Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2017 01 18, 22:32)
Vel sumazinta alga... blink.gif  nu zodziu...

Galima pasiaiškinti kas ten kaip, maža ką - gal suklydo, ar dėl šventinio laikotarpio? Sutarty neįrašyta suma?

Mačiau Daniella čia buvo. Gaila, kad nešneka. verysad.gif

Negaliu užmušt galvos skausmo. Drybsau paslika. Jau svajoju, kaip nereiks matyt ir girdėt to asmens darbe...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 19, 00:41)
Galima pasiaiškinti kas ten kaip, maža ką - gal suklydo, ar dėl šventinio laikotarpio?  Sutarty neįrašyta suma?

Mačiau Daniella čia buvo. Gaila, kad nešneka. verysad.gif

Negaliu užmušt galvos skausmo. Drybsau paslika. Jau svajoju, kaip nereiks matyt  ir girdėt to asmens darbe...

Kiek laiko atostogos?

As tai aiskinu ,kad mazesne nes ateme 1 nama...tik taip.bet savo plotu sumazint nieko neprasiau.
Atsakyti
Mergos ar zinot kad temos tapo begalines? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 19, 08:57)
Mergos ar zinot kad temos tapo begalines? biggrin.gif

😯
Atsakyti
Night,mano suo tave megsta,gal noretum jo aukle pabut sekmadieni kol manes nebus? biggrin.gif juokauju.bet nebusiu vilniuj nuo 10 ryto iki 22v ,esme ne palikime,o kad nebus jo kam isleist i lauka.nebent jei sargui rakta palikciau...vezciaus kartu,bet vaziuoju i ligonine...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 01 19, 18:17)
Night,mano suo tave megsta,gal noretum jo aukle pabut sekmadieni kol manes nebus? biggrin.gif juokauju.bet nebusiu vilniuj nuo 10 ryto iki 22v ,esme ne palikime,o kad nebus jo kam isleist i lauka.nebent jei sargui rakta palikciau...vezciaus kartu,bet vaziuoju i ligonine...

Aš rimtai pasaugočiau, tik kad su mano baltu padaru vienas kitam gerkles perkas.
O pavedžiot galiu.

Brrr, kaip man sunku su tuo žmogum darbe. verysad.gif Be visa kita ko, pamačiau kai kuriuos savo darbus nuotraukose ir taip nusivyliau. verysad.gif Nemoku nusakyt tokio jausmo, bet labai nemalonu man. Net negaliu sakyt, kad tie darbai mano, nes labai daug įnešta jo įtakos, kuri kertasi su mano skoniu. verysad.gif Aš daugiau taip nenoriu. Net šiek tiek gėda. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 19, 20:13)
Aš rimtai pasaugočiau, tik kad su mano baltu padaru vienas kitam gerkles perkas.
O pavedžiot galiu.

Brrr, kaip man sunku su tuo žmogum darbe. verysad.gif Be visa kita ko, pamačiau kai kuriuos savo darbus nuotraukose ir taip nusivyliau. verysad.gif Nemoku nusakyt tokio jausmo, bet labai nemalonu man. Net negaliu sakyt, kad tie darbai mano, nes labai daug įnešta jo įtakos, kuri kertasi su mano skoniu. verysad.gif Aš daugiau taip nenoriu. Net šiek tiek gėda. verysad.gif

Geda del to kad del jo trigrasio is tavo graziu bbb gavosi tik tinkami i kaimo gluduma vezti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 sausio 2017 - 21:19
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 19, 21:05)
Geda del to kad del jo trigrasio is tavo graziu bbb gavosi tik tinkami i kaimo gluduma vezti?

Gal per stipru taip sakyt, nes grožį/negrožį įtakoja ir užsakovas. Kartais turi aiškią viziją, tereikia privesti prie materialumo. Tiesiog jo įnašas net nemoku išsireikšt... Gal kaip naujoko toj srity...
Mano reakcija, turbūt, nėra adekvati, nes šian vėl ir be to mane pribloškė, o pamatytas įnašas išgąsdino, nes tai lyg ir mano autorystė, bet nenorėčiau, kad kas nors žinotų, kad mano. Nes dalis yra jo. Ir ta dalis labai kertasi su mana.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 19, 21:39)
Gal per stipru taip sakyt, nes grožį/negrožį įtakoja ir užsakovas. Kartais turi aiškią viziją, tereikia privesti prie materialumo. Tiesiog jo įnašas net nemoku išsireikšt... Gal kaip naujoko toj srity...
Mano reakcija, turbūt, nėra adekvati, nes šian vėl ir be to mane pribloškė, o pamatytas įnašas išgąsdino, nes tai lyg ir mano autorystė, bet nenorėčiau, kad kas nors žinotų, kad mano. Nes dalis yra jo. Ir ta dalis labai kertasi su mana.

tai jis sugalvoja o tu turi padaryt? tai sakyk kad darysi kaip klientas nori. ir kliento klausk, ko jis pats nori.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 19, 21:43)
tai jis sugalvoja o tu turi padaryt? tai sakyk kad darysi kaip klientas nori. ir kliento klausk, ko jis pats nori.

Ten reikia pamatyt... smile.gif Kartą tarp mūsų kilo konfliktas dėl to. Berods, vėmiau ir čia.
Jo darbas yra PARDUOTI kuo greičiau ir kuo brangiau. Be to jis neužčiaupiamas.
Žodž. Čia plati tema. Man iš viso atrodo nereikalinga dviese su juo bendrauti su klientu. Neteko girdėt, kad kažkur kažkas taip dirbtų. Dėl to tik daugiau nesusipratimų. Dėl to tam aukoju psichologės laiką.
Vnž vis tiek matau išeitį pasitraukti.
Atsakyti
As siandien su malonumu sliauziojau diena po Akropoli. Man tai kazkas naujo, nes nekenciu sliauzioti po parduotuves. Vat, susiruosiau, nuvaziavau ir sliauziojau:) Shoping terapija, kurios iki siandien, tiesiog, negalejau pakesti.
Man vis dar problema visa diena isbuti namie, nerandu sau vietos, turiu nors kelioms valandoms is namu istrukti. Kaip moku, taip tvarkausi su sia problema. Beveik kasdien lekiam su vyru paslidineti, tai kol kas neblogai issisprendzia si problema.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 01 19, 21:13)
O pavedžiot galiu.

Aciu,bet tau neapsimokes vaziuot tiek toli del 1 ar2 kartu.paprasysiu gal sargo,suniui jis patinka.

Pakeite man psich tranxene i xanax,puse miligramo.kaip vitaminai,nieko nejauciu.
Atsakyti