Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

Čia geras klausimėlis g.gif manau šiuo klausimu reiktų nuomones susirinkti smile.gif Pasižiūrėjau fotobitėse, kad pastomam kalendoriui nuotraukos formatas išlieka tas pats, tik tuomet nėnesio dienos turės būti uždėtos ant nuotraukos. Ar nekils pastatomam kalendoriui daugiau problemų su nuotraukomis, t. y. su nuotraukos kompozicija, pvz., katinas yra nuotraukos centre ir tadu kaip bedėtum mėnesio dienas, jos vistiek uždengs katiną. Ką manai Busy?
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 12, 19:54)
Čia geras klausimėlis  g.gif  manau šiuo klausimu reiktų nuomones susirinkti  smile.gif  Pasižiūrėjau fotobitėse, kad pastomam kalendoriui nuotraukos formatas išlieka tas pats, tik tuomet nėnesio dienos turės būti uždėtos ant nuotraukos. Ar nekils pastatomam kalendoriui daugiau problemų su nuotraukomis, t. y. su nuotraukos kompozicija, pvz., katinas yra nuotraukos centre ir tadu kaip bedėtum mėnesio dienas, jos vistiek uždengs katiną. Ką manai Busy?

Paziurejau, galima parinkti keleta sablonu, ir puikiausiai telpa ir nuotrauka ir kalendorinis menuo kartu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 spalio 2016 - 20:06
aš siūlau 7 ir 10 apjungti, t.y viršeliui siūlau rinkti iš kitų augintinių, o mėnesiams tik katukai. Aišku čia mano asmeninė nuomonė 4u.gif
Kalendoriaus norėčiau kabinamo smile.gif
Atsakyti
Štai ant smūgio perfotografavau kalendorių toms, kurios nebujo jo mačiusios
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Busy - supratau. Man iš esmės skirtumo nėra, tiktų ir pastatomas ir pakabinamas 4u.gif
Šponkuti - nuomonė priimta 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Eikit miegot, po to birbiat ryte kad neisimiegojot.... smile.gif
Biski pasiskandalyjau namie, ryt kasas susipinsiu suknia is spintos istrauksiu ir spalvos prasvieses smile.gif
Atsakyti
Apus - nepamiršk ryt nusifotografuoti su kasom ir suknia ir mums parodyti biggrin.gif Ir dėžę didesnę Gufyčiui parnešk, netelpa vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,na ir tempai..vos perskaičiau per 1,5 val ax.gif

Po darbo vežiau Pupsę pas daktarą,tai ant greičio viskas buvo ,galvojau iš darbo išeisiu kokiu dešimt minučių anksčiau ,tai puikiai suveikė Merfio dėsnis ir išėjau dešimt minučių vėliau nei įprasta...Tai vos ne bėgte....bet spėjau iki 20 val .Pasižiūrėjo Pupsės ausis ,tai toje kur labiau serganti tebėra pūlinukų,bet jie mažesni ir skysčio nėra,o kitoji,kur mažiau serganti buvo ,visai švari ,tai suleido antibiotikus ,kurie ilgai veikia ir namo parėjom..eisim pirmadienį pasirodyti...
Špulytė mane iš darbo pasitiko prie durų,uodegą iškėlusi wub.gif ,tai ir nebevežiau pas daktarą,bet budėjo tas daktaras ,kuris skiepijo,tai pasakė,kad gali taip būti po skiepo,ir pasakiau,kad ji anksčiau turėjo askaridžių kiaušinėlių turėjo ,tai būtinai reiks tyrimą pasidaryt kitą savaitę,tai žvejosim kakdėžėj kitą savaitę rolleyes.gif

Dėl kalendoriaus -aš tai nieko prieš,kad dalyvautų katukai ,kurie jau laimėjo pernai,tik manau reikėtų,kad į kalendorių galėtų papult ,ne daugiau vienas to paties šeimininko katukas ,na pvz,jei Kruopa papuola ,tai Grikis jau ne,arba atvirkščiai..,nes "abidna" biski buvo pernai,nes gi ir fotografuot kokybiškai ne visada gaunasi ir ne visos moka ,o ir katinai ne visi pozuoja..
Dar buvo mintis gal kokias temines nuotraukas rinkti,pvz šlapias nosis,ilgus liežiuvius ,kojinėtas lapces,uodegas,gal katukai žaidžiantys,gal zubus šiepiantys,na čia daug galima sugalvoti..
dar gera mintis dėl visų viename kadre ,bet tada gal visą kalendorių tokį padaryti ,nes nemažai čia mūsų ,kur ne vienas gyvūnas namie,gyvūnas tiktų bet koks -paršiukas ,igiukas ,kačiukas ,šuniukas ,triušiukas...bet gal čia kada vėliau ,kitais metais,gal daugiau mūsų tokių daugiakačių pasidarys,virusas tai plinta wub.gif
Atsakyti
Nu tempai tai tikrai blink.gif as uz kad vienas katinas nuo personos. Bet atrankoj gali but visi. Tarkim mano abu dalyvauja bet jei praeina abu tai pasilieka daugiau balsu surinkes. ir pernyksciai kalendoriui buve katinai nedalyvauja.
Sponkiau tau kaip sviesiai nerealiai turi tikt ta melyna spalva ta kur apacioj.
Apie spalvojimo priemones . As spalvoju su viskuo turiu piestuku is ebay. Flamasteriu ir geliniu tusinuku . Labiausia gelinis patinka tokiu dar blizganciu radau.
Rodau savo spalvojimo arsenala. Drauge deze uzdovanojo kuria irgi reikia nusispalvint
user posted image
O vitamina D geriu va toki. Del kapsuliu nezinau cia kokiu ieskot ir kur
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 12, 16:31)
Registras naujoje temoje, ačiū kūrėjai  biggrin.gif  4u.gif

Merginos, prisipažinkite, kuri važiavo atostogų į Juodkalniją? neseniai nuotraukas rodė, o aš nepamenu kuri 4u.gif  umn.gif

Aš buvau ax.gif
Papildyta:
Registras smile.gif

user posted image

Dar klausimas, o pernai metų kalendoriuje nuotraukos gulsčios ar stačios? Nes man jos atrodo kvadratinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 12, 18:26)
Nu kū, kaip ir žadėjo, komisijos pirmininkas teikia kalendoriaus taisykles. Pirmininkas diktavo, mamka užrašė

Na, kad jau apšaukėt eksperte, kišu ir aš trigrašį... biggrin.gif
1. Kadangi pernykščio kalendoriaus nemačiau, tai man tiktų visi katai. tongue.gif
2. Manau, galima leisti 2 skirtingas kompozicijas. Pvz., vienoj nuotraukoj viena katė (ar 3 jos variantai), kitoj kelių kačių kompozicija (kad ir su pirmąja). Tada gausis maksimalus nuotraukų skaičius turinčioms 1 gyvūną - 3, daugiau gyvūnų - 6. O kiek tose nuotraukose gyvūnų - autoriaus reikalas. Nes man, pvz., labai gražu, kai katas su šuniu apsikabinęs, ar trys uodegos smile.gif
3. Dėl techninės dalies. Galiu tik pritarti, kad nuotraukos turi būti "gulinčios".
Dėl išankstinio atrinkimo iš 3 sutinku. Ir iškarto rėkiu garsiai: galutinė konkursui pateikta nuotrauka turi būti didelė! Jei kalendorius A3, tai maždaug 3600x2400 pikselių, jei A4 - maždaug 2400x1600 pikselių. Na, tarkim, pirmu atveju ilgoji kraštinė minimum 3000 px, antruoju min 2000 px. Jokiu būdu ne 640x480, kaip dedame forumui.
Technine prasme būtų patogu, jei nuotraukų "surinkėjas" turėtų kokį dropbox ar kitą failų talpyklą, kur būtų galima tokio dydžio failus sudėti ir visoms peržiūrinėti.
4. Parašiau prie 2. Man tai tinka, kad grupinėj nuotraukoj būtų ir katinas, kuris yra individualioj. Beje, gal bent jau grupinėj nuotraukoj leiskime dalyvauti katams, kurie buvo pernykštės gviazdos?
5. Gulsčios
6. Jei nuotrauka truputį per tamsi, bėda maža (kreipkitės į mane - pašviesinsiu. Iki tam tikros ribos, žinoma...) smile.gif Bet išplaukusių nuotraukų, deja, nesuryškinsiu. Išimtis gal tik būtų katėms judesyje - kai kuriais atvejais tas išplaukimas netgi geriau perduoda veiksmą.
Na, kad fotografuojant katę kalendoriui, iš fono reikia patraukti savo liemenyką ir punčiakas, turbūt visos supranta... biggrin.gif
7. Aš už ivairius gyvūnus, jei jie komplekte su katais. smile.gif Vis dėlto tema kačių... smile.gif
8. Ok
9. Man tinka ir iškeliavę. O paskui balsavime pamatytume, kam žmonės teikia pirmenybę. smile.gif
10. Aš siūlau viršeliui kompoziciją iš pvz. 6 geriausių už borto likusių nuotraukų. Arba pvz. Top 12 (ar top 20) portretų (t.y. nuotraukų, kuriose tik 1 gyvūnas). Galima ir vardus užrašyt smile.gif
11. Man tinka smile.gif

Dar techninis klausimas turbūt Magnunai. Kur užsakinėsit kalendorių? Nes kiekvienas gamintojas turi savo niuansų. Man pvz. patinka fotobites, bet ten reikia nuotraukas dėti gana šviesias. Kitaip kalendorių bus galima kabinti tik ryškiai apšviestoj vietoj, kad nors kas matytųsi (turėjau tokį liapsusą su dovana babytei). biggrin.gif O fotokalendoriai.lt viską automatu šviesina, aš ten gamindama sudėjau pašviesintas ir gavau visai nublukusį kalendorių. unsure.gif

QUOTE(busycat @ 2016 10 12, 19:37)
Dar klausimelis, darysim kabinama a4 formato ar pastatoma, stalini?

Aš už kabinamus. Ir galima netgi A3 formato daryti smile.gif Tik tai reiškia, kad nuotraukų rezoliucija (paprastai tariant, dydis pikseliais) turėtų būti gan didelė, o atitinkamai ir kokybė. Ar visi telefonai ir muilinės išveš 3000px vienoj kraštinėj? Juk kartais kadrą ir prikirpti reikia. g.gif

Papildyta:
QUOTE(bruknė* @ 2016 10 12, 22:06)
Dar klausimas, o pernai metų kalendoriuje nuotraukos gulsčios ar stačios? Nes man jos atrodo kvadratinės rolleyes.gif

Tiesa, kvadratinės, dabar ir aš pažiūrėjau. g.gif
Čia reiktų klaust užsakančių. Nes formatą ten galima rinktis įvairų. Bet jei vėl bus kvadratinės, tada gal ir siųsti sukvadratintas (arba tokias, kurios lengvai kirptųsi iki kvadrato). Tada "pradinė pozicija" kaip ir nesvarbu. unsure.gif
Papildyta:
Beje, žiūrinėju pernykščią kalendorių... Labai juokinga kompozicija gaunasi iš "sulipusių" kadrų: tokia aukštaaaa aukšta spintelė su daugybe lentynų ir vienodais puodeliais visose... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Perskaičiau. Dabar reik įtempti atmintį, kad prisiminti, ką pakomentuot (kiba ginkmedžio ekstrakto vartot unsure.gif )
Rudeninė tamsa man irgi nepatinka. Vit.d ampulė jau prieš mėnesį išgerta, o vis tiek šlap-tams-krit-šaltis nepatinka. Lapkritis iš viso būt tragiškas. Gerai, kad bent kažkieno gimtadieniai ten (a-ne, Vėtriuk?) yr, o tai būt mano valia, išbraukčiau jį iš kalendoriaus ir pridėčiau bonusinių 30 dienų liepą. mirksiukas.gif
Kalendoriuje mes nedalyvausim, užleisime vietas kitiems. Bet balsuojant tikrai nuomonę atsakingai pareikšim. Ant viršelio tai būt gerai visų sm kačių "mamkų" grupinę foto uždėt. tongue.gif bet, tiesą sakant, viršelis mažiausiai matomas, va į mėnesio modelį tai ilgai žiūrisi.
Vyno pas Magnuną atsineščiau. Man šis šeštadienis būt tinkamas. Arba penktadienio vakaras. ax.gif
Merfe, a Merfe, Tu taip sakant sveik greičiau. O ten tada toliau, kai jau susveiksi, chmmm kaip čia taip gražiau pasakius, gal tadum galėtum ir man kokį batą suvelt, ką???... ax.gif nu tokie nuostabiausiai gražūs, kad užsimaniau kaip vaikas saldainio, nors krisk ant žemės ir spardykis. Pažadu laike spaudimo nedaryt, tvarkingai susimokėt, gataviems batams platųjį pasaulį aprodyt, visiems girti(s) ir reklamuoti gamintoją beigi jos katiną. 4u.gif Tai kaip, ar apsiimtum apibatint mane? Busy va, su katukais norėjo, o aš tai ant vieno bato- katės, ant kito- šuns norėč ( kaip ta neapsisprendusi ir graži, ir protinga beždžionė) unsure.gif
Vakar nupirkau Čijai šalčiams džemperį. Pet24 parduotuvėj, kai matavau, geras atrodė. Ale neatkreipiau dėemsio, kad ten jinai rengiama nebuvo laiminga, taigi uodega kaip virvė tarp kojų karojo. Namie matuoju, šunė uodegą linksmai iškėlė vertikaliai, žiūriu per ilgas jai tas nupirktas džemperis, susimeta į klostes ant nugaros, uodegai trūksta erdvės. Šiandien užėjau į netoli darbo esančią siuvyklėlę, sakau, o šuns rūbą pataisysite? Žiūrėjo žiūrėjo siuvėja į atneštą drabužį, mintyse mačiau, kaip šunį su vertikalia odiga vizualizavo, galų gale apsiėmė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 12, 22:35)
Šiandien užėjau į netoli darbo esančią siuvyklėlę, sakau, o šuns rūbą pataisysite? Žiūrėjo žiūrėjo siuvėja į atneštą drabužį, mintyse mačiau, kaip šunį su vertikalia odiga vizualizavo

Aš bandau vizualizuoti siuvėjos veidą, kai jai paduodamas rūbelis ir prašoma padaryti daugiau vietos odigai... lotuliukas.gif

Vynas? Koks vynas? Kur vynas?
...Jau radau. Pasirašyčiau šį penktadienį vakare. Nu visai vakare. Arba sekmadienį. Šis šeštadienis jau suplanuotas.
Atsakyti