Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Mano tai kolegą ruošiasi keisti kitu. Nors dar šiandien girdėjau, kaip, atseit, pagyrė, kad kažką ten gerai padarė. Man šiandien pasakė, o jis dar nežino tos naujienos. Viskas dėl tempo stokos ir per mažų komunikacinių įgūdžių. Atidirbo tą darbą 5 metus. Jaučiuosi labai blogai dėl to. Apskritai, ir po švenčių tęsiasi siaubinga įtampa darbe, savininkams viskas visada blogai, maža to, dar ir tarpusavy jie nesutaria. Penktadienį maniau, kad susimuš...

Vis dėlto darbines negandas dar kažkaip įmanoma išgyvent. Galvot, kad laikina, ieškoti sprendimų. Už tai dėl mamos aš tikrai nepakelsiu..... Dabar dažniausia, bent telefonu sako, kad šiaip taip kruta, kažką ir pavalgo. Tai man tada ramiau, pajėgiu ir dirbti. Penktadienį pagaliau bus kažkokie atsakymai dėl skrandžio, tik nežinau, ar darė onko tyrimą. O šiaip priežasčių ne viena blogos savijautos, bet neranda nei vienos, dėl kurios jaustųsi ir atrodytų TAIP blogai. verysad.gif Na, ten jau siluetas nebeprimena žmogaus, veido spalva irgi...... verysad.gif

Nežinau, ar emocijos, ar per daug socialumo būta, bet negaliu atsigaut po švenčių. Jaučiuosi, kaip miegojus porą val. ir sunkiai fiziškai dirbus... Gal ir įtampa kalta, bet ir socialumas, `ėjimas į žmones` per daug mane išderina.

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 01 09, 23:23)
<p>Oho. Eisiu ir as i norfa dirbt tada biggrin.gif</p>

as tai net susinervinau. dirbu turbut tiek pat valandu, atsakomybe didziule, o gaunu ne taip jau ir daugiau.
Atsakyti
Šiaip tai ne kasininkams ar salės darbuotojams tokias sumas moka. Norfoje kasininkai ir salės darbuotojai atlyginimus gauna pagal išdirbį ir apyvartas.
Atsakyti

Jau kasininke tai ne duok dieve dirbt.aisku,geriau nei nieko,bet jei trukumas koks,is algos atiduot tenka.dirbau iki,kai jauna buvau,tai i darba eidama gerdavau valerijonu ir nekenciau darbo.istveriau tik men.

Atsakyti
Turbūt, niekam nelinkėčiau dirbt prekybcentrio kasininku... Dėl klaidų, natūralu, kad reikia susimokėt - kam reikalingas darbuotojas, pleškinantis nuostolius. Kiekvienam kvalifikuotam darbe atsakomybė atitinkama.
Baisiausia jų darbe man atrodo masės skirtingų žmonių, dalis kurių liejasi ant tų kasininkių kartais dėl visokių absurdų. Ir tas, kad skanuoji, skanuoji kaip robotas, kad reik ten sėdėt vos ne iki išnaktų, savaitgaliai, šventės laisvos, nebent pasiseka... Brrr.
Kiek žinau Mėją, spėju, kad būtų labai labai ne savo vietoj. Ir netikiu, kad tokiam žmogui saugu gyvent iš tvarkymų, kur `užsakovus` reik ieškotis pačiai. Gi jokio stabilumo su pajamom - bet kada kažkas atsisakyt, o ir klausimas, ar taip jau lengva ir tą minimumą per mėn užsidirbt tokiu būdu, juk irgi reik būt ir komunikabiliam labai, mokėt įsisiūlyt.
Gal čia tik man taip atrodo, aišku.
Gal jau susižinojai ką, Mėja?

Aš tik nesuprantu, kam laukt sutarties pabaigos, juk ir prieš keletą mėn. ta data aiški ir galima ruoštis. Gal nebūtinai pavyks pasiruošt, bet ar įmanoma kokį paskutinį pusmetį ramiai gyvent, žinant, kad kasdien artėja konkreti data, kai nežinai ar neliksi be pajamų, darbo, gyvenamo ploto, gal net pas tėvus teks grįžt? Nu blyn, tikrai išprotėt galima.
Nors suprantu ir nieko nedarymą, nes kai sveikatos bėdos...

O ir su neterminuota sutartim jokia pieška niekad negali būt saugi pan. klausimais, kai neturi nei namų, nei ten kokio dvikojo, ant kurio sprando gali sau leist finansiškai sėst, kol `atsistosi ant kojų`. Va, ir aš, kai ta įtampa, jau galvoju, ar pavešiu pati, nors nieks lyg neveja bent kol kas.

Meh. Sausio 11. Galėčiau po švenčių ir atsigaut jau kažkiek...

Atsakyti

Nieko dar.pas mus daugiau nei.puse darbuotoju is vis db nedirba,nes nera darbo.

Pastebejau,kad paskutiniu metu lb daug kas siulo valymo paslaugas,as neturiu nuolatiniu klientu,pavieniai uzsakymai.neturint pagrindinio darbo ir dirbant darbo dienom,ne tik savaitgaliais gal ir imanoma,bet garantijos ner.

Atsakyti
meja, kiek atsimenu is ankstesniu tavo pasakojimu, tai tau nemazai lieka laiko nuo to pagrindinio darbo, gali laisvai prisidurt.
ar su kojom geriau dabar?
Atsakyti

Negaliu darbo metu iseit kazkur savo reikalais,juk nepasakysiu valdziai,kad einu privaciai dirbt 🙂

Kai buna didesnis kruvis,skauda.siaip maziau,nebereikia ir vaistu kruvom gert

Atsakyti

Neprates sutarties

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2018 01 12, 11:43)
<p>Neprates sutarties</p>

Kvėpuok, ir pasirenk strategiją, ką darysi toliau.
Atsakyti
Pries pora dienu suzinojau apie ASMR - atsipalaidavimo, relakso ir miego dalykelius. Is pradziu maniau, kad neimanoma nuo tokiu kraupiu garsu atsipalaiduoti ir juolabiau uzmigti, bet pameginau. Nustebusi buvau maloniai. Vos pakilau is fotelio, kad nusliausti I miegamaji. klausytis reikai patogiai isitaisius, ramybeje ir butinai su ausinemis. Pameginkite
https://it.lrytas.lt...izdo-irasai.htm
Iveskite I Yotube ASMR ir rasite sau tinkamus:)
Pameginkite.
Atsakyti
Žinau, kad neaktualu, bet nuo krūtinės akmuo kiek nusirito. Mamai 3-jų organų uždegimai (dar nlb ir su 4-tu, bet ten lyg mažiau rimta, nei uždegimas). Tai skamba visai ne kaip, bet ne onko. Nors tikriausiai onko net netyrė... Na, ir dėl širdies dar ats. turi būt vėliau. Nes su ja irgi nelabai...
Kiek ramiau ir dėl to, kad kažką palesa ir bent balsas gyvesnis.

Manam darbe šiemet nebuvo nei 1 dienos be įtampos. Ten jau nereik būt depresiku, kad būtų baisu. Bet baisu ir tai, kad dirbu dar tik 7as mėnuo, o jau vėl taip sunku. Ir tas jau pastoviai, diena iš dienos. Tą kolegą išvis žemina, nežinau, kaip jis ištoleruoja...

Gal visai į depresijos temą. Ar jums svarbi sausio 13, kaip atitinkamos vertės data? Aš kai gan patriotiška, jaučiu tokį kažkokį dėkingumą, vertą paminėjimo. 💝💝 Kiek jėgos gali viena diena turėt, kai pagalvoju...

Kaip Mėja?

Atsakyti