QUOTE(PRANAITE @ 2017 12 30, 21:01)
bestyge, nesu tikra, bet girdėjau, kad kartu su omeprazolu išgerti vaistai neveikia, išgėrus jo kitų vaistų negalima gerti bent dvi valandas. Ar tu palaukdavai tas dvi valandas?
Šiaipbjį gerdavau ryte, po pusvalandžio pusryčiai ir tik tada kiti vaistai, bet.manau, kad mitas, jog neveikia, man veikė kiti vaistai įprastai.
Šiand telefoną buvau pametusi. Iškrito autike. Pastebėjau , kai buvau kiyu autu, t.y. trūlųu, nųvažiavusi vieną stotelę, tada greitai bėgau atgal į stotį, pamačiau jau nuvažiuojantį į kitą maršruto pusę tą autą, kuriame maniausi palikusi telefą, perbėgau per gatvę ir sustabdžiau autą, moteris vairuotoja klausia-telefoną palikot?Ir padavė kartu su veidrodėliu, kuris irgi iškrito, stebuklas IR Dievo veikimas, ne kitaipn Dar suveikė tai, matyt, kad telefonas atsirakina tik.su slaptažodžiu ar oiršto antspaudu. Betbjei būtų norėję, vis tiek pasisavintų. Bet kodėl tai pasakoju?Antrą dieną tenka stipriai bėgti kokias tris min, o kai sustoju, labai permušinėja širdį, baisus jausmas. Ir tai jau seniai pastebėjau.
Ir šiaip paskui permušinėjo visą dieną...
Vakar vakare ir prieš užmiegant taip blogai buvo su širdimi, kad maniau mirsianti. Pulsas baisus, permušimai, galvojaux sustos....Kažkaip slogutis dabar dėl visko. Tik pabudus skrandį graužia, širdis silpna...
Prisigėriau kaip tapkė. Visa para nemiegota, nes be kvetiapino nemiegu.
Tai su Nauja laime visas
O jei rimtai, visoms linkiu kuo lengvesnių metų.
Tai su Nauja laime visas

O jei rimtai, visoms linkiu kuo lengvesnių metų.
Su naujais metais visas,sveikatos ir palengvejimo.
Is proto iseisiu.po2sav baigias darbo sutartis.niekas nieko nezino ir nesako.atsikeliu ir atsigulu su nerimu.
QUOTE(meja82meja @ 2018 01 08, 20:35)
<p>Is proto iseisiu.po2sav baigias darbo sutartis.niekas nieko nezino ir nesako.atsikeliu ir atsigulu su nerimu.</p>
O klausei valdzios kaip kas?
Bandyk gal ieskotis kito del visa ko?
Kaip tavo svoris?
Buvo sustojes krist,db vel pajudejo.
Valdzia nieko nesako,direktoriaus nesutinku,kad tiesiai jo.paklaust.
Beda ta,kad vln likt negalesiu,nes is minimumo neissimokesiu uz nuoma.tad cia net neziuriu darbo skelbimu.
O jei pardaveja-kasininke? Jos daugiau nei minimuma gauna ir pietus apmoka, priedus uz virsvalandzius gauna.. Manau tikrai pavyktu Vln issilaikyt, aisku spaudziantis. Nors aisku ziauriai sunku.
QUOTE(deraramos @ 2018 01 09, 20:41)
<p>O jei pardaveja-kasininke? Jos daugiau nei minimuma gauna ir pietus apmoka, priedus uz virsvalandzius gauna.. Manau tikrai pavyktu Vln issilaikyt, aisku spaudziantis. Nors aisku ziauriai sunku.</p>
Neseniai skaiciau kad norfoj i rankas 750 pakele. Visai neblogai.
O jei mejai eit individualiai namu tvarkyti? Man rodos ten ner taip baisiai su pinigais.
Oho. Eisiu ir as i norfa dirbt tada