jos elgesys.
Cia variantas. Idomu ar jis zino, kas ten vyksta.
Pranaite, tai taip ir apsisprendžiau.
o as nesitraukciau,tegul tvarkos savininkas,tu moki nuoma ir turi lygiai tokias pat teises kaip ir ji.
buvau pas endokrinologe,padidino tiroksino doze,israse vaistu,kur geria diabetikai,bet man skyre juos,kad mazintu apetita.dar liepe pas gine del menesiniu nueit,bet kad bijau...
pasidariau visus tyrimus kur reikejo operacijai,liko tik data paskirt
pirmad gryztu i darba,nors kojom tai nieko ne geriau,vel skyre proceduras
Ar nuomotojas norėtų kištis ir aiškintis, kuo tu nepatenkinta, spręstum ne tu, o jis. Kaip ir ar nori nuomoti tau, ar pasiieškos neinkščiančio.
Man atrodo, vienas kvailiausių galimų dalykų būtų kankintis pačiai, ir dar ją verst kankintis. Kad jau tokia jos dalia, geriau tegu kankinas ne dėl manęs.
Tai duokdie, kad tau nereiktų to išgyvent.
Mano atveju, kaip supratau, dėl tokios nuomos kainos net neapsimokėtų jai važiuot iš kito miesto ir gadintis nervus.
Anyway, šitas urvas nėra toks, dėl kurio reikėtų plėšytis. Čia privalumai, kad patogu nuvažiuot į darbą, nors ir toli, bei kaina. Bet kaina, greičiausia, ir bus tokia IR dėl kaimynystės. Gyvent čia nėra patogu. Reiktų investuot, kad turėčiau kur susidėt šmutkes, niekada negalėčiau nusipirkti ledų ir laikyt šaldymo kameroj, nes jos čia nėra. Mano `svajonė` dabar skalbyklė, kurios čia net nebūtų kur pastatyt.
Kaip suprantu, ilgai nedirbai? Ar su darbu viskas ok? Jei operacija, vėl kažkiek `ilsėsies`.
Man šitos 2 paskutinės dienos buvo sunkios ir darbe.

2men.nedirbau,bet ir nenoriu dar gryzt,tesciau dar ta biuleteni,bet kad lyzingas spaudzia...negirdejau jokiu blogu atgarsiu,mano bendr su luzusia koja 8men nebuvo,bet ir pirm turi gryzt,gal su ja man labiau patiks dirbt tuose butuose...
Metu is naujo nes viskas gryzo kai buvau atleidus vadeles ir net su kaupu...
Šian šventė. Nors nemiegojau, keiksmų dar neišgirdau. Bet gal manė, kad manęs nėr. Aišku, "dar ne vakaras".
Bet jaučiuos vis tiek gerokai ne kaip.
Berniukas, kuris kuruoja šitą mano nuomą (savininkės giminaitis), pažadėjo, kad jei kas labai negero, ala atvažiuotų pabazarint su ta piktąja dvasia (t.y., matyt, skirti susipešusių bobų).
Kažkaip tuokart motyvavo, kad nėr ko parintis ir ką reik, tą ir veikt čia. Bet po valandos motyvacija išgaravo... Neturiu ramybės vėl.
Bet ir neįsivaizduojat, kaip aš pavargau nuo tų kraustymųsi morališkai...
Neatidetu,Night.yra nustatyta diena kada moku.