QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 14:14)
Rimtai bereikalo pasiguodziau, kokie visdelto bjaurus zmones,niekaip nebaiget izeidinet nepazystamo zmogaus,netgi sakyciau panasi i mano vyra,snekat kad tik izeist o teisybes nezinot.Buvau ir vaiku teisese o kai paklausiau del kriziu centro man pasake kam jis tau reikalingas,as turiu kur gyvent turiu ka valgyt turiu savo namus mano vaikai saugus nes jo nera jis isejo,man tik reikia su juo isiskirt ir viskas,nemusa jis vaiku blogai elgesi tik su manimi kaip dar paaiskit zmonem kazkaip negirdit ka sakau ,taip ma reikia psihologo pakalbos ir ten nuejau,buvau visur daugiau ner kur eit,tik blogai psihologiskai del visko jauciaus,bet manau ir ta iveiksiu nes turiu vaikus ,ir kaip minejau kriziu centras man padet negali nes kaip pasake atveza girtas mamas su vaikais ir juos pamaitina ir duoda kur miegot,o kadangi as nesu asociali negeriu nesikrusu vienam kambary su vaikais tai jie manes ir nepriims nes turiu siltus namus kur gali sugryzt ir but saugus vaikai tik be vyro aisku
Ir nuo vakar ryto tik dabar sugebėjote parašyti, kad visur buvote?

Iš esmės, aš jumis patikėčiau, kad buvote ir visur užtrenkė duris, nes puikiai žinau mūsų "tarnybų" darbą, t.y. nedarbą, tik kavutės gėrimus, bet apie tai turėjote jau vakar parašyti. Kadangi nerašėte, tai nematau kodėl turėtume jumis tikėti? Kartais nemeluojate?