Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Neatsakomybė prieš save, ne darbą - tikiu, kad, kai nebūdavai biuleteny dirbdavai. Bet tikrai susirasi, tuo labiau, kai paprastų darbelių ieškai.

Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2018 01 15, 00:34)
as salyginai gerai. mane "pagyde"tas stiprus ivykis artimoj aplinkoj. nenoriu pasakotis ir plestis, kad nebuciau atpazinta.
kadangi po kurio laiko grizta engiantysis elementas darban prie kurio as negaliu priprasti tai nusimato nuosmukis. mane labai veikia. dziaugiuosi tik kad svorio numesiu biggrin.gif nes buna is streso realiai valgyt negaliu biggrin.gif  bet as tokia pabliaunanti bet nieko nedaranti. darbo keitimo prasme. tai sakyciau siaip irgi neatsakinga, nes net nepabandau, nes kazkaip labai viskas baisu. aisku tas nepabandymas savo nervu ir sveikatos saskaita.

Nu nemanau, kad lauktum taip pat, o dar ir su vyru gali atsakomybe pasidalint, jei ką. biggrin.gif
Neberašysiu ką turiu minty dėl atsakomybių, nes IR neforuminiai pastebėjimai, tegu lieka ne forume ir ne kur kitur.

Gaila, kad nebandai. Aš va, kaip ir tikėjaus, bent kiek pabuvau ramiau darbo prasme. Toks tikslas ir buvo. Taip, ir čia jau bele kokie stresai, bet ir keli mėn. depresyviam, stresuotam dvikojui labai didelė dovana.

O su artima aplinka baigės negandos, ar tęsias? Čia daug baisiau, nei kažkokie darbai...

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2018 01 15, 02:03)
Nu nemanau, kad lauktum taip pat, o dar ir su vyru gali atsakomybe pasidalint, jei ką.  biggrin.gif

O su artima aplinka baigės negandos, ar tęsias? Čia daug baisiau, nei kažkokie darbai...

mano darbas toks filosofinis labiau.ne koks konkretus igudis.tai atrodo jei keisti-nezinau i ka.nieko nemoko.o ir ko noriu nezinau. galima butu kazko mokytis.bet nezinau ko. nepaprastas nepasitikejimas ir saviplaka.
artimas zmogus labai labai labai apsirgo. atrodo pala o ko as siku.kai zmogus ant mirties slenkscio kas man egerai? geda kazkaip net pasidaro. tas nerimas vidinis niekur nedingo bet iseina siek tiek racionaliau ji suvaldyti. netriesti biggrin.gif.
Atsakyti

deraramos-del ko sakai kad gyvenimas neidomus? kirba nuojaita kad lyginiesi su kazkuo. kas trukdo idomesni gyvenima gyventi arba kitaip paklausciau-ka maziausio gali padaryt kas jis butu siek tiek idomiesnis nei dabar. kame tas idomumas? jis nebutinai ir turi buti kazkoks isskirtinis idomus. suprantu kad nesinori nieko keisti.tai gal iseitu nusiraminti ties tuo neidomumu

bučki, teisingi tavo pastebėjimai, prisiskaitau kelionių istorijų, prisižiūriu pažįstamų fotkių.. Ne mano ir turbūt ne man toks gyvenimas. Ir psichologė tą patį buvo sakius. Tiesiog niekad neplanavau esamo scenarijaus, nors jis iš esmės tikrai geras ir net daugelis jo sąmoningai siekia.. T.y. tai nebuvo mano tikslas, bet aš irgi dėjau pastangas, kad turėčiau tai, ką turiu.

Mažiausio, ką galiu padaryti, jau darau po truputį :) 

Norėčiau atrasti tą ramybę, neprabudinėti naktimis iš nerimo, atsikratyti įkyrių minčių, kurios verčia draskytis ir kandžiotis. Išlikti rami, kai nuotaika verda, neperduoti neigiamų emocijų aplinkai.

Atsakyti
deraramos- bet tame lygynimiesi su kitais yra spastai. ziniasklaidoj visi gyvena pukuotu vienaragiu gyvenima. retas kuris pasakoja...arba pasakoja praejus laiko kaip blogai jauciais, depresijos, nerimai,krizes seimoje ir daugybe liudnu dalyku. zinai faina jo keliauja, foto istabios bet nepapasakos kad nu tarkim antra puse moraliskai terorizuoja ir zemina. mes matom.tik paveikslelius ir tuo tikim.ir jei neturi foto su palme atrodo neidomu.bet siaip tai gali buti kad turi zymiai daugiau viduje nei tas su palme. labai pinkles cia

turejau kursioke kuri butinai kas ryta turejo papasakoti kas faino vakar jai nutiko. jei nenutikdavo tai pasakodavo kaip nerealiai pasapnavo. visad va reikejo kazkuo girtis.

ties tuo reiketu padirbeti. kad transiliuojama i isore tik perdetas geris fainumas grazumas ciotkumas. bet tai nebutinai yra tiesa. lyginkis ne si daug turinciais o paziurek kiek daug turi tu tikriausiai lyginant su visai neturinciais, juros nemaciusiais 40 metu ir pan.

as kazkaip noriubtiket kad su amzium ateis ir daugiau ramybes ir susitaikymo ir visokiu supratimu. bei mokejimo neperduot neigiamu emociju kitiems. to iamokstama norint ir ieskant tik kartais uztrunka. o mes norim cia ir dabar, pigiai skaniai ir daug.
Atsakyti

Aciu bucki, reikia man tokiu pasisakymu.

Buckis tau :)

Tik siaip pagalvojau negrazu ir keista nuolat girtis, bet sau pasisakyti ir prisiminti kasdien kas gero ir grazaus nutiko yra labai sveikintina. Padeda save nuteikti, kad isties daug geru dalyku mums kasdien nutinka ir ieskoti tu teigiamu emociju, naujus dalykus isbandyti, kad dar daugiau endorfinu pasigamintu.

Atsakyti

Jau turiu2 darbo pasiulymus,ryt einu i pokalbi viena🙂

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 01 15, 12:12)
<p>Aciu bucki, reikia man tokiu pasisakymu.</p><p>Buckis tau smile.gif</p><p></p><p>Tik siaip pagalvojau negrazu ir keista nuolat girtis, bet sau pasisakyti ir prisiminti kasdien kas gero ir grazaus nutiko yra labai sveikintina. Padeda save nuteikti, kad isties daug geru dalyku mums kasdien nutinka ir ieskoti tu teigiamu emociju, naujus dalykus isbandyti, kad dar daugiau endorfinu pasigamintu.</p>

girtis negrazu, bet pasidziaugti??? dar pas mus su tuo gyrimusi-kazkodel skustis, liudeti priekaistauti grazu, o dziaugtis tai negrazu ir savigyra. uztai ir nemokam dziaugtis.ypac smulkmenom nes nu negrazu kazkaip.
as su vaikais kartais taip darau-pasakykit tris fainus dalykus nutikusius siandien-ir tai nebutinai tuei but ta palme smile.gif nusisypsojo draugas, skaniai papietavau, pavyko uzdavinys, grazua filmas,kazkas kazka malonaus pasake-daug istiesu mazu graziu dalyju vyskta tik mes akcentuojam kas nepasiseke sunervavo uzkniso
Atsakyti
Jums tas gal nebeaktualu, bet, pastebėjau, mergos labai dažnai linkę išsiliet kas blogai santykiuose su bernais. O kas gerai, turbūt, ginklu reiktų grasint, kad pasigirtų. biggrin.gif
Labai geras užmanymas, Bučki. Aš univero laikais kažką pan. į dienoraštį buvau pasidarius, kur žymėdavaus kas per dieną, atsiet, gerai, kur turiu pasitempt. Rašydavau net kokius, kad, pvz., su kažkuo išsivystė malonus pokalbis, ar gavau 10. Realiai, tai ir yra daug. Bet tų gerų dalykų būdavo vienas kitas, o ką darau blogai, kas nuo manęs priklauso, daugybė sunumeruotų punktų...

Darbe linksmybės tęsiasi. Vienas savininkas "meta" kitą iš darbo. Jau nebe kolegą. Net nžn kaip reaguot, nes mane pačią palies stipriai. Gal čia šokas.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2018 01 15, 15:14)
Jums tas gal nebeaktualu, bet, pastebėjau, mergos labai dažnai linkę išsiliet kas blogai santykiuose su bernais.

aktualu lotuliukas.gif tame tiesos yra. ir cia apie ta pati kad kazkaip varyt yra normalu o dziaugtis kazkaip...nepadoru lyg ir biggrin.gif
nu matai ant blogu kazkaip visad lengviau akcentuotis ir jie pastebimi-tie kasdieniai ivykiai.nes kas gerai nurasai i normalu nes nu taip ir turi buti o va kas blogai tai labai islenda. cia ir su kasdienybe. jei isplauna vyras grindis tai nepastebi nu nes kas cia tokio bet jei kas nepadeta.....uch......del to apie tuos tris dalykus ir pradejau sneketi-nes nu gerai buna atseit tik jei ciiirkai sou fejerverkai.bet tai klaidinga nuomone.
Atsakyti
Atsiprašau,nežinau.kodel as čia.tarsi per rakto skylute žiurečiau.Bet žiauriai dau pozytyvo pamačiau.ir labai džiaugiuosi.Visai netas,kas prieskelis metus čia vyravo.Laikykites.palaikykit,džiaukites...ir skuskites,ką padarysi,gyvenimas
Atsakyti

Mano bendrarbe isvaro atostogu,pradzioj apmokamu,poto ne.

Mano tel siand netyla,gavau kelis pasiulymus,ryt i 2darbo pokalbius einu.

Vakare varau kambario apziuret.gal viskas bus gerai.

Atsakyti