Labas vakaras, jau nebežinau ką daryti dėl nuolatinės nepaaiškinamos būsenos. Dažnai (beveik kasdien) jaučiu nerimą. Tokia nepaaiškinama būsena, lyg aš būčiau ne aš. Svaigsta galva, kažko bijau. Šiaip darbe dažnai juokauju, rytais keltis nėra sunku. Lankausi pas psichoterapiautą. Kalbamies. Ilgą laiką vartojau alkoholį, mečiau prieš 3 mėn. visai. Tačiau dar blogiau jaučiuosi. Ta baimė beprotiška. Buvo keletas tokių priepolių, kad lengvai būčiau pakėlusi prieš save ranką, tik pagailo artimųjų. Gyvenu kančioje. Geriu vaistus nuo nerimo, po 2 tabl. kasdien.
Labas, man viskas prasidėjo lygiai taip pat. Nerimas siaubingas kasdien ir baimė. Nežinau, kokius tu vaistus geri, bet jei tai raminamieji, tai jie negydo, o sukelia siaubingą priklausomybę. Yra nuo nerimo AD. Dar vasarą inkščiau, kaip nerimas kankino, o dabar jau beveik pamiršau, kas tai yra. Psichoterapija irgi labai gerai, tik reikia laiko. Svarbiausia, negalvok, kad taip bus visada, aš sergu jau beveik 10 metų, buvo atkryčiai, bet kažkaip vis išbrendu (terapijos ir vaistų pagalba) ir galiu gyvent normalų gyvenimą.