Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Nidulia @ 2017 01 06, 02:11)
meja. sunku net skaityti:(
As gyvenu veikliai. Slidinejimas, paciuzos, sporto sale, dienos stacionaras. Mane tai gelbsti nuo nerimo ir depresuxos, jauciu, kad gyvenu, pamirstu visas nesamones.

As net per iseigines neturiu jegu kazka veikt,nuolat pavargus jauciuos.
Atsakyti
As nesuprantu kaip zmones po darbo sugeba dar kazka veikti ir gyventi.as parejus noriu tik lovos ir daugiau nieko.kita savaite dirbsiu pilnai uz dvi,nes bendradarbe isleidziu atostogu,tai guodzia tik tas kad alga didesne bus.tikiuos.
Atsakyti
Mėja, gal vitaminų sau kokių pasiūlyk? Ir lengvą mankštą - tas irgi svarbu energijai. Bet, turbūt, nesimankštinsi, vis tiek, tuolab, pas tave šalta.
Ar čia nėra depresinė negalia?

Mane pan. bėdos pakankina, bet jau šiek tiek geriau. Gal pavyko kompensuot šventinį miego trūkumą, nes nepanašu, kad dėl depresijų - buvo ramus periodas. Tik kad po švenčių darbai įsivažiuoja ir vėl darbe prasidėjo "linksmybės"... verysad.gif
Atsakyti
Reiktu sviesiu paros metu but lauke kuo daugiau, ypac jei saule sviecia. Gamtoj dar geriau. Pakelia ir nuotaika ir energijos biski ipucia. Meja juk turi suni - motyvacija jam leist issilakstyt iki soties. Namie paskui ramus bus.
Atsakyti
Mėja, nesveiką nuovargį kažkada jaučiau dėl skydliaukės. Pasitikrink harmonus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 10, 10:54)
Reiktu sviesiu paros metu but lauke kuo daugiau, ypac jei saule sviecia. Gamtoj dar geriau. Pakelia ir nuotaika ir energijos biski ipucia. Meja juk turi suni - motyvacija jam leist issilakstyt iki soties. Namie paskui ramus bus.

Kur ji tau bus lauke ir lakstys su šunim, kad jai paeit, pan., kad sunku ir pavargsta iškart
Atsakyti
Pranaite,nuo skydliaukes geriu tiroksina.

Siand tvarkiau butus po statybos pardavimui.ei nx,nejauciu nei nugaros nei koju,nieko.vos su suniu isdivilkau i laukus.

O tvarkem dviese,su mintim i ateiti,kad bendradarbe isleisiu atostogaut,nes vyras ligoninej.as gala viena gausiu...ziauriai ziauriai sunku.verysad.gif
Atsakyti
meja-nenuostabu lad jegu neturi-fizini darba dirbi. tai fiziskai atarus jau kazkur eiti tikrai reikia but arkliskos sveikatos.
Atsakyti
Mėja, bet tai man akivaizdokokoka, kad bėda yra ne pačiame darbe, o tavo sveikatoj, ar ištvermėj, fiziniam pasirengime, ar pan. Nes, pastebėjau, internete praleidi daug laiko, nors dirbi ne prie kompo (nesakau, kad čia blogai, juk darbus turbūt pasidarai, tiesiog matos, kad nėr, kad reik dirbt - art galvos nepakelt). Galop ir pas tuos pat stomatologus lankydavais, kai kiti darbuojas. Aišku, mano darbas kitoks ir ten laikas nelaukia, bet esmė, kad netoleruotų pan. dalykų, nes jei ne extra atvejis, tai sakytų tavo bėdos. O jei extra, tam yra biuletenis. Aišku, dėl kokio 1 karto ir aš, turbūt, susiderinčiau.
T.y., suprantu, kad tau sunku, bet turiu omeny, kad tavo darbas krūvio prasme pan., kad nėr įtemptas ir intensyvus, palygint su kokiu statistiniu vidurkiu.
Žodž kažin ar krūvis čia kuo dėtas, kad nėr sveikatos ar dar ko reik.

Vėl apie Mėją.

O aš pati tai noriu ramybės. Košmaras, kokia ji trapi.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 10, 22:35)
Mėja, bet tai man akivaizdokokoka, kad bėda yra ne pačiame darbe, o tavo sveikatoj, ar ištvermėj, fiziniam pasirengime, ar pan. Nes, pastebėjau, internete praleidi daug laiko, nors dirbi ne prie kompo (nesakau, kad čia blogai, juk darbus turbūt pasidarai, tiesiog matos, kad nėr, kad reik dirbt - art galvos nepakelt). Galop ir pas tuos pat stomatologus lankydavais, kai kiti darbuojas. Aišku, mano darbas kitoks ir ten laikas nelaukia, bet esmė, kad netoleruotų pan. dalykų, nes jei ne extra atvejis, tai sakytų tavo bėdos. O jei extra, tam yra biuletenis. Aišku, dėl kokio 1 karto ir aš, turbūt, susiderinčiau.
T.y., suprantu, kad tau sunku, bet turiu omeny, kad tavo darbas krūvio prasme pan., kad nėr įtemptas ir intensyvus, palygint su kokiu statistiniu vidurkiu.
Žodž kažin ar krūvis čia kuo dėtas, kad nėr sveikatos ar dar ko reik.

Vėl apie Mėją.

O aš pati tai noriu ramybės. Košmaras, kokia ji trapi.

Nu nezinau. Man atrodo meja nemazai ten dirba, ? Greiciausiai ir as pavargciau.
Tik man paciai tai uzlliuvo kad meja naktimis nemiega, pats geriausias laikas poilsiui. Bet gal ji diena issiamiega pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 11, 00:16)
Tik man paciai tai uzlliuvo kad meja naktimis nemiega, pats geriausias laikas poilsiui. Bet gal ji diena issiamiega pakankamai.

Aišku, normalu pavargt darbe. Bet aš su ja esu vaikščiojus, nu tikrai pavargsta nuo nedidelio fizinio krūvio einant lėtai ir trumpus atstumus, ir visai ne darbe. Va, kodėl sakau, kad ne darbe šaknys.

Mes esam ėję pasivaikščiot, aš palaipau, pasikarstau kur nors per tą laiką, nes nelabai moku eit pasivaikščiot. biggrin.gif Ir po to tikrai nustembu, kai sako pavargau, pailsim. unsure.gif Nes aš nebūnu pajutus nuo ko čia fiziškai pavargt unsure.gif Nors pati gi dažnai neturiu energijos. Bet man tas reikalas paprastai nebūna fizinis. Pvz. susinervinu darbe ir viskas. Guliu papais į viršų ir nejudu.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 11, 01:16)

Darbo dienom veliausiai 22v jau bunu lovoj,uzmigt ne visad pasiseka is kart.pvz vakar jau 8v miegojau,bet pabudau puse4,nes suo prases i lauka,kol isleidau i kiema,kol palaukiau jo,visi miegai issilakste,tada prasidejo skausmo priepuolis,vel uzmigau gal6 ryte.kai reikejo keltis buvo tragedija...

Night,as ir darbo metu pasedziu fb,jei dirbam su bendradarbe,tai ji ruko,daznai daro pertraukas.ir dar priekaistu isgirstu,kad istisai sedziu telefe.kai viena dirbu ir prisedu laiptinej pailset su telefu.bet buna ,kad darba baigiu ir 12v.visaip buna.

Bet ,kad greit pavargstu tik siaip eidama tai taip,tavo tiesa.lauke suo speja kelis ratus apibegt kol as ji paveju.paskutiniu metu lb lb skauda kojas...
Atsakyti