Zinau kaip tai gali atrodyt,viskas ka surasiau yvyko per en metu o ne per diena,zinau kad senai turejau skirtis ir delto kalta o jis per vaikus bando susitaikyt bet kaip sakiau vaikai jau nenori as pati nesiruosiu su juo taikytis tik jis skambina vaikui ir sako pasakyk mamai kad su manim susitaikytu nes kitaip atimsiu masina neduosiu pinigu ir jus busit nevalge,as su juo nebendrauju bet negaliu vaikam ta uzdraust,bet manau kad jis negerai elges taip snekedamas vaikui.O jus galvojat kad ti asocialiose seimose buna tokie vyrai,jis isvaizdus jaunas vyras turi gera iskalba moka suzaveti,cia kalbu kai buna tarp svetimu zmoniu,jis patinka zmonem nes jis kaip apie ji sake yra geras psihologas,skaiciau apie tokius kaip jis,vyras narcizas,yrasykit i google ismes tai toks yra mano vyras tikiuosi kad greit bus buves.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 12, 13:29)
Nuejot? Pas psichologa jusu atveju reikia ne nueiti viena karta, o lankytis pora metu kaip minimum. Poliklinikoje gausite tik 10 nemokamu kartu per metus, kas yra tikrai mazai. Beje, vaikams irgi reikia. Tokiame pragare uzauge jie tikrai turi ir tures labai daug bedu. Is visu komentaru jau turbut supratote, kad JOKIU BUDU NEPRIIMTI VYRO ATGAL, KAD IR KA ZADETU.
Jei ji is tikruju buvo pas psichologa, tai istikruju keista, kad ja taip lengvai paleido po pirmo apsilankymo ir nesake dar ateiti.
Tiesiog toks pastebejimas, nes panasu, kad niekas netinka, tiesiog atsiras kruva pasiteisinimu kodel nesikreipti konkrecios pagalbos. O pagalbos tikrai reikia. Tik ne nuo vyro, eilinis asocialas. Pagalbos moterytei reikia kad proto kas nors nors truputi galvon idetu.
QUOTE(cambala @ 2016 10 12, 14:27)
Arba jus kazka meluojate arba nezinau... Ko ejot i vaiku teises? Cia gi forume rasot, kad tas vyras - vos ne auksinis tevas, vaiku nemusa.
Jus neatsimusinekit nuo moteru kriziu centro - tiesiog susizinot adresa, isjungiat kompa ir dar siandien visu pajegumu i ji varot. Nueisit, pamatysit kas ir kaip. O tai cia dabar sexit ir skiedziat nesamones net nepabandziusi.
Jus neatsimusinekit nuo moteru kriziu centro - tiesiog susizinot adresa, isjungiat kompa ir dar siandien visu pajegumu i ji varot. Nueisit, pamatysit kas ir kaip. O tai cia dabar sexit ir skiedziat nesamones net nepabandziusi.
Taigi buvau gi sakiau ma jie gali pasiulyt pavalgyt ir ismiegot daugiau nieko o psihologa pati radau valanda 20 o vaiku teise ejau nes noriu isvykt i usieni del vaiku klausiau ,nes jis manes ramybej nepaliks,todel ir buvau.
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 14:33)
Zinau kaip tai gali atrodyt,viskas ka surasiau yvyko per en metu o ne per diena,zinau kad senai turejau skirtis ir delto kalta o jis per vaikus bando susitaikyt bet kaip sakiau vaikai jau nenori as pati nesiruosiu su juo taikytis tik jis skambina vaikui ir sako pasakyk mamai kad su manim susitaikytu nes kitaip atimsiu masina neduosiu pinigu ir jus busit nevalge,as su juo nebendrauju bet negaliu vaikam ta uzdraust,bet manau kad jis negerai elges taip snekedamas vaikui.O jus galvojat kad ti asocialiose seimose buna tokie vyrai,jis isvaizdus jaunas vyras turi gera iskalba moka suzaveti,cia kalbu kai buna tarp svetimu zmoniu,jis patinka zmonem nes jis kaip apie ji sake yra geras psihologas,skaiciau apie tokius kaip jis,vyras narcizas,yrasykit i google ismes tai toks yra mano vyras tikiuosi kad greit bus buves.
Sakot, negalit uzdrausti bendrauti su vaikais, bet jus PRIVALOT tai padaryti, kaip to nesuvokiat? Ar nesuprantat, kad ir toliau leidziate traumuoti vaikus? Nu bl.iamba, paskui tokios mamasos nesuvokia, kodel Norvegijoj is ju vaikus atima
Skaitant komentarus, kuo toliau, tuo baisiau darosi. Moteris pasiguode, pasipasakojo, o jus cia visi uzsipuolet. Man atrodo pasidziaugti ir palaikyti reikia, kad pagaliau pasiryzo skyryboms, o ne "varyt" kaip tu galejai ir panasiai. Negi tikrai isivaizduojat, kad priimti sprendima skirtis su zmogum, subkuriuot tiek pravyventa, bendri vaikai, turtas, buitis, iprociai, taip labai labai easy??? Keistis, deja, nebuna lengva
ir priimti toki sprendima prireikia laiko. Kiek to laiko prireikia - kiekvienam individualiai, bet cia jau kita tema apie meile sau, savugarba ir pasitikejima savimi. O tokie "pavarymai" jei ka, tik dar labiau gniuzdo zmogu.
ir priimti toki sprendima prireikia laiko. Kiek to laiko prireikia - kiekvienam individualiai, bet cia jau kita tema apie meile sau, savugarba ir pasitikejima savimi. O tokie "pavarymai" jei ka, tik dar labiau gniuzdo zmogu.
QUOTE(cambala @ 2016 10 12, 14:36)
Jei ji is tikruju buvo pas psichologa, tai istikruju keista, kad ja taip lengvai paleido po pirmo apsilankymo ir nesake dar ateiti.
Tiesiog toks pastebejimas, nes panasu, kad niekas netinka, tiesiog atsiras kruva pasiteisinimu kodel nesikreipti konkrecios pagalbos. O pagalbos tikrai reikia. Tik ne nuo vyro, eilinis asocialas. Pagalbos moterytei reikia kad proto kas nors nors truputi galvon idetu.
Man tai nebutu labai keista...Psichologai padeda tiems, kurie nori pagalbos. Prievarta jos neikisi. Man toks jausmas, kad siuo atveju kol kas labiausiai reikia kokio zmogaus, kuris butu salia, paprotintu, kai reikia, padetu su teismais ir t.t. O psichologas gali pasitarnauti tada, kai moteris pati zinos kokios pagalbos jai reikia ir bus moraliskai pasiruosusi keisti savo poziuri. Kriziu centre vistiek zino kaip issiskirti su vyru, ka daryti, kad neprileisti jo prie vaiku, kokios moters teises ir visa kita...
Nu tai tegu pasiima savo ta masina ir pinigu neduoda. Koks jums skirtumas. Nafik tie pinigai su tuo metalu ant ratu. Svarbu iseisit is tokio gyvenimo, ramybe turesit, gal pagarba sau paciai atsiras. Dirbat gi, pradzioj bus sunkoka, issiskyrus alimentus prisiteisit. Ir vaikams tai paaiskinkit.
Jis gal jums ir narcizas atrodo, nezinau, bet raset, kad girtas kambary vemia ir sneka negraziai. Tai vis vien asocialas, nes normalus vyrai ne tokie buna.
Nu jau nu jau.
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 14:38)
Taigi buvau gi sakiau ma jie gali pasiulyt pavalgyt ir ismiegot daugiau nieko o psihologa pati radau valanda 20 o vaiku teise ejau nes noriu isvykt i usieni del vaiku klausiau ,nes jis manes ramybej nepaliks,todel ir buvau.
Pakeiskite vaiko telefono numeri, kad vyras nebegaletu paskambinti. Ir uzsienis yra tikrai gera ideja, nebent jus turite LT daug giminiu, kurie jums padeda finansiskai/palaiko moraliskai.
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2016 10 12, 14:39)
Skaitant komentarus, kuo toliau, tuo baisiau darosi. Moteris pasiguode, pasipasakojo, o jus cia visi uzsipuolet. Man atrodo pasidziaugti ir palaikyti reikia, kad pagaliau pasiryzo skyryboms, o ne "varyt" kaip tu galejai ir panasiai. Negi tikrai isivaizduojat, kad priimti sprendima skirtis su zmogum, subkuriuot tiek pravyventa, bendri vaikai, turtas, buitis, iprociai, taip labai labai easy??? Keistis, deja, nebuna lengva
sutinku su jumis.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 12, 14:42)
Kriziu centre vistiek zino kaip issiskirti su vyru, ka daryti, kad neprileisti jo prie vaiku, kokios moters teises ir visa kita...
Tai vat, tame ir esme, kad siulome greiciau i kriziu centra begti del siu priezasciu.
Kazkaip netikiu, kad autore ten buvo, nes ne apie stoga virs galvos ir kruopas tokia situacija isgirde kalbetu kriziu centre.
As gyvenu nedideliam mieste kur yra tik vienas psihologas VIENAS prie kurio eile kad galo nematyt,susiradau kitam mieste uz 40km valanda 20 as sedejau 2val tai paeme po 15 matyt tikrai prastai atrodziau.Taip man pasake viskas yra labai blogai ir reikia dauk dirbt,bet negaliu sau leist vazinet daznai ir tiek moket nes reikia mokescius moket man vienai turim 4kamb buta kol nera teismo jis neduoda vaikam jau 2 menesius o jis tempia ir sako nesiskirs,bus teisma ir man pasake jei jis pasakys teisme kad nori taikytis tai 6men atides teisma o 4kamb butas prasidejo silumos sezonas,reikia galvot kaip mokescius sumoket