Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

QUOTE(LokiTana @ 2009 02 19, 00:17)
O man atvirksciai - labai patiko  thumbup.gif

man jis patiko tik kol neradau geresnio smile.gif
dabar Max factor 2000 kartu su lancomke hypnose - blakstienos super atrodo, nes man reik ir apimties ir ilgio ir tikrai nenoriyu naturaliu smile.gif noriu ypatingu rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Dior kreminę pudrą NUDe,SM reklama lotuliukas.gif ,kompaktinę ir šešelius penkių spalvų.Tikiuosi patiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 24, 18:23)
Šiandien nusipirkau Dior kreminę pudrą NUDe,SM reklama lotuliukas.gif ,kompaktinę ir šešelius penkių spalvų.Tikiuosi patiks wub.gif

Noresiu tavo atsiliepimo apie Forever compact 4u.gif
Atsakyti

sakykit, o kaip DIOR kremine pudryte? ax.gif pamaskuoja kazkiek veiduko trukumus, ar ji tokia lengvesne ir nelabai suteikia ta maskuojamaji efekta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 24, 21:00)
sakykit, o kaip DIOR kremine pudryte? ax.gif  pamaskuoja kazkiek veiduko trukumus, ar ji tokia lengvesne ir nelabai suteikia ta maskuojamaji efekta? blush2.gif

Nude, berods, maziausiai maskuoja
Sculpt vidutiniskai
Forever labiausiai maskuoja. taip man sake konsultante Douglas smile.gif jei meluoju - pataisykite

Nude ir Sculpt man labai patinka
Atsakyti
Malena Paskelbta Šiandien, 18:27
Šiandien nusipirkau Dior kreminę pudrą NUDe,SM reklama  ,kompaktinę ir šešelius penkių spalvų.Tikiuosi patiks

Noresiu tavo atsiliepimo apie Forever compact 

OK mirksiukas.gif

evelinute999 Paskelbta Šiandien, 21:00
Šiandien nusipirkau Dior kreminę pudrą NUDe,SM reklama  ,kompaktinę ir šešelius penkių spalvų.Tikiuosi patiks

sakykit, o kaip DIOR kremine pudryte?  pamaskuoja kazkiek veiduko trukumus, ar ji tokia lengvesne ir nelabai suteikia ta maskuojamaji efekta? 

Man ir sakė,kad NUDE nedaug maskuoja,ko man ir reikia,ji ir drėkina.Nepadaro kaukės,kaip sakė rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 02 24, 21:27)
Nude, berods, maziausiai maskuoja
Sculpt vidutiniskai
Forever labiausiai maskuoja. taip man sake konsultante Douglas smile.gif jei meluoju - pataisykite

Nude ir Sculpt man labai patinka

Mano nuomone, Sculpt maskuoja stipriausiai, o Forever islieka ilgiausiai smile.gif
Atsakyti
Gal kuri jau bandete naujaji limited edition Dior Nude base?

user posted image

Zinau, kad yra dvieju atspalviu: 001 (tik Azijos rinkai) ir 002.
Atsakyti
vakar nusipirkau flower blossom - siandien reikes ismeginti, bet jau spalvy svytejimas wub.gif nors tu ju nenaudok o tik grozekis ta gele biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

mergaites, kiek sitas LT kainuoja? mazdaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 02 25, 12:55)
user posted image

mergaites, kiek sitas LT kainuoja? mazdaug smile.gif

jei teisingai pamenu 180 litų kažkur mokėjau... 200 nesiekė... blush2.gif jei nemeluoju... blush2.gif bet gal atsiras konkrečiau žinančių 4u.gif
Atsakyti
Noresiu tavo atsiliepimo apie Forever compact

Šiandien išbandžiau Dior Nude ir Dior Forever compact,tikrai esu patenkinta, o jos kartu tai man labai dera thumbup.gif Nude tepasi taip lengvai,jokio jausmo,kad būtum su pudra,o dar ant viršaus Forever Compact,tai liux wub.gif
Atsakyti