Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2017 01 19, 22:57)
Aciu,bet tau neapsimokes vaziuot tiek toli del 1 ar2 kartu.paprasysiu gal sargo,suniui jis patinka.

Pakeite man psich tranxene i xanax,puse miligramo.kaip vitaminai,nieko nejauciu.

Nu ne viskas gyvenime turi apsimokėt. biggrin.gif Aišku, sargui paprasčiau, bet jei neišeitų su juo, tikrai pagelbėčiau (nžn ir kokia ten pas jus tvarka, ar nepagaus manęs koks baubas, kaip vagies).
Dėl x tai shit... Mane jis migdo ir šiaip svaigina. Net labiau, nei įsimylėjimas, ar jaunas vynas. Nors aš turiu 1 mg. Bet, pamenu, kadais ir nuo 0.25 būdavau gatava lūžt.

Ar tu ragavus lexotanilio/bromazepamo? Nors jei x neveikia, anas, turbūt, dar skysčiau bus.

Nidulia, o jei keistum darbą, kad nedirbt namie?

Bučkis, Deraramos mus irgi apleido...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 19 sausio 2017 - 23:19
QUOTE(Nidulia @ 2017 01 19, 22:51)
As siandien su malonumu sliauziojau diena po Akropoli. Man tai kazkas naujo, nes nekenciu sliauzioti po parduotuves. Vat, susiruosiau, nuvaziavau ir sliauziojau:) Shoping terapija, kurios iki siandien, tiesiog, negalejau pakesti.
Man vis dar problema visa diena isbuti namie, nerandu sau vietos, turiu nors kelioms valandoms is namu istrukti. Kaip moku, taip tvarkausi su sia problema. Beveik kasdien lekiam su vyru paslidineti, tai kol kas neblogai issisprendzia si problema.

bet tai randi tu problemu! tik eik ir eik i visas keturias puses biggrin.gif as tai vis pagalvoju, kaip butu gerai niekur neiti, nieko nedaryti.
apie akropoli net pagalvoti nenoriu, man jau ir paprastos maximos uztenka...ziauriai pavargstu nuo parduotuviu, o jeigu reikia dar eit , galvot, matuotis, rinktis... ojoj doh.gif
Atsakyti
Night, negaliu sito darbo mesti, tad dairausi ko nors puse etato. bet kam as reikalinga puse etato ir dar tokiame amziuje? Visi iesko jaunu, bet jau su 100 metu stazu ir 3 etatais uz 1 alga.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 20, 00:15)

neapleidau. skaitau. tik is mano puses tas pats per ta pati. neidomu net dalintis. tik va galvoju nuo rudens be vaistu ir nieko. labai sunku laikotarpi pragyvenau, pragyvensiu ir toliau. sufalvojau kad vaistai keicia minimaliai ir kam juos vartoti. ir nebevartoju. gal siek tiek atsipalaidavau ir viduje ai mazdaug tebunie.
gyvenu minciu chaose. is sono aisku viskas gerai atrodo bet viduj nerandu aiskumo, nusiraminimo. bet jau niekam nebepasakoju.
Nidulia-eik su vaikais padirbti-iseisi is namu po ar pries savo namini darba. tokia netiketa istorija-nepagalvotum kad darba terapinej grupej galima gaut smile.gif
patinka mejos pasaulis. vertinti kas patinka suniui. kokie mes skirtingi ir tuo megaujuosi, nes pati taip nesugalvociau.
vakar darbe pletku isgirdau tai neramu neramu buvo. nemiegojau puse nakties, nors nemiga retas svecias. nieko is esmes baisaus, bet mane stipriai paveikia nusivylimas zmonemis, ju nepazinimas ir mano naivumas. i akis sypsosi, saldziai kalba uz akiu deda. nefaina. praeis.
Atsakyti
Pas mane sia sav darbe irgi astresni pasispilkavimai . .nelabai patinka ale as ne pescia irgi. Nes pas mus tokia kompanija , nuolatines spilkos, jei leisi kad tave estu, tai es. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 20, 00:15)
Nu ne viskas gyvenime turi apsimokėt. biggrin.gif Aišku, sargui paprasčiau, bet jei neišeitų su juo, tikrai pagelbėčiau (nžn ir kokia ten pas jus tvarka, ar nepagaus manęs koks baubas, kaip vagies).
Dėl x tai shit... Mane jis migdo ir šiaip svaigina. Net labiau, nei įsimylėjimas, ar jaunas vynas. Nors aš turiu 1 mg. Bet, pamenu, kadais ir nuo 0.25 būdavau gatava lūžt.

Ar tu ragavus lexotanilio/bromazepamo? Nors jei x neveikia, anas, turbūt, dar skysčiau bus.

Nidulia, o jei keistum darbą, kad nedirbt namie?

Jei pristatyciau sargui,nepagautu biggrin.gif

Savu laiku man padedavo ir xanax ir lexotanilis,bet db man jie kaip vitaminai,nei migdo nei ramina.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 01 20, 08:34)
Jei pristatyciau sargui,nepagautu  biggrin.gif 

Savu laiku man padedavo ir xanax ir lexotanilis,bet db man jie kaip vitaminai,nei migdo nei ramina.

Tai jei nepadeda gal nebegerk? Vistik chemija,
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 20, 09:30)
Pas mane sia sav darbe irgi astresni pasispilkavimai . .nelabai patinka ale as ne pescia irgi. Nes pas mus tokia kompanija , nuolatines spilkos, jei leisi kad tave estu, tai es.  cool.gif

jei as jausciausi tvirtai del savo atliekamo darbo, neimciau i galva plepalu. bet taip nesijauciu.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2017 01 20, 07:57)

patinka mejos pasaulis. vertinti kas patinka suniui. kokie mes skirtingi ir tuo megaujuosi, nes pati taip nesugalvociau.
vakar darbe pletku isgirdau tai neramu neramu buvo. nemiegojau puse nakties, nors nemiga retas svecias. nieko is esmes baisaus, bet mane stipriai paveikia nusivylimas zmonemis, ju nepazinimas ir mano naivumas. i akis sypsosi, saldziai kalba uz akiu deda. nefaina. praeis.

Nu bet naturalu palikt suni tam zmogui,kuri jis megsta.lygiai taip pat kaip ir vaiko nepaliktum tam prie kurio jis verkia ir bijo.zinau,sakysit,kad cia nesulyginami dalykai,bet neradau daugiau su kuo palygint biggrin.gif

Pas mane darbe tas pats,reikejo pusantru metu isdirbt,kad suprasciau jog bobos i akis geros,o uz akiu varo.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 01 20, 11:32)
Nu bet naturalu palikt suni tam zmogui,kuri jis megsta.lygiai taip pat kaip ir vaiko nepaliktum tam prie kurio jis verkia ir bijo.zinau,sakysit,kad cia nesulyginami dalykai,bet neradau daugiau su kuo palygint

nesiteisink, gi sakau kad man tavo montis patinka, nors paciai tokiu minciu nekiltu smile.gif suni palikciau tam kuris gali, patogu paziuret it vsio. nes tiesa sakant nezinau ka reiskia kai suniui zmogus kazkoks nepatinka smile.gif kai sisiot nori koks skirtumas kas veda. o kad nepatinkt tai ka must turi ar kaip. nesigilink. idomu ka darytum jei butu vaikas ir suo bet kas suniui patinka nepatiktu vaikui. ieskotum skirtingu zmoniu paziuret.
man patinka kad laikaisi savo
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2017 01 20, 08:53)
jei as jausciausi tvirtai del savo atliekamo darbo, neimciau i galva plepalu. bet taip nesijauciu.

As irgi nesijauciu
Bet tai juk nesusije su manim kaip zmogum.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2017 01 20, 12:02)
nesiteisink, gi sakau kad man tavo montis patinka, nors paciai tokiu minciu nekiltu smile.gif suni palikciau tam kuris gali, patogu paziuret it vsio. nes tiesa sakant nezinau ka reiskia kai suniui zmogus kazkoks nepatinka smile.gif kai sisiot nori koks skirtumas kas veda. o kad nepatinkt tai ka must turi ar kaip. nesigilink. idomu ka darytum jei butu vaikas ir suo bet kas suniui patinka nepatiktu vaikui. ieskotum skirtingu zmoniu paziuret.
man patinka kad laikaisi savo

Is patirties dirbant prieglaudoj-tas suo kuris mane uzpuole,na jis puola ne tik ant manes,bet ir kt savanoriu,nezinau pagal jis pasirenka.daznai buna taip,kad i pamaina iesko zmogaus,kuris to suns nebijo ir kuri suo suo megsta.
Bet maniskis draugiskas,net per daug biggrin.gif
Atsakyti