QUOTE(Vi-Vian @ 2009 02 26, 15:52)
mergaites, o kaip pudra Forever su riebia oda? draugauja?
nes Sculpt fifty/fifty, noreciau kad labiau draugautu
As turiu Forever ir misria/riebia oda tai kaip tu sakai fifty/fifty,jei be birios tai T zona apie pietus taip uzrasoja

Bet po birios(beje ji irgi Dior ir labai patinka),kuria tepu tik ant T zonos veidas labai graziai atrodo,ten kur reikia matinis o skruostai nera visiskai mainiai,bet ir neblizga,zodziu geras derinys
Gal tau vertetu papabandyt ant savo NUDE dar birios ar kompaktines uzvaryt?
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 26, 20:44)
Šiandien tepiau compact forever vieną,kas labiausiai patinka,kad ji tiesiog susilygina su oda,prisiderina prie atspalvio.
Malena pati nusipirkus GIvenchy,taip?Sakei lyg per šviesi?

O šitą,bandžiau ir tamsesnę ir šviesesnę,tai abi užtepus tiesiog ištirpsta ant odos ir įgauna odos atspalvį

Laikosi tai gerai,ir maskuoja neblogai,kaip tik buvo mažas rausvas taškiukas nuo spuogelio,tai labai nežymiai tik matėsi po pudros,o šiaip mano oda tokia gal normali,į sausumą,tai man jokie blizgesiai neišlindo,odytė visą dieną buvo matinė.Bet man smagiau jautėsi,kai aš ją tepiau ant skystos NUDE,kažkaip padrėkinta oda buvo,malonesnis jausmas
Aciu uz atsiliepimus,as tai bijau kad su Dior Forever compact mano oda blizges,nes ji misri i riebuma.Zinau kad Dior lygtai neseniai isleido Forever Compact matine(tikslaus pavadinimo nepamenu,bet skirta riebiai odai),tai toji gal man ir tiktu.
O Givenchy viskas puiku,tik atspalvis per sviesus.Tau tikrai nerekomenduoju,nes sausins.