Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Niushka @ 2021 04 20, 19:51)
Deja susirgo rimta liga pagrindinė herojė, teko jai atsisakti projekto. Serialą galėjo uždaryti, bet...

Taip, tą žinau, bet kaip scenarijų pakeitė? bigsmile.gif
Atsakyti

Nebežiūriu, neištvėriau, atsibodo. O šiaip ne pirmas kartas kai pagrindinė aktorė dingsta. Yasak Elma ar ne pirmam sezone pagrindinė aktorė dingo, gal antram. O jau ketvirtą sezoną serialas varo ir viskas ok visiems :)

Atsakyti
Sako, kad Mergina už stiklo - pagal tikrus faktus.
O Muzo - kuprius ir ne dvynys. Tai, meilė bus su Sedatu - du sadomazo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 balandžio 2021 - 17:55

Sako, kad Mergina už stiklo - pagal tikrus faktus.
O Muzo - kuprius ir ne dvynys. Tai, meilė bus su Sedatu - du sadomazo lotuliukas.gif

Kažkur ir aš skaičiau viena akim, kad pagal tikrus faktus. Tas dar labiau padeda įsijaust ir dar sunkiau suvokiama kai pagalvoji, kad kažkam taip gyvent teko. Nors gal kaip visada ir pagražinta ir susitiprinta, kad būtų įdomiau.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2021 04 18, 19:56)
Šamaniški reikalai.


Aš tik šiandien pažiūrėjau 24 seriją. Nesuprantu, kas darosi, anksčiau eidavau 3 gult, dabar lūžtu, tai serijai reikia 3 vakarų biggrin.gif Nervuoja, nes nespėju su komentarais biggrin.gif

Nu Ruja Ruja... Dar nepamenu tokio ale gero vieno iš pagrindinių veikėjų, kuri būtų tokia višta. Kaip man ji nepatinka. Pradžioj dar visai faina buvo. Bet dabar... Suprantu, kad pikta dėl tėvo, negali adekvačiai vertinti situacijos, protas aptemęs, bet vis tiek. Gerai, kad šalia Ozanas ir Džemre, tai atveria akis. Neva tai galima pagalvoti, kad rimtai Cicek galėtų nugalabyti Biulentą blink.gif Mda.

Iskenderas, aišku, turi juodų dėmių, gi net niekas nežino, kiek jis kur buvo įsivėlęs, ne šventas yra, bet 95 proc net nenutuokė, manau, kas dėjosi.. Nors.. nemažai jis žinojo, kiek sugebantis yra Čelebi. Tik dabar gal aš nenoriu matyti to, kad buvo irgi niekšiukas biggrin.gif

Kažkaip manau, kad gal Čiček sau prisiims visą kaltę? Bet kaip ir sudėtingai jai būtų galus paslėpti... Aj, viskas bus gerai, matė ir vaikas, plius seni Biulento nusikaltimai, akivaizdu, kad suves į savigyną (tik nežinau, kokie TR įstatymai dėl viršytos, perteklinės savigynos (oj, sunkios tokio bylos būna...).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 23, 22:20)
Aš tik šiandien pažiūrėjau 24 seriją. Nesuprantu, kas darosi, anksčiau eidavau 3 gult, dabar lūžtu, tai serijai reikia 3 vakarų biggrin.gif Nervuoja, nes nespėju su komentarais biggrin.gif

Nu Ruja Ruja...
Aš tik vakar, ryte, pažiūrėjau 23 seriją.
Oi ne, aš taip pat jau seniai nenaktinėju, neištempčiau dabar niekaip iki 3h. Et, o buvo laikai kai iki paryčių ir be miego biggrin.gif Išimtis nebent tik online žiūrint kai kuriuos, tai maždaug iki 23:30h, ir paskui staigiai šarangu varangu autopilotu į lovą varau.
Aš taip šią savaitę "Son Yaz" žiūrėjau praėjusios savaitės seriją, iš 3-jų dalių biggrin.gif

Ruja tai Ruja, bet kaip suprantu 24-oje serijoje Toma grybą pjauna, nesąmonę padarė... Jau ką ką, bet iš Tomris nebūčiau pagalvojus.

Jei tikrai rodys iki 28 serijos, ne iki 26 serijos, tai galėtų truputi daugiau eterinio laiko skirti Cicek ir Iskandero porai.

Na, gal ryt pavyks pažiūrėti 24 seriją.
Atsakyti

Noriu nudaužt Nalan močiūtę, šlykščiausias turkiškų serialų personažas  :gun_bandana: 

O Sedato broliukas nors ir kuprotas, bet fainas toks, ir panašu, kad protingiausias šeimoje.

Įdomu įdomu, ar vestuvės nebus atidėtos po to kaip trečia serija pasibaigė. Nalan močiutė širdies smūgi gaus kai supras iš kur tas skubėjimas ir spaudimas greičiau vestuves daryt. Oi kaip ji ardysis kitoj serijoj, Sedato mamelei ragas bus  :bash:  :hihihi:  

Atsakyti
Jaučiu, kad slėps nuo bobulės.
O Muzo - kiek nuviliantis personažas. Tiek slėpė, kaip kažką wow... ir? Pfff biggrin.gif Kad protingiausias, tai jau buvo aišku.
O vestuvių, TIKRAI nebus, nes nebeliks siužetinės linijos. Bent jau pradinės. Viena iš atomazgų būtų Nolan išsilaisvinimas, todėl ir temps, kiek galės, bet ir gana normalu, kad atsiras visokių keblumų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 balandžio 2021 - 16:36
Kodėl nėra Son Yaz vertimo?
Atsakyti
O, jau yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 21, 16:24)
Sako, kad Mergina už stiklo - pagal tikrus faktus.
O Muzo - kuprius ir ne dvynys. Tai, meilė bus su Sedatu - du sadomazo  lotuliukas.gif

Tai namas irgi tipo pagal tikrus faktus. Bet aš tuo kažkodėl abejoju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kažkodėl nieks nerašot apie "Hercai". Aš jį esu jau senokai metusi. Bet paskutinę seriją žiurėjau net turkiškai. Ir tikrai aš ir džiaugiausi ir verkiau. Liūdna atsisveikinti ReyMir. Dabar niekas nesugadins jų laimės! Viskas taip gerai baigėsi. Visada prisiminsiu svajojančios svajoti Reyhan ir Mirano, kurio širdį užpildė kerštas istorija! Manau, kad Azizei buvo per gera pabaiga. Ir nesupratau kodėl jie įsivaikino mergaitę, kas galėtų man paaiškinti?

Atsakyti