As privaciai pradejau butus valyt,turiu 1nuolatini ir siaip pavieniai uzsakymai.
QUOTE(meja82meja @ 2017 10 19, 13:13)
<p>As privaciai pradejau butus valyt,turiu 1nuolatini ir siaip pavieniai uzsakymai.</p>
Kada tavo operacija?
Po savaites zinosiu data.
Negaliu sulaukt
Kaip tada su tais pastoviais darbais, kai operacijos? Kaip tavo kojos?
Pastebėjau, koks gražus šiemet ruduo.
O šiaip toks jausmas, kad ne savo vietoj gyvenu, ne savo vietoj dirbu. Nors vakar irgi taip netikėtai sulaukiau kažkokio darbo pasiūlymo. Kur ta mano vieta, aš nežinau. Jos visą gyvenimą nėra.
Pastebėjau, koks gražus šiemet ruduo.
O šiaip toks jausmas, kad ne savo vietoj gyvenu, ne savo vietoj dirbu. Nors vakar irgi taip netikėtai sulaukiau kažkokio darbo pasiūlymo. Kur ta mano vieta, aš nežinau. Jos visą gyvenimą nėra.
Kojas tai skauda,o del op tai bus nedarbingumas kazkiek laiko,nemanau kad darbe kils del to problemu.aisku,jei gerai jausiuos tai nenaudosiu to biuletenio.
Sveiko, mergaites. Gal kuri meginote papilda 5 HTP ? Kaip paskaiciau, tai butent depresininkams skirta aminorugstis. Raso, kad pas depresininkus jos per mazai issiskiria, skatina serotonino gamyba, gerina nuotaika ir miega. Nu viskas, ko man reikia. As negeriu jokiu papildu, bet sitas tai mane labai gundo, nes uzkniso neramybe ir prasta nuotaika diena ir uzmigimas tik su vaistas.
https://biofitus.lt/...ram-miegui.html
https://www.noopapil...jimas-poveikis/
https://biofitus.lt/...ram-miegui.html
https://www.noopapil...jimas-poveikis/
Aš tai miegu kaip arklys. Nžn., ar išsisunkiu nuo darbo, ar tiesiog... Gyd. tai trauktuoja, kad prie depresijos normalu ir mieguistumas, ne tik nemiga. Vakar, pvz., ketinau suvarkyt po darbo šiokius tokius smulkius reikaliukus, galop, dar ir šmutkes pabaigt išsikraut. Bet grįžus po darbo griuvau į lovą aukštyn kanopom ir papais, ir visu kitu savo materialiu turiniu. Vidurnaktį vos įstengiau atsikelt (po 6val. vakaro miego), nusirengt ir išsivalyt dantis. Žinoma, ryte vėl negalėjau atplėšt akių. Is it normal?
Šiaip dabar tikrai atsipalaidavau emociškai. Būna tokios bangos sunkių minčių, kur net nenorėčiau pasakot kažkam dabar. Darbe darbų daug, bet man labai padeda kolegos. Nepasakyčiau, kad kasdien grįžtu išūžta galva.
Šiaip dabar tikrai atsipalaidavau emociškai. Būna tokios bangos sunkių minčių, kur net nenorėčiau pasakot kažkam dabar. Darbe darbų daug, bet man labai padeda kolegos. Nepasakyčiau, kad kasdien grįžtu išūžta galva.
As jau kuris laikas griztu isuzta galva, isvarvejusiom akim, miegas mano pagrindine svajone dabar.
Nudulia, esu gėrusi 5hht papildą, Šeimos gyd. rekomendavo. Pirkau 2 už vieno kainą. Prieš gerdama , neblogai jaučiausi, tai sunku pasakyti, kad padėjo. Bent jau tuo metu tikrai nepablogėjo.
Vaistus mums skiria be jokių objektyvių tyrimų (nes jų tiesiog nėra) bandymų keliu.Taigi loterija kas padės kas nepadės,
Man irgi atrodo, kaip galima norėt operacijos, juk intervencija į skrandį, kurį laiką teks taikstytis su kažkokiu neįgalumu. Bet Mėjos atveju, nk kitaip nebus. Juk vaikščioti, tikriausiai nori, o su maistu jei susiimt nenori (galim vadint "negali"), tai ką...
Beje, kur dirbu, direktorė irgi kenčia nuo ataugų kojose, tik kitose vietose (nžn, ar tas pat, kas Mėjai, ar ne, bet jai kažkokios druskos sankaupos tas ataugas sudaro). Ir gydytojai sako tą patį: jokio gydymo nėra, reikia mesti svorį. Josios nėra toks, kad reikėtų operacijų, bet tikrai matos, kad per didelis. Ir jai netoli 60m. Irgi gauna ten tų kažkokių procedūrų, bet tai dėl simptomų, ne priežasties gydymas.
Man irgi reikia mesti lašinius. Buvau iš nervų beveik nustojus ėst, bet vėl apetitas prabudo.
Net papai nukaro. Viauk.
(Šian jau antrąkart šitą kūno dalį miniu, žinau).
Bet gyvenimas bent man sunkus ne dėl to. Ir šiaip neturiu energijos. Nors šian po darbo nusiploviau karietą ir pridaviau sukultą kompą pagaliau taisyt. Skamba kvailai, bet man vėl tokie dalykai atrodo jau daug. Bet čia dėl energijos neturėjimo, ne kaulų laužymo.
Beje, kur dirbu, direktorė irgi kenčia nuo ataugų kojose, tik kitose vietose (nžn, ar tas pat, kas Mėjai, ar ne, bet jai kažkokios druskos sankaupos tas ataugas sudaro). Ir gydytojai sako tą patį: jokio gydymo nėra, reikia mesti svorį. Josios nėra toks, kad reikėtų operacijų, bet tikrai matos, kad per didelis. Ir jai netoli 60m. Irgi gauna ten tų kažkokių procedūrų, bet tai dėl simptomų, ne priežasties gydymas.
Man irgi reikia mesti lašinius. Buvau iš nervų beveik nustojus ėst, bet vėl apetitas prabudo.

(Šian jau antrąkart šitą kūno dalį miniu, žinau).
Bet gyvenimas bent man sunkus ne dėl to. Ir šiaip neturiu energijos. Nors šian po darbo nusiploviau karietą ir pridaviau sukultą kompą pagaliau taisyt. Skamba kvailai, bet man vėl tokie dalykai atrodo jau daug. Bet čia dėl energijos neturėjimo, ne kaulų laužymo.