QUOTE(mylimuke! @ 2018 01 15, 21:29)
meja,
greit sukiesi tu, manau, neprazusi
O su tais bernais tai yra taip, kad kai gerai viskas,tai su bernu ir daliniesi ta laime
bet siaip as ir pati nemegstu kurie nuolatos viskuo skundziasi, ir da
piktybiski daznai tokie buna...
Tai va tas toks keistai blogas bruožas blogu pasidalint, o geru špygą.
Čia pusiau šaržuoju, nes man nesunku klausytis, o paskui gaunas, kad pritariu, koks ten paršas ir dar pridedu. Arba dažnai būna taip. Panaudosiu sesės vyrą, kaip pvz. Aš girdėjau iš sesės kad jis išmėto dvokiančias kojines, ir iš viso kur šika, ten viską palieka. Amžinai pasideda akinius ant mašinos stogo, pamiršta, ir juos suvažinėja, paskui vaikšto žlibas, kaip invalidas. Kai geria, tai per daug išgeria, paskui dejuoja kaip cielka, kaip bloga. Nesugeba pagaląst peilių ir jau n laiko neįrengia normaliai vonios po namo statybų, nesugeba išsilygint marškinių, nemoka įsijungt skalbyklės, nesidomi sūnaus mokslais ir t.t. Blyn galvoju. Ir su šitu kiaule gyvent? Kam? kodėl?
Ogi gal vien tik buitiškai: turi bent 2 verslus, kurie ir maitina šeimą, tikrai ne pieškos sesės atlyginimas, keliones ir pramogas šeimai perka ir suplanuoja irgi jis. Kai sesė dirba, ėsti šeimai gamina jis. Sūnų, kur reikia, vežioja jis. Bet apie pastaruosius punktus niekad negirdėjau iš sesės, tik mačiau.
Tas diedas man nepatinka moraliniu aspektu, dėl kai kurių dalykų, lietusių mane, bet man su juo gyvent nereik. Čia šiaip geras pvz., ką moterys ištransliuoja apie vyrus gero, ir ką blogo, ir kokiomis mintimis dalinasi su kitais apie juos. Kodėl jos jų neiššaudo?
Aš `neturiu` jokio berno, bet, pasiklausius, tai ima atrodyt, kad, AČIŪ DIEVUI, TĖVYNEI IR VISIEMS ŠVENTIESIEMS, IR TOMS DRAUGĖMS, IR DAR NEŽINAU, KAM, KURIE APŠVIETĖ APIE TUOS TVARTINIUS DVIKOJUS.

Juokauju, žinoma, taip negalvoju, bet toks jausmas, kad šitą teoremą stengiamasi įrodyt.