Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 13, 08:46)
kaip ir norėčiau, bet bėda, negeriu  ax.gif

O arbatos irgi negeri? dry.gif Magnuna, gi duosi Šponkiukui arbatos prie savo obuolių pyrago?
Atsakyti
Apus suknios ir aš pavydžiu ax.gif aš vis einu su tom pačiom kelnėm bo šalta man....
Papildyta:
Busy, prisikviesi Tu vieną kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 13, 09:50)
OI, Šponkiau, atradai bėdą hihihi.gif - gerk arbatą, sultis vandenį pagaliau, yra ir nealkoholinio vyno  rolleyes.gif

taip bėda, nes būna,kad labai noriu kartais. Po to sekančia dieną save labai keikiu. Tam užtenka taurės..
Atsakyti
Aš tai dar Apus pigūros pavydžiu ax.gif Kaip ir daugumos jūsų... Jau tokia traktorius pasijaučiau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Rytas tikrai gražus, saulėtas bet šaltokas. Lėksiu šiandien iškasti ir tempti į rūsį pelargonijas smile.gif

Dėl kalendoriaus kaip ir pernai aktyviai ir laiku balsuosiu. O prisiminus pernai metų rinkimų aistras ir nusivylimą nepatekus, mes nedalyvausim. Tegu dalyvauja kas laabai nori, o man buvęs nebuvęs tas kalendorius smile.gif Šiemet dar daugiau katinėlių mūsų temoje, tai vyks dar aršesnė kova 4u.gif
Taip norėtųsi kad papultų visų norinčių mamkų vaikas wub.gif Man pernai nepatiko ir šiemet nepatiktų, kad iš vienų namų pakliūtų keli augintiniai, o kitos nei vieno. Bet čia jau jūsų sprendimas, nes kadangi mes nedalyvaujam, tai mano nuomonė tik šiaip pastebėjimas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 13 spalio 2016 - 08:58
Nikuna - uoj, nu ir privėliau klaidu besiskubindama telefoną spaudyti unsure.gif
Šponkiuk - arbotos galėsi gauti iki soties ir visokių rūšių ir pyrago dvigubą porciją biggrin.gif biggrin.gif
Lapyna - duosim duosim, viskū duosim biggrin.gif
Weronica - 4u.gif ačiū ax.gif
Aš šiandien irgi su languota suknia, tik smulkesnis languotumas ir raudona-pilka suknia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 10 13, 08:54)
Apus suknios ir aš pavydžiu  ax.gif  aš vis einu su  tom pačiom kelnėm bo šalta man....
Papildyta:
Busy, prisikviesi Tu vieną kartą  biggrin.gif

Jetau, tai as to ir siekiu nu rolleyes.gif biggrin.gif

Vidam, tai butent todel ir svarstom kas geriau ir kaip geriau. Uz nuotraukas balsuojam mes visos, ir mes visos renkam. Tai tai ka isrinkom praeitais metais, niekas kitas uz mus nepadare. Dabar velgi ziurim kaip geriau butu. Be reikalo nusivili ir be reikalo nedalyvauji. Nikita verta dalyvauti, neziurint i mamkos nusivylima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 spalio 2016 - 09:03
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 13, 09:59)
Šponkiuk -  arbotos galėsi gauti iki soties ir visokių rūšių ir pyrago dvigubą porciją  biggrin.gif  biggrin.gif

valio, tada aš prisijungiu smile.gif

Vidam, balsuojam gi visos ir išrenkam visos ;) naturalu, kad kažkam gavosi geresnė foto, kažkam prastesnė ir visos bendrai išrinkom tas foto, kurios daugumai patiko labiau. Su telefonu galima padaryti tikrai neblogų foto. Va Dudu po lapais fotografuota vakare, su telefonu. telefonas nėra iš populiariųjų ir prabangiųjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 13 spalio 2016 - 09:11
QUOTE(busycat @ 2016 10 13, 09:59)
Be reikalo nusivili ir be reikalo nedalyvauji. Nikita verta dalyvauti, neziurint i mamkos nusivylima  4u.gif

Aš nenusivyliau, nes mes ir pernai nedalyvavom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 13 spalio 2016 - 09:14
QUOTE(Vidam @ 2016 10 13, 09:10)
Aš nenusivyliau, nes mes ir pernai nedalyvavom mirksiukas.gif  Pažiūrėjau kad dalyvauja nemažai veislinių ir leidom kad kuo daugiau papultų kitų katinukų  wub.gif

O as jau senai pamirsau veislinis, neveislinis. Man katai tiesiog - grazus ir grazus. Siusk Nikita i konkursa 4u.gif

Magnuna paroo suknia 4u.gif

Beje, skirta drieziukams

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 spalio 2016 - 09:15
Labas rytas, citavau.. citavau ir pasirodo be reikalo, nieko neliko.Na ir nereik(pikta)...dry.gif

Aš mielai savo balselį duosiu atrenkant kačiukus ant kalendoriaus viršelio.. 4u.gif
Esu už klendorių ant sienos 4u.gif

Suknia ir modeliukas labai dailūs wub.gif

Vuodegos visos irgi be konkurencijos 4u.gif

Linkėjimai mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba diena smile.gif
Žiūriu aistros verda, kunkuliuoja biggrin.gif . Man tinka visos sąlygos. Rasiu gražių nuotraukų, tai dalyvausiu, nerasiu - nedalyvausiu ax.gif. Juk ir taip aišku, kad kiekvienai savas kacas pats pačiausias.
Atsakyti