Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Labas vakaras, jau nebežinau ką daryti dėl nuolatinės nepaaiškinamos būsenos. Dažnai (beveik kasdien) jaučiu nerimą. Tokia nepaaiškinama būsena, lyg aš būčiau ne aš. Svaigsta galva, kažko bijau. Šiaip darbe dažnai juokauju, rytais keltis nėra sunku. Lankausi pas psichoterapiautą. Kalbamies. Ilgą laiką vartojau alkoholį, mečiau prieš 3 mėn. visai. Tačiau dar blogiau jaučiuosi. Ta baimė beprotiška. Buvo keletas tokių priepolių, kad lengvai būčiau pakėlusi prieš save ranką, tik pagailo artimųjų. Gyvenu kančioje. Geriu vaistus nuo nerimo, po 2 tabl. kasdien.

Labas, man viskas prasidėjo lygiai taip pat. Nerimas siaubingas kasdien ir baimė. Nežinau, kokius tu vaistus geri, bet jei tai raminamieji, tai jie negydo, o sukelia siaubingą priklausomybę. Yra nuo nerimo AD. Dar vasarą inkščiau, kaip nerimas kankino, o dabar jau beveik pamiršau, kas tai yra. Psichoterapija irgi labai gerai, tik reikia laiko. Svarbiausia, negalvok, kad taip bus visada, aš sergu jau beveik 10 metų, buvo atkryčiai, bet kažkaip vis išbrendu (terapijos ir vaistų pagalba) ir galiu gyvent normalų gyvenimą.

Atsakyti

As netveriu dziaugsmu,kad man db taip lengva nevalgyt,po pusryciu tik visai neseniai uzsimaniau valgyt ir tai pusvalandi galvojau ar tikrai noriu :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 11 14, 19:55)
<p>As netveriu dziaugsmu,kad man db taip lengva nevalgyt,po pusryciu tik visai neseniai uzsimaniau valgyt ir tai pusvalandi galvojau ar tikrai noriu yahoo.gif​ </p>

Džiaugiuosi už tave mirksiukas.gif ! Net neabejojau, kad viskas pavyks ir jausiesi gerai smile.gif . Smagu jausti tavo energiją ir trykštančią nuotaiką bei pasitikėjimą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 14 lapkričio 2017 - 20:54
Nu va,.sėdau ant dvigubos dozės paroxetino.

Vakar vakarop pirmąkart nekilo nerimas...

Užtat šiand žiauriai degina ir skauda skrandį, dvi tabletės nepadėjo. Širdį permušinėja. Čia pasekmės, matyt, to nepakeliamo fiziškai jaučiamo nerimo tris savaites.

Jei nedings drąsa, sausį pasipurtysiu elektra.
Atsakyti
Ooooo, laukčiau įspūdžių su elektra.
Kam ten tos drąsos? Ar dėl pačio proceso? Gi nenutrenks, jei ir nori.
Labai įdomu, gal gali plačiau papasakot, gal tau aiškino apie tai kas ten ir kaip? Ir ar tam tiek laukti reikia, ar dėl darbų ne dabar? Pasiūlė gyd., ar pačios iniciatyva?
Dar įdomu, kaip su įtaka atminčiai? Esu girdėjus tik iš ligoninės, kad vieniems pagelbėja, kitiems ne.

Sorry, kad užpyliau klausimais, bet, manau, šitoj temoj tokie dalykai aktualu.

P.s. ar tikrai gali paroxetinas taip greit suveikt, ne šiaip ramiau? Man taip neįtikėtina, kai paskaitau apie AD pan. dalykus, nes pati turiu nemažai jų suvalgyt, kol ką pajaučiu. Neuroleptikai ir raminamieji visai kas kita. Nu AD man toks keistas reiškinys. Skaitau akis išpūtus kitų komentarus ta tema.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 11 16, 23:35)
Ooooo, laukčiau įspūdžių su elektra.
Kam ten tos drąsos? Ar dėl pačio proceso? Gi nenutrenks, jei ir nori.
Labai įdomu, gal gali plačiau papasakot, gal tau aiškino apie tai kas ten ir kaip? Ir ar tam tiek laukti reikia, ar dėl darbų ne dabar? Pasiūlė gyd., ar pačios iniciatyva?
Dar įdomu, kaip su įtaka atminčiai? Esu girdėjus tik iš ligoninės, kad vieniems pagelbėja, kitiems ne.

Sorry, kad užpyliau klausimais, bet, manau, šitoj temoj tokie dalykai aktualu.

P.s. ar tikrai gali paroxetinas taip greit suveikt, ne šiaip ramiau? Man taip neįtikėtina, kai paskaitau apie AD pan. dalykus, nes pati turiu nemažai jų suvalgyt, kol ką pajaučiu. Neuroleptikai ir raminamieji visai kas kita. Nu AD man toks keistas reiškinys. Skaitau akis išpūtus kitų komentarus ta tema.

Na,.kiek esu kitų gydytojų gulėdama ligoninėje prašiusi elektrošoko, sutartinai sakė, kad gal nereikia, čia jau drastiškiausias būdas, juk tau būna pagerėjimai, be to, pabrėžė, kad narkozė taikoma, o procedūrų būtų bent 10.
Prieš pradedant procedūras atliekami visi išsamūs.tyrimai. Kai tėčiui darė, dvi.savaites gulėjo ligoninėj, darė tyrimus ir t.t, ir tik tada pradėjo taikyti procedūras. Atmintis gaki sutrikti tik laikinai kurį laiką po procedūrų, gali skaudėti galvą. Viena pažįstama sakė, kad po tokio gydymo po dviejų mėn grįžo į darbą, o man tektų iškart. Todėl neramu, juk nežinau, kas.ir kaip bus po visko. Taip, galimai.sausį, nes dabar darbai, nėra kada. Sakė gydytoja, kad gal užtektų pagulėt 10 dienų ir paskui į.dienos.stacionarą vaikščiot, kažkokiu būdu ten.taikytų tas procedūras.
Pačios.iniciatyva. Mano tėčiui padėjo, todėl viliuosi, kad gal ir man padėtų. Sakė gydytoja, kad vienai pacientei labai padėjo, pasveiko visiškai.
Papildyta:
Dėl nerimo. Kur.jaunten ramiau. Visa kračiausi kiekvieną dieną, tikrai ne mano jėgoms pačiai pasijausti.ramiau. Šešta paea geriu paroxetiną, kone iškart dviguba dozė, poveikį pajaučiau po trijų dienų , nes nerimą užmušė.
Atsakyti

Ziaurokai skamba su ta elektra...

Atsakyti
Darbinėje.situacijoje su neurotišku žmogumi kilo šioks toks konfliktas ir aš palūžau, gėriau xanax. Trapi ta mano „ramybė”.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 17 lapkričio 2017 - 14:52
Bestyge, o tėčiui dėl pan. bėdų elektrošoką taikė?

Vien jau skaityt apie tavo būseną siaubinga. Tiek, kad vis tik gebi darbuotis, tas labai daug, kaip man visad atrodo. Dar tavo darbo specifika tokia ne šiaip, reikalaujanti daug atsidavimo ir emocinės energijos.

Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2017 11 14, 10:41)
<p>Night,mes palatoj 3gulejom ir visos 3ta pacia d kelemes,visom op skirtingos.nesiterlioja jie.</p><p>Bet vakar tai maniau kad nualpsiu troleibuse,lb silpna buvo.siaip daugiau pajudejus buna silpna.</p><p>Bet jauciuis gerai.</p>

Turėjau minty, kad nėra, kad po to kažkiek laiko, pvz., į wc negebi nueit. Juk ne rankos pirštą operavo.
Atsakyti

Anksciau neleisdavo.cia mano 3operacija buvo.pries kazkiek metu turejau apendikso ir tulzies.db net valgyt sekancia d leidzia,tada neleido.

Atsakyti
Dzin tie valgiai, svarbu ar žmogus pajėgus apsitarnaut.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 11 18, 00:20)
Bestyge, o tėčiui dėl pan. bėdų elektrošoką taikė?

Vien jau skaityt apie tavo būseną siaubinga. Tiek, kad vis tik gebi darbuotis, tas labai daug, kaip man visad atrodo. Dar tavo darbo specifika tokia ne šiaip, reikalaujanti daug

Taip, dėl panašių bėdų, buvo be galo blogai, jam, nebesiskuto.pats, niekur iš kambario nebėjo. Nemiga plius.

Taip, žinok, nežmoniškai.sunku tokį darbą dirbti, ir.fiziškai, ir emociškai, ir psichiškai, būnu visa šlapia po visko nuo krūvio....Kai buvo dižioji depresija ir nėjo iš lovos pakilt ,atrodė, kad.viskas, nesugebėsiu, kaip tokios.būsenos dirbt, bet kažkaip atlaikiau, dabar kaip siaubą prisjmenu. O šiaip po tokio intensyvaus darbo po visko būna tokia ramybė, matyt, visiška iškrova, nerimui nebūna jėgų kilti. Kad taip visad būtų.

Tačiau dabar man geriau su paroxetinu, nėra ką lyginti.

Tik.skrandį labai graužia.
Atsakyti