Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

QUOTE(JurgiukasR @ 2009 01 05, 16:20)
Sitas kremukas man pats paciausias thumbup.gif Mano oda problematiska: tai paraudusis, tai spuogiuku buna, tai pasauseja...Bet naudojant sita krema, oda svyti ir labai patekinta smile.gif  drinks_cheers.gif Dar naudoju kartu si prausikli  thumbup.gif
user posted image

Susigundžiau ir aš tuo kremuku, nes aš paskaičius jūsų atsiliepimus apie odą, tai toks vaizdas susidarė, kad pas mus panašios problemos, o kadangi kremas baigėsi, tai ilgai nelaužiau smegenų, ir pabandžiau smile.gif Kadangi tik vakar įsigyjau, tai atsiliepimų dar nėr smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Noriu nupirkti dovanu tusa, tik nezinau kuris geresnis. Tas zmogus turi problemu su blakstienomis, jos trumpos ir ne riesotos. g.gif

Kuri parekomenduotumet:
1. DIORSHOW ICONIC
2. ULTIMEYES
3. DIORSHOW
Atsakyti
esu naudojus sios firmos tusa bet dabar nepamenu kaip jis vadinosi bet man ispudzio tikrai nepaliko,o dar kai tiek kainuoja tai turejau ir is pigesnes kosmetikos ir zymiai geresni,gaila kad neatsimenu pavadinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 02 11, 20:54)
Sveikutes smile.gif Noriu nupirkti dovanu tusa, tik nezinau kuris geresnis. Tas zmogus turi problemu su blakstienomis, jos trumpos ir ne riesotos.  g.gif

Kuri parekomenduotumet:
1. DIORSHOW ICONIC
2. ULTIMEYES
3. DIORSHOW

asmeniskai man, tai nei iconic nei diorshow ispudzio nepaliko, antrojo nebandzius tai negaliu pasakyti, bet siaip dior tusu daugiau nesinori pirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 02 13, 23:31)
asmeniskai man, tai nei iconic nei diorshow ispudzio nepaliko, antrojo nebandzius tai negaliu pasakyti, bet siaip dior tusu daugiau nesinori pirkti schmoll.gif

Įdomu būtų sužinoti, kokie Jums geresni už Diorhow? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bambooce @ 2009 02 11, 20:54)
Sveikutes smile.gif Noriu nupirkti dovanu tusa, tik nezinau kuris geresnis. Tas zmogus turi problemu su blakstienomis, jos trumpos ir ne riesotos.  g.gif

Kuri parekomenduotumet:
1. DIORSHOW ICONIC
2. ULTIMEYES
3. DIORSHOW

Bandžiau tik "Iconic" ir likau patenkinta. Liux šepetėlis, tušas labai gerai išsilaiko bet kokiu oru, puikiai ilgina.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 16, 16:14)
Įdomu būtų sužinoti, kokie Jums geresni už Diorhow?  4u.gif

lancome definicils ir hypnose mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandžiau diorshow, bet man nieko ypatingo jis.
Atsakyti
QUOTE(karibiete @ 2009 02 17, 18:15)
Bandžiau diorshow, bet man nieko ypatingo jis.

O man atvirksciai - labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
naudoju Dior seselius ,tusa akims ir skaistalus.Parveze lauktuviu is Italijos.Nu man tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 12 14, 20:49)
Labas vakaras paneles 4u.gif
Kazkas kazkur gyre tokius skaistalus ax.gif
user posted image
butu idomu isgirsti daugiau atsiliepimu 4u.gif
ruosiuos tokius isigyti wub.gif

man tai visai nieko.Pas mane spalvos tik kitokios.Nors dar tik kelis kartus naudojau ax.gif Seseliais tai laaaabai patenkinta.
[imguser posted image[/img]

QUOTE(LokiTana @ 2008 12 24, 15:29)
Pritariu del DiorShow tuso, superinis  thumbup.gif

ir mano DiorShow.Man patinka rolleyes.gif
Papildyta:
velnias,skaistalu visai nesimato mastau.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
sian isbandziau naujos kolekcijos blizgesi nr.517 labai patiko, pirksiu smile.gif
Atsakyti
gal kuri turit Dior Anticerne Perfecteur? ar labai sviesus 520 nr?
Atsakyti