Iš atminties tiek prisiminiau. O ji visai neveikia...
Per aštriai į save suprojektavai Pranaitės postą. Gal subjektyvu, bet man perskaičius pasirodė, kad jis daug globalesnis, nei konkrečiai apie tave.
Dar svarbus niuansas, kad tu jauna ir net jei dabartinė padėtis darbine prasme nėra pilnavertė (nors gal yra, aš tai nežinau), juk tai, greičiausiai, labai laikina ir pataisoma.
Būna, labiau nerimauji, nei maloniai sėdi ant sprando, kad išlaiko kiti, t.y., kai sėdi nedarbingume dėl sveikatos sutrikimo ar esi bedarbis, o už tai kiti dirbantieji dar ir moka.
Ir vis tiek. Negirdėjau, kad Lietuvoj kas iš bado mirtų paskutiniu metu. Kadangi pirminius poreikius vienaip ar kitaip patenkiname, norėčiau tikėt, kad žmonėms čionai darbas yra daug daugiau nei pinigai. Bent man tikrai daug daugiau. Nors ir nervinuos dėl finansinių dalykų ir sunkiai man su tais finansais apskritai sekas. Nemyli manęs pinigai.
Šiandien kone visą dieną girdėjau, kaip žyla mano plaukai. Iš darbo išprašė apsauginis, kuriam darbas baigės. Nespėjau pusės skubių darbų. Maža to, dar atostogaudamas užknisantis kolega ėmė rašinėt emailus su nurodymais ir priekaištų potekstėm, kaip kokiam vergui. Negebu ištoleruot. Paėsti pirmąkart dienoj radau laiko tik grįžus po darbo. Dzin tas ėdesys, man išvis ėsti reiktų savaitę neduot, bet pats faktas, kad kai tikrai nėra laiko per dieną tokiems elementariems dalykams, tai man normalu neatrodo.
Bijau rytojaus.