Pranaite, gal kažkas atsitiko negero? Ar, atrodo, kad lygioj vietoj šakės lanko?
Aš geriausia ir sugebu pavemti ir pabūti našta kitiems, naudos iš manęs jokios. Dabar galvoju, kad nors ir vėl neįstengiau peržengti po darbo šių namų slenksčio, imant visą dieną iki dabar, sveikos psichikos žmogus ją pavadintų gera. Nu tikrai. Net darbe tokia atsitiktinė sėkmė aplankė, pasiskambinau mamai, kaip supratau, sveikata pakenčiama, o grįžus karietą pasistačiau arčiausiai durų, kur niekada dar nebuvo buvus laisva vieta. Lyg ir susiradau, kur bent laikinai ramiau apsistoti [tikiuosi, kad ramiau]. Tai čia net sėkminga diena skaitytųs. Visą dieną taip nebuvo, bet tarpais maniau fiziškai apsivemsiu nuo nerimo, išvemsiu tuos kelis sudorotus kąsnius. O vakare žliumbiau pasikūkčiodama. Šita prabanga man retas svečias, tai čia taip pat laikau sėkmingu dalyku, tik kad jis buvo visiškai neadekvatus. Kažkokia supypta savigaila.
Va, matot, kiek apie SAVE vėl prirašiau? Tai kokiu čia stebuklingu būdu tokie žmonės gali būti ne pertekliniai.
Bestyge, gal ne vieta ir ne laikas diskusijoms apie vaistus, bet ar nebūtų geriau paprašyt gydytojos kokių rimtesnių raminančių tokiems laikams, nei lexas? Gal net ne tai, kad paprašyt, bet ar nereiktų, kad įvertintų ko reik. Tegu tai ir dėl trumpalaikio efekto, bet valanda ramybės žinau, kad skendint nerime, yra neįkainuojama. Man pačiai lexas tam tikrais momentais gerai, bet, kai ūmiau, atrodo, kad vaikiškas vitaminas, bet visad turiu dar `ko nors`, nors to `ko nors` vengiu, nes žinau, kad, greičiausia, labai migdys, o, vėlgi, kaip dirbančiam žmogui būt bent minimaliai budriam...
Matai, man buvo ilgą laiką didžiulė depresija, apatija (ir dabar tai tebėra, gal kiek mažiau)nerimo tada nepatyriau, ir tik pastarąją savaitę du kartus patiriu tokius stiprius pykčio protrūkius, nerimą, stresą nevaldomą. Be lexo, turiu lorafeno.
Mano psichiatrė išėjo iš poliklinikos kitur dirbti, persiregistravau į vasaros g., dabar ta gydytoja atostogauja, registracija tik mėn pabaigoj prasidės....
Ai, nebežinau.