QUOTE(Night13 @ 2017 03 12, 23:20)
Bestyge, nerimus tai suprantu, tik, galvojau kaip paklaust 1 dalyko, kad neskambėtų kaip koks sąžinės priekaištas tau... Bet paklausiu. Kaip tava šeima laikos, kai sergi? Turiu minty tiek fizinę, tiek ne, sveikatą? Toks klausimas kilo, nes puikiai pamenu jausmą, kai mama sirgdavo, kai buvau vaikas. Žinoma, baisu ir dabar. Bet dabar bent galiu numanyt kiek tai rimta. Tada žemės slysdavo iš po kojų, pamenu akimirkų, kai jau tada gulėdavau be jėgų nuo to klaikaus jausmo... Gal kad niekas man per daug neaiškindavo, o tiesiog matydavau, kad mamai blogai.
Gal ne visiems taip, juk ir vaikai skirtingi žmonės, tiesiog vis pamąstau, kiek nedaug reikia, kad 1 šeimos nario liga parklupdytų visą šeimą ir paliktų skaudžias pasekmes...
Kai blogai psichiskai, to nerodau vaikams ir vyro stengiuos neapkrauti. Kai buvo be galo blogai po operacijos, net geresni santykiai su dukra buvo. Svelnesne, zmogiskesne buvo, ne taip spiege ir manipuliavo. O siaip nera labai jautrus vaikai. Nereaguoja stipriai. Nemato manes paluzusios. Ir nera jiems taip, kaip tu pasakojai apie savo vaikystes patirti.Kartais noretusi daugiau supratimo ir jautrumo is ju. Nes visiskai neklauso ir uzlipusi ant galvos dukra. Siuo metu guliu ligoninej 4 diena, tai bandysiu spresti tas problemas su psichologu.jai gavau atlirpa is gydytojos. Sake supranta, kad yra be galo sunku tokioje aituacijoje ir reikia nezmoniskos kantrybes...
QUOTE(verksne @ 2017 03 14, 18:22)
Kaip laikotės,mergaitės?
Man porą dienų jau šviesiau akyse.Linkiu ir Jums to paties.
Smagu girdet.
QUOTE(*ksenija* @ 2017 03 14, 21:02)
Verksne, gera girdėti, kad šviesėja
Oras superinis šiandien, apsilankiau pas mamą, papietavom kartu. Malonus susitikimas, net keista. Tikriausiai pasiilgom viena kitos, tiesiog.
Aš tai sėdžiu ir galvoju, kiek laiko mano kantrybė truks dar. Norisi susikraut lagaminus ir lėkt, kur akys mato ieškot ramybės, laimės... Nelaiko manęs čia niekas, neturiu nei antros pusės, nei vaikų, nei darbo

Atrodo, kad valkata būti kokiuose šiltuose kraštuose geriau, nei čia. Neturiu čia vietos, realiai- neturiu namų.
Jei mano butu tokia situcija, taip ir padaryciau.tik keliauciau dviese.
QUOTE(*ksenija* @ 2017 03 14, 22:51)
Va va, baisu žiūrėt, kas darosi Lietuvėlėj... Kaip išgyventi žmonėms minimumą uždirbantiems, nekalbu jau apie puse etato dirbančius ar pensininkus. Buto nuoma kosminė, už kažkokią skylę, atsiprašant, vieno kambario- 200eu ir dar komunalai. Nu liks 100eu pragyvenimui

Vien maistui žmogus turėtų tiek išleist per mėnesį... Tipo- kruopom maitinkis ir nesiskųsk paskui, kad sergi ir imunitetui šakės. Ką jau kalbėt apie nenumatytas išlaidas, vaistus, drabužius, kosmetiką, o dar jei gyvūną augini? Neduok dieve- vaiką.

Būtų sveikata mano normali- geriau jau Ispanijoj apelsinus skinčiau

O tai dabar išvis, sveikata tragiška, reikia tyrimus darytis, dantys baigia subyrėt. Už odontologines paslaugas, kad susimokėtų, žmonės paskolas ima. Nu tai ką, ir vaikštai su skausmais, gėda net šnekėt, ką jau kalbėt apie šypsojimąsi, kai toks "grožis" burnoj.
O šiaip tai baisu man... Tikrai, galiu pripažinti, jog esu žmogus, kuriam reikia pagalbos, netgi priežiūros. Bet nenoriu veltis į jokius santykius. Žinau, kad sunku būtų bet kokiam vyrui su manim. O ir aš pati visai nenoriu. Bet kartais pasvarstau mintyse, kad vienintėlis variantas šiuo metu būtų susirasti antrą pusę, kad priimtų mane tokią, kokia esu ir padėtų realizuot kai kuriuos dalykus, padėtų atsistoti ant kojų. Bet čia tik mintis. Kažkaip abejoju, kad sugebėčiau.
Pats šlykščiausias dalykas yra, kad turiu idėją, kuo noriu užsiimti gyvenime, iš ko gyventi, užsidirbti. Tai yra mano pašaukimas, hobis, toje srityje esu sukaupusi daug patirties. BET reikia pradžioje investuoti. Deja, bet neturiu iš ko. Imti paskolas, kreditus baisu... Gal į kokį vienuolyną Tibeto reik važiuot ir gyvent sau
Apie vyrus ir santykius. Tokie zmones tikrai egzistuoja. Kuriems reikia nuotolio santykiuose.Fiziskai, emociskai.Tao normalu. Tau reikia tokio pacio zmogaus, brandaus ir gerbiancio, suprantancio toki tavo nora. Galbut dar tokio nesutikai.Kiek tau metu mazdaug?
QUOTE(*ksenija* @ 2017 03 15, 05:30)