Žinokit, po pasivažinėjimo į Rūgpienių kaimą per Maskvą, Mėja su šunim vis dar gyvi. Aš tai negaliu atsigaut nuo savo ekstremalaus vairavimo.
Išmaukčiau butelį šampano, bet ryt ketinu būt kraujo donore. Lexas kažko neveža. Jaučiu, kaip žylu. Bet taip visai iš durnumo, nes ir pati nesuprantu, ko čia dabar viduriuoju.
Į depresijos temą: vakar galvojau, ar su amžiumi, ar dėl depresijų, kažkuriuo metu ėmiau dažniau transliuoti į aplinką gilesnes mintis. Turiu omeny gyvą bendravimą su žmonėm. Aš nežinau, gerai tai ar blogai. Man atrodo, kad gerai, nes išdrąsėjau, nevynioju š į vatą, nebijau deklaruot aiškios savo nuomonės apie mirtį ir egzistenciją.
Būna, žmonės nustemba ir net išsigąsta. T.y., aš nesakau, kad nusižudysiu, ar pan. Tiesiog, būna, mesteliu kažką į tą temą net ne apie save. Apskritai, kad egzistuodami niokojam Žemę, pvz. Ar kad pasirinkime mirti anksčiau, nei tai natūraliai atsitinka, nėra nieko blogo (motyvuoju kodėl taip manau). Ir t.t., ir pan.
O bet tačiau. Man pačiai visa tai mano supyptai asmenybei atrodo tik +. Galimai čia įprotis prie depresijos. Juk dabar manęs, jaučiu, nerimo sutrikimas neapleidžia, bet kad tai depresija, nemanau. T.y., kai ilgai viskas atrodo juoda juoda, kažkiek įprantama, kad materija nėra tokia svarbi. Kad niekas nepasikeis, jei šiandien neišsiplausiu indų ir grindų. Jeigu neįpirksiu brangių batų. Jeigu nepasikvėpinsiu. Jeigu išeisiu į gatvę pasiglamžiusiu sijonu. Visa tai tooookios nereikšmingos smulkmenos.
Tokios mintys užplūdo prisiminus vieną žmogų, su kuriuo draugavau gal prieš tūkstantį metų. Žinot. Viskas turi priežastį/prasmę. Labai liūdėjau, kai pati rišau draugystes ir gailėjaus. O dabar matau, kokie mes skirtingi žmonės. Vienam juokinga, kad kažkas pagadino orą, gyvena mintimis, apie alų ir lytinius dalykus. Kito mintyse egzistencijos, religijos, žavėjimasis kūryba. Aš nesakau, kad anas žmogus blogas. Savų minčių netransliuoja kažkaip vulgariai. Tiesiog mane tas lengvumas stebina. Nes aš taip nebemoku. Ir klausimas ar išvis kada mokėjau.