Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2017 10 28, 19:15)
Nesiryzciau operacijai del to, ka galiu padaryti pati, twgu ir sunkiai, bet mirtim gasdint jau per daug atrodo smile.gif

Mano draugės sūnėnas mirė.
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 10 28, 19:22)
Mano draugės sūnėnas mirė.

Viena močiutėlė mirė nuo to, kad einant mišku spyglys įdūrė į pirštą. Ir nuo to.mirė. Kažkaip gavosi kraujo.užkrėtimas. unsure.gif
Visko būna. Visur. Pilni laikraščiai įvairiausių straipsnių.
Atsakyti
Tai nuo bet kokios operacijos galima mirt. Kai žmogus kenčia, šiuo atveju, nuo svorio, nieks nežino, ar geriau kankintis, ar kažkiek rizikuot mirt. Man baisiau atrodo neįgalumas po operacijos, tegu ir laikinas, nei mirtis, jei jau būtų aktualu pačiai bei ne 1 diena biuleteniuose baisu.
Gal čia tas pat, kaip nuo depresijos kenčiančiam pasakyt "būk linksmas", taip didelį antsvorį turinčiam "užsirišk gerklę". Aš galiu užsirišt, kaip ir galiu nevartot narkotikų. Kitas gal to ar ano negali, nes priklausomybė.

Vėl planavau šį tą nuveikt. Nepakeliu aš šito gyvenimo tempo... Pramiegojau vakar vakarą, naktį ir šian dieną. Turbūt miegosiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 10 28, 19:36)
Gal čia tas pat, kaip nuo depresijos kenčiančiam pasakyt "būk linksmas", taip didelį antsvorį turinčiam "užsirišk gerklę". Aš galiu užsirišt, kaip ir galiu nevartot narkotikų. Kitas gal to ar ano negali, nes priklausomybė.

Išmintinga moteris esi. Aukso vertės žodžiai čia išsakyti. Tam, kas neturi problemos, taip paprasta pasakyti, taigi padaryk va taip ar anaip. Bet kai problemą turi,nėra taip paprasta jos atsikratyti.
Atsakyti
bis.gif bis.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 10 28, 20:34)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man vel didelis nerimas del tecio. Pasirodo kazkiek pagrystas. Gavom plauciu venu KT. Atsitiktinai rasta desiniam plautyje nespecifinis zidinukas 5 mm ir emfizenos pozymiai kitam plautyje unsure.gif verysad.gif
Gydytoja net nepastebejo to sakinio. Stumdo nuo vieno prie kito gydytojo, pas pulmonologa niekas neparekomendavo nueit. O as kaip hipochondrike jau prisigalvojau visko. Matau didziausia beda plauciuose nes ir koseja jau ilga laika su skrepliavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 28 spalio 2017 - 20:26
QUOTE(Night13 @ 2017 10 28, 19:36)
Tai nuo bet kokios operacijos galima mirt. Kai žmogus kenčia, šiuo atveju, nuo svorio, nieks nežino, ar geriau kankintis, ar kažkiek rizikuot mirt. Man baisiau atrodo neįgalumas po operacijos, tegu ir laikinas, nei mirtis, jei jau būtų aktualu pačiai bei ne 1 diena biuleteniuose baisu.

Vėl planavau šį tą nuveikt. Nepakeliu aš šito gyvenimo tempo... Pramiegojau vakar vakarą, naktį ir šian dieną. Turbūt miegosiu toliau.

O ko to biuletenio bijoti> Nu apart to, kad babkiu maziau gauni (aisku, to normalu bijoti). man tai baisiau butu, kad va pasiryzai, intervencija i organizma, atkentejai ir paskui pyst viskas grizta i savo vezes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 10 28, 21:51)
O ko to biuletenio bijoti> Nu apart to, kad babkiu maziau gauni (aisku, to normalu bijoti). man tai baisiau butu, kad va pasiryzai, intervencija i  organizma, atkentejai ir paskui pyst viskas grizta i savo vezes.  unsure.gif

Babkės rimta, kai neturi šeimos, kuri pagelbėtų neturint santaupų. Nžn kiek to reikės, kiek tęsis fizinis neįgalumas - juk finansų atsigavimui paprastai reik daugiau, nei įprastai.
Mėjai gal tas negalioja, nžn., bet pati, kai buvau biuleteniuose dėl depresijų, jaučiaus šlykščiai, kad ėmiau už biuletenį tuos neužsidirbtus grašius - sakau, kad MAN komplikuota, nes jausčiaus/ir jaučiausi tada našta visuomenei.
O ir darbuose nepakeičiamų, sako, nėra. Niekad negali būt garantuotas, kad lauks, kad būsi reikalingas, būdamas samdiniu.
Sugrįžimo, atvirkščiai, nebijočiau. smile.gif Gi gal bent kurį laiką būtų buvę geriau. Paskui gal galima vėl operuot biggrin.gif Juk daug paprastesnis kelias, nei dėt savo pastangas - kiti už tave įdeda, tiek, kad, kurį laiką pabūni didesniu ligoniu. smile.gif

Agrefa dabar užmėtys mane akmenim biggrin.gif

Nebemiegu. Bet neįtikėtina kantrybė nk neveikt. Visai rankos nekyla...

Papildyta:
Aj, Mylimuke, aš beveik neabejoju, kad dauguma depresikų daug mažiau bijo, arba visai nebijo tų visokių fizinių intervencijų, sužalojimų, kad gali mirt. Kai gyvenimu ir taip nesidžiaugi, tokie dalykai mažiau liečia. Jei artimam grėstų kažkas pan. - tada tragedija galvoj.
Atsakyti

Night,nu nemanau kad poto galima pakartot is naujo :D  :hmm: yra sansas ir tu arba ji isnaudoji savo naudai visom prasmem arba buni kokia esi.as lb noriu.todel isnaudosiu.daug kas bando atkalbet,kad nesidaryciau,mama tai is vis tokioj stadijoj kad nepabusiu po narkozes.

Keista,kad man pvz ginekologe baisiau nei cia.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 10 28, 22:37)
Sugrįžimo, atvirkščiai, nebijočiau. smile.gif Gi gal bent kurį laiką būtų buvę geriau. Paskui gal galima vėl operuot  biggrin.gif Juk daug paprastesnis kelias, nei dėt savo pastangas - kiti už tave įdeda, tiek, kad, kurį laiką pabūni didesniu ligoniu. smile.gif

Agrefa dabar užmėtys mane akmenim biggrin.gif

Neužmėtys biggrin.gif , tik stipriai paprieštarausiu-į depresikus psichologai irgi be galo daug pastangų įdeda, o grįžę į namus po beprotiškos darbo dienos dar turi sugebėt nusipurtyt tai,ką per dieną ligoniai ant kupros uždėjo ir sugrįžt į šeimą, priglaust normalius, šilumos trokštančius, vaikus. Ir, atrodytų, kam.gi čia tiek jiems aukotis, kai esat našta pačios sau, nenorit gyvent, skleidžiat negatyvą aplinkai. Bet stengiasi padėt, nes gi mato, kad šaukiatės pagalbos ir iš tiesų beprotiškai norite gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 29 spalio 2017 - 06:18
QUOTE(meja82meja @ 2017 10 29, 01:11)
<p>Night,nu nemanau kad poto galima pakartot is naujo biggrin.gif  hmm.gif yra sansas ir tu arba ji isnaudoji savo naudai visom prasmem arba buni kokia esi.as lb noriu.todel isnaudosiu.daug kas bando atkalbet,kad nesidaryciau,mama tai is vis tokioj stadijoj kad nepabusiu po narkozes

Kodėl negalima? Jei kartą ištampytą sutvarko, kodėl negali darkart? biggrin.gif
Bet o šiaip... Žinau, kad apetitą turi, bet ar tavo dienos meniu toks gausus? Ką ten tokio valgai ir kiek?

QUOTE(Agrefa @ 2017 10 29, 07:13)
Neužmėtys  biggrin.gif , tik stipriai paprieštarausiu-į depresikus psichologai irgi be galo daug pastangų įdeda, o grįžę į namus po beprotiškos darbo dienos dar turi sugebėt nusipurtyt tai,ką per dieną ligoniai ant kupros uždėjo ir sugrįžt į šeimą, priglaust normalius, šilumos trokštančius, vaikus. Ir, atrodytų, kam.gi čia tiek jiems aukotis, kai esat našta pačios sau, nenorit gyvent, skleidžiat negatyvą aplinkai. Bet stengiasi padėt, nes gi mato, kad šaukiatės pagalbos ir iš tiesų beprotiškai norite gyventi.

Jeigu dvikojis nužarglioja iki psichologo, be abejo, noro gyventi turi. Gali nežinot kam tas gyvenimas, bet primityvūs instinktai juk nedingsta. Žinai, kaip būna iškastruotam katinui? Bėga pažiūrėt per tvorą buvusios panelės. Bėga bėga ir staiga stabteli susimąstęs: o ko man ten... nebežinau (ar pamiršau).
Bjaurūs tie instinktai.
Blogas tas psichologas, kaip ir bet koks kitas darbuotojas, kuris savo darbą laiko auka.
Atsakyti