Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Bestygė @ 2017 11 10, 22:01)
Dabar va po.raminamu nieko.nedarau. internete.4 valandos. 7 dienas skaitau viena skyriu. Ten knygos apie maldas sergant.depresija, pagydyk,Viešpatie ir pan. Skaitau ir žliumbiu....Kažkaip man nebėra tos.didžiosios apatijos.ir depresijos kaip rugpj, rugsėjį, bet nuo nerimo ir panikų ne ką lengviau....žudo.

Dzin tos val. internete (man čia būtų nedaug, bet man nereik skirt dėmesio ir rūpesčio šeimai), bent KAŽKĄ darai, neguli užsimerkus tas 4val. Net knygą pasiimi! T.y., bent kiek interesų neprarandi. /Čia buvo optimistės žodis. P.s. Optimistai yra durniai. Tik niekam nesakyk/.
Užjaučiu dėl nerimo. Vienas žiauriausių jausmų.

Neužmigau. Keista. Ieškau ryšio tarp psichikos ir mieguistumo. Labai norint galiu susiet. Bet tik labai norint. Čia kaip tikėjimas arba ne.
Parsivilkau darbų namo. Kadais kasdien dirbdavau po darbo. Dabar tąso prisimint. Ir taip nuo jo man neišeina atsipalaiduot.

Nu ir naujieną mama pasakė. Dažnai išjungiu tel. garsą. Nlb man kas skambina, be to darbinis vargina. Būna, po darbo ir neįsijungiu. Mat mamai kraujospūdis užkilo, nes neatsiliepiau. Vos nevimtelėjau "maniau, tu protingesnė". Ir ačiūdie kad nevimtelėjau. Ji dėl manęs susirūpino. Gal ji visoj planetoj 1 mane mylintis žmogus. Nžn., Ar nesusireikšminu taip manydama, bet gal pasvajoti galima. Spėju, kad manė, kad "ta gal pasikorė/nusišovė". T.y., nes nėr, kad mane ji persekioja. Dabar, kai sveikata ne kokia, susiskambinam net kokius 2k./sav. Nors skambinu daug dažniau aš.
Atsakyti
QUOTE(PRANAITE @ 2017 11 07, 17:10)
<p>Mėja, ar tau piaus pilvą, ar iš vidaus sumažins skrandį? </p><p>Linkiu sėkmės ir gero rezultato.</p><p></p><p>Man atrodo, kad dažnai tirtis D vitaminą neapsimoka, geriau pagerti profilaktinę dozę už tuos pinigus. Perdozuoti vit D sunku geriant pagak nurodymus.</p>

Apsimoka darytis D kai organizmas jo nelaiko, kaip pas mane. Perdozuoti D labai pavojinga.
Atsakyti

Mane paleis tik pirmad...  :(​  jau nirejau namo.

Atsakyti

Kodėl taip ilgai? Arba leidžia ką nors valgyti? 

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 11 11, 19:03)
<p>Mane paleis tik pirmad...  verysad.gif​  jau nirejau namo.</p>

O kokie nors apribojimai bus mitybos ar pns?
Atsakyti

Tik vandeni gert,per diena po litra,tai va penktad normos neisgeriau,tai vakar vel laseline lasino.

O maistas pirma men trintas.

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 11 12, 10:29)
<p>Tik vandeni gert,per diena po litra,tai va penktad normos neisgeriau,tai vakar vel laseline lasino.</p><p>O maistas pirma men trintas.</p>

Tai turbūt kurį laiką nesinori valgyt po operacijų, pan., kaip patyrus sužalojimus?
Truputį pergyvenu dėl mamos.
Jaučiuos tokia pavargus, kad neišsitraukiau jokių darbų.. vakar visą dieną vėl pramiegojau. Siaubingai erzina tas nuovargis ir mieguistumas. Šian tik 3 val. dieną miegojau. Kaip man tai "tik". Bet tuoj galiu nulūžt. Nesuveikė dar gerimax. Tikiuos suveiks.
Atsakyti

Man tik siand atsirado alkanumo jausmas,bet tikrai ne toks zveriskas kaip anksciau.

Siand jauciuos kaip naujai gimus,nebenoriu diena miegot,nebesijauciu silpna,diena nebereikia vaistu nuo skausmo.

Tikrai lb dziaugiuis,kad pasiryzau sitam reikalui.ir lb laukiu rezultatu 😊

Atsakyti

Labas vakaras, jau nebežinau ką daryti dėl nuolatinės nepaaiškinamos būsenos. Dažnai (beveik kasdien) jaučiu nerimą. Tokia nepaaiškinama būsena, lyg aš būčiau ne aš. Svaigsta galva, kažko bijau. Šiaip darbe dažnai juokauju, rytais keltis nėra sunku. Lankausi pas psichoterapiautą. Kalbamies. Ilgą laiką vartojau alkoholį, mečiau prieš 3 mėn. visai. Tačiau dar blogiau jaučiuosi. Ta baimė beprotiška. Buvo keletas tokių priepolių, kad lengvai būčiau pakėlusi prieš save ranką, tik pagailo artimųjų. Gyvenu kančioje. Geriu vaistus nuo nerimo, po 2 tabl. kasdien.

Atsakyti

Gal vaistai netinkami. Butina apsilankyti pas psichiatra.

Atsakyti

Reikia daugiau laiko, kad pasveiktum. Esu girdėjusi kad alkoholikui gali reikėti dviejų metų blaivybės, kad praeitų pasekmės. Gal tai nevisai tiesa. Gal reikės kitų vaistų. Arba artimieji tave palaiko? Kokios pagalbos iš jų norėtum? Klausimu nes turiu artimų žmonių su panašiom problemom

Atsakyti

Tai nebuvo prasigėrimas ar neišsiblaivymas. Tiesiog.. kartais per daug.. Bet pamaniau, kad man tai nepatinka, kad reikia gyventi kitaip. Artimieji net labai palaiko, o vaistus išrašo man psichikos centre. Tik nieks tiesiai nepasako kas man yra. O vaistai nepadeda, gal kiek apramina.

Labai nenoriu prie tų vaistų įprasti... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fille: 12 lapkričio 2017 - 21:24