QUOTE(meja82meja @ 2017 03 10, 16:19)
nu zinot...nuo rugpjucio vaikstau pas gydytojus del ataugu,o skauda ne del ju.tiek vaistu suryta,pinigu isleista,net pas privatu traumatologa ejau,niekas nieko.pasiemiau magn rezonanso atsakyma ir nuotraukas,atsakymas atviras,as ji ir paskaiciau.o ten parasyta,kad sanary yra skysciu,kad yra lipoma,kad kazkokia sinovijos ir sausgysliu liga.yra ir ataugos,bet traumatologas(tas kuris ir pasiunte rezonansui)sake,kad taip skaudet del ju negali,matyt buvo teisus.google tai nieko gero nesako:D o pas traumatologa negreit dar...
Bet ačiū Dievui, kad pagaliau rado priežastį, kad pagaliau gydyt galės nuo to, nuo ko reikia.
Laikykis
Man negera. Neeeeerimas. Aš jo nekviečiau!!!Perėjūnas, vampyras, čiulpiantis sielos gyvastį, ramybę...
Kaip aš pavargau nuo šito jovalo. Šiand išgėiau pusę tabletės antidepresanto. Ką tik ratuką.
Neveikia beveik, o dar kai šalia asocialiai besielgianti atauga nuolat verčia būti parengty.
Tai lengviau, nei tas žiaurus fizinis skausmas 8 paras, tai daug lengviau, bet....
Tai nuolat, n metų....ir vakar vakare jau baimę neaiškią jaučiau, panašu į panikos priepuolio šešėlį.
Velniop tą psichiką.
Gerklėj ataugos išpjautos, dabar reikės ieškoti, kas smegenis išpjaus.
Vaikščiosiu besmegenė, šiaudų prisikimšiu ir mažu bus gerai, vis ramiau...
Beje, nuo nerimo padeda žiauriai stiprus fizinis skausmas ir leisgyviškumas. Išbandyta. Rimtai. Nerimui nebėra jėgų kilti. Jam nereikia puslavonių, jam reikia bandančių gyventi, apysveikių kūnų ir sielų. Sadistas.
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2017 03 09, 21:24)
Gal mano šiandienos mintys šiek tiek kosminės. Dzin. Niekaip negaliu suprast, kodėl žmonės kolektyviai neima ir nenusprendžia nebeleist į Žemę ateities kartų. Tiesiog nykt ir išnykt. Juk šitaip užteršta toji Žemė, o ir gyventi taip sunku, pati žmonių veislė šitiek blogio prisikūrus ir tebekuriam. Laukiam kol natūraliai išeis iš orbitos...
Visą dieną sukas toji mintis. Nors, dalinai, psichologė man seniai atsakė, kad tokie jau genų "kodai", tokia toji dvikojų prigimtis, instinktas išlikti: tiek gresiant pavojui, tiek dauginantis.
Balionai visoms.

Sunku ką pakomentuoti. Man pačiai šiandien labai labai liūdna. Galbūt objektyviai. Nežinau. Šiek tiek šlykščiuosi savimi. Vakar grįžus griuvau miegot. Atmiegojus 12val., vos prisikėliau su dviem žadintuvais. Dieną irgi svajojau apie miegą. Dabar prievartauju save nemiegot. Anksti dar... Nežinau kaip geriau tokiu atveju. Leist sau miegot, kai tik atsiranda galimybė, ar ne.
Ačiū už geltoną balionėlį, še mėlyną.
Tu baik save taranuoti dėl to miego, džiaukis, kad gali miegot, daug, tai tikrai lengviau pakeliama, nei nemiga....kai miegi tik valandą per naktį ar dvi.
Tavo organizmas žino, ko nori. Dar pamiegot bando prieš pavasarį...Kaip meškinas. T.y. bando išmiegoti negerumus, pagydyt tavo sielą...