Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

mylimuke-tuos darbinius spilkavimus ir asmens as sunkiai atskiriu. nors zinau kad tai skirtingi dalykai-koks eau ir kaip dirbi
QUOTE(meja82meja @ 2017 01 20, 12:27)
Is patirties dirbant prieglaudoj-tas suo kuris mane uzpuole

tai prieglodose visai kas kita. jie buktuoti ir neadekvatus gali but, gal primeni koki agresoriu. bet normaliai pas zmones gyvenantys tai jei pazista paprastai ir megsta.
Atsakyti

Pas mane darbe tas pats,reikejo pusantru metu isdirbt,kad suprasciau jog bobos i akis geros,o uz akiu varo.

Gal tai natūralu daugelyje darboviečių? Aš tai neturiu iliuzijų, kad nevaro. Bile tiesiogiai akių nedrasko ir gerai.  

Atsakyti
Nu man tai sekas bl...sugedo spyna unsure.gif neuzsirakina nei is vidaus nei is lauko.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2017 01 20, 14:12)
mylimuke-tuos darbinius spilkavimus ir asmens as sunkiai atskiriu. nors zinau kad tai skirtingi dalykai-koks eau ir kaip dirbi

Tai visai nesvarbu..spilkos yra noras sumenkinti todel.priezastis nera svarbi, del asmenybes ar del darbo. Del darbo galima issakyti kritika , o del asmens kartais irgi jeigu tai trukdo darbui . nu pas mus "karsta " atmosfera palygint su mano buvusia darboviete, bet as greitai prisitaikiau, kartais jau kolegoms nuo manes ausys linksta laugh.gif
Bet man patinka. Jauciuosi gyvai kazkaip. Nes ex darbe su kambario kolegom beveik nesikalbedavom, nykuma tokia
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 20, 19:39)
Tai visai nesvarbu..spilkos yra noras sumenkinti todel.priezastis nera svarbi, del asmenybes ar del darbo. Del darbo galima issakyti kritika , o del asmens kartais irgi jeigu tai trukdo darbui . nu pas mus "karsta " atmosfera palygint su mano buvusia darboviete, bet as greitai prisitaikiau, kartais jau kolegoms nuo manes ausys linksta laugh.gif
Bet man patinka. Jauciuosi gyvai kazkaip. Nes ex darbe su kambario kolegom beveik nesikalbedavom, nykuma tokia

Man todel ir patinka dirbti vienai,niekas neknisa proto ir pan
Atsakyti
nu pries tai faktiskai viena dirbdavau. tai kas kad netoli nebylus kolega biggrin.gif bet dabar daug fainiau, prisizvengiam iki apsimyzimo kartais biggrin.gif arba kokiu zbitku pridarom vieni kitiems laugh.gif viena kart kolega pribere kitam i pietus sodos lotuliukas.gif as cia kuria diena uzpylinejau visiems kavas arbatas,tai privariau iki pat virsaus visiems, buvo bedu nusinesti iki darbo vietos laugh.gif arba pradeda savarzelem is gumyciu metytis (kaip ragatkem) doh.gif lotuliukas.gif nu ko nebuna.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 20, 20:33)
nu pries tai faktiskai viena dirbdavau. tai kas kad netoli nebylus kolega  biggrin.gif  bet dabar daug fainiau, prisizvengiam iki apsimyzimo kartais  biggrin.gif  arba kokiu zbitku pridarom vieni kitiems laugh.gif  viena kart kolega pribere kitam i pietus sodos lotuliukas.gif  as cia kuria diena uzpylinejau visiems kavas arbatas,tai privariau iki pat virsaus visiems, buvo bedu nusinesti iki darbo vietos laugh.gif  arba pradeda savarzelem is gumyciu metytis (kaip ragatkem) doh.gif  lotuliukas.gif  nu ko nebuna.

Aš noriu į tavo darbą!!!!!!!!!!!!! blink.gif Čia beveik mano svajonė. biggrin.gif Net užplūdo prisiminimai apie I-ąjį darbą. wub.gif Suprantu, kad čia taip su bernais tik gali būt. Bet aš tikiu ir moteriška draugyste. Ko gero, rimtesne, bet irgi smagia. Va, per atostogas mausiu kurią dieną pas buvusią kolegę į svečius. Buvom ir likom bičiulės.
Kaip supratau, sunkiau, kai moterų kolektyve daugiau nei 2, prasideda tos visokios rimtai piktos apkalbos, įsižeidimai, povandeninės srovės ir t.t. Nes bent kiek pati pastebėjau, kadangi su dirbus max 3 moterų kolektyve, įskaitant save, visos jos daug maž draugiškos. Kažkokios labai jau ten konkurencijos nejutau. Išskyrus gal paskutinę kolegę praeitam darbe. Bet ten gal labiau man buvo sunku, nes mes labai jau skirtingos personos.
Atsakyti
Pas mus moterys direkrore ir jos dukra, dar viena motinystese, tai kazkokia bobisku pykciu ner. Bet nesibendraujam vien del to kad ji moteris.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 20, 22:57)
Pas mus moterys direkrore ir jos dukra, dar viena motinystese, tai kazkokia bobisku pykciu ner. Bet nesibendraujam vien del to kad ji moteris.

nieko nesupratau...:smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 01 20, 23:10)
nieko nesupratau...:smile.gif

Galiu išverst, kad neužmigtum nesužinojus, nes man tai aiškiai čia parašyta. biggrin.gif

Vertimas iš astrofutūristinės Mylimukės kalbos: jos darbe, apart jos pačios, dirba dar 2 moterys: direktorė ir jos dukra. Dar 1 moteris yra motinystės atostogose. Su jokiomis moterimis Mylimukė darbe nesibičiuliauja, nes ten pilna bernų, su kuriais gerai sutaria, o su esamomis moterimis bičiulysčių nerezga, nes kam dirbtinai regzti vien todėl, kad ta pati lytis.

Parašiau, kad vos ne svajonė Mylimukės darbo atmosfera man, bet, jei galėčiau rinktis, pirmenybę teikčiau dirbt viena. O dar pirmesnę pirmenybę dirbt vienai namie. Ok, aš neturiu namų, bet ten, kur gyvenu. Esu taip dirbus dalinai (ne visom dienom namie), bet sudėtingu metu, tada, kai tėčiui jau buvo blogai. Bet va, tau rutina, o man atrodo tikra dovana būtų.

Atsakyti
dirbt vienai namie yra *****, nes be sansu padaryti darbus... teko biski patirt, neduok dieve tokiai kaip as. man reikia darbo vietos su kalejimo priziuretoju ir visom apsaugom nuo feisbuku ir supermamu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 01 21, 01:19)
dirbt vienai namie yra *****, nes be sansu padaryti darbus... teko biski patirt, neduok dieve tokiai kaip as. man reikia darbo vietos su kalejimo priziuretoju ir visom apsaugom nuo feisbuku ir supermamu  biggrin.gif

Taip,as ir namie nenoreciau nes sedeciau fb ar su suniu zaisciau.

Niekada nepirkit elektroninio traukinio bilieto,nes gali nutikt kaip man biggrin.gif susirgau ir nusprendziau kad bus per sunku ryt vaziuot.tai tam,kad pakeist data reik vaziuot i traukiniu stoti,pries tai atsispausdint.nu zodziu...lb daug vargo,ypac kai blogai jauties.
Atsakyti