Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2017 02 15, 15:51)
As tikea debile,kad nepasikalbejau su vadovu pries sutikdama dirbt uz bendradarbe.nes zinot ka?man nei cento nepridejo!kai pamaciau kiek gavau verkt norejos...

o del ko tu uz ja dirbai?
Atsakyti
Aš tai tiesiai šviesiai nueičiau ir paklausčiau, kodėl nesumokėjo už papildomai išdirbtas valandas. Paskui ir išnaudoja, kai nieks nesiaiškina ir nekreipia dėmesio. O jei bendradarbė gavo už tą dieną, tai pasikalbėk, kad ji tau sumokėtų ;) Pas mus darbe būdavo, kad atidirbi už kolegą, bet sutardavom, kad pats kolega sumokėdavo, dar netgi daugiau duodavo, kad tik pagelbėtum, jei jau labai susikeist reikėjo...
Atsakyti
Ji isejo atostogaut ir koja susilauze.todel tai ka darydavom dviese,dariau viena.laukiu db pirmad.nes pas mus iseigines ilgos.tik as dirbsiu arba ryt vakare arba penkt,nes paskambino vadovas ir sako jei neisvaziuoji niekur,ar galetum.tai sutikau,nes dar nebuvau macius kiek algos yra.bet sudepresino ziauriai.

Kas geret kviatepina?ar sutvarke miega jum?man siand israse ju
Atsakyti
Meja, sumku tave skaityri.
O tu prastai miegi/nemiegi?
kokia doze kvetiapino tau israse? Beveik visiem jis sutvarko miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 vasario 2017 - 23:44
Mėja, o kaip tu jauties psichologiškai šiuo metu?

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 02 16, 00:44)
Meja, sumku tave skaityri.
O tu prastai miegi/nemiegi?
kokia doze kvetiapino tau israse? Beveik visiem jis sutvarko miega.

QUOTE(Night13 @ 2017 02 16, 01:20)
Mėja, o kaip tu jauties psichologiškai šiuo metu?

Nidulia,man lb sunku uzmigt,net tada kai bunu pavargus,uztenka menkiausio susinervinimo kad uzeitu panikos,siand maniau jau sirdis issoks lauk...25mg,2 tabletes leido gert,vakarais geriu ir valdoxan,bet kad nebelabai jis man...

Night,negaliu sakyt,kad lb gerai,ner lb blogai,bet ir gerai ner.
Atsakyti
Vos akis atmerkiau nuo tu vaistu,o jau galvos skausmas...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 02 16, 15:40)
Vos akis atmerkiau nuo tu vaistu,o jau galvos skausmas...

Aha, man keistoka, jei tau vien dėl miego juos išrašė... Juodu depresiniu periodu gal ir gerai juos gert, bet taip, tai brrr.
Ne visiems, bet tai svoriui jis gi įtakos turi (gal apetitui ar medž. apykaitai, nžn kam tiksliai).

Pakvėpavau Nepriklausomybės laužais, nors nesijaučiu labai ramiai. Vis dėlto aš patriotė širdy.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2017 02 16, 22:25)
Aha, man keistoka, jei tau vien dėl miego juos išrašė... Juodu depresiniu periodu gal ir gerai juos gert, bet taip, tai brrr.
Ne visiems, bet tai svoriui jis gi įtakos turi (gal apetitui ar medž. apykaitai, nžn kam tiksliai).

Pakvėpavau Nepriklausomybės laužais, nors nesijaučiu labai ramiai. Vis dėlto aš patriotė širdy.

Tai kad tas vaistas dabar labai madingas, skiria vos ne kas antram..Ir miegui, ir depresijai mažom dozėm. Aš dabar tik 100 mg geriu vakare o buvau tručinama ilgai 200, 400, 600,net 800 mg. Kartą iškart 600 mg. Po 2 metų pertraukos. Vos nenualpau. Spaudimas krito. Kojom vos paėjau, liežuvį vos apverčiau.....Šitie vaistai kenkia širdžiai. Mano jau pirminiai pakitimai. Deja, daktarai neįspėjo ir maža tai rūpi jiem. Žiūrėjo, kaip pastatyt ant kojų. O toliau keitės daktarai, tai prasidėjo savigyda.

Aš ir patriotė širdy. Nuo vaikystės. Šįryt giedojau Pavilnio bažnytėlėj Lietuvos himną susigraudinusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 16 vasario 2017 - 23:32
QUOTE(Bestygė @ 2017 02 16, 23:29)
Tai kad tas vaistas dabar labai madingas, skiria vos ne kas antram..Ir miegui, ir depresijai mažom dozėm. Aš dabar tik 100 mg geriu vakare o buvau tručinama ilgai 200, 400, 600,net 800 mg. Kartą iškart 600 mg. Po 2 metų pertraukos. Vos nenualpau. Spaudimas krito. Kojom vos paėjau, liežuvį vos apverčiau.....Šitie vaistai kenkia širdžiai. Mano jau pirminiai pakitimai. Deja, daktarai neįspėjo ir maža tai rūpi jiem. Žiūrėjo, kaip pastatyt ant kojų. O toliau keitės daktarai, tai prasidėjo savigyda.

Aš ir patriotė širdy. Nuo vaikystės. Šįryt giedojau Pavilnio bažnytėlėj Lietuvos himną susigraudinusi...

Apie tave pagalvojau, kad bent svorio neužsiauginai, nes žinau kas buvo oo, užsiauginę.... Joa, supratau, kad tebepopuliarūs jie. Bet jei širdis, tai dar blogiau, nei svoris...
Paroxetinas gyd. sakė irgi vidaus organus ėda. Bet priėmiau, kad bele kokie vaistai ėda (klausisu dėl kitko).
Reik pripažint, kad bent funkcijas jis man gerokai aptvarko.
Atsakyti
Pas mane 25mg jo,atsigavau tik i vakara,db geriau puse rabletes.psich juos parinko kaip nekeliancius svorio.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 02 17, 00:48)
Pas mane 25mg jo,atsigavau tik i vakara,db geriau puse rabletes.psich juos parinko kaip nekeliancius svorio.

Pats savaime vaistas tikriausiai nekelia, nu, pasiskaitysi, jei įdomu, ir dozė l. maža juk.

Atsakyti