Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Peržiūrėjau pusė Camdaki Kiz. Labai gerai kažkas spėjo, kad Muzo - brolis dvynys, nes minėjo, kad broliukas perka Muzo parašu.
Gal ir man reik to šaukšto su gramais biggrin.gif
Atsakyti
Na ką jis gali nutuokti, kokį jis ten skirtumą gali matyti tarp indų šokių pokių ir turkų dramų biggrin.gif Va jei jam būtų kaip svečio privilegija viešbutyje būtinai pažiūrėti turkų serialo vieną (!) seriją, kurios trukmė 2,5 val, tai jis tada sužinotų kur vėžiai žiemoja ir būtų ten kur gieda vėžiai, būtų neįmenama paslaptis biggrin.gif tipo_žiūrėjau, žiūrėjau ir nieko nesupratau ką žiūrėjau biggrin.gif biggrin.gif Aš jau įsivaizduoju Orijaus veido išraišką ir visą stresą, visą gyvenimą prisimintų tai biggrin.gif
Čia mes tik tokios užsigrūdinusios.
Atsakyti
Visgi, tu kaip visada parašai 100 proc. wub.gif

Burcu Biricik - nustebino mane jos amžius. Maniau, kad jai 40 kokių... Gerokai ji man vyresnė atrodo.
Atsakyti
Jau ką geba ji, tai geba. Žalia Rūta, žvilgtelk čia į ją. Laukiu labai jos tą "Fatma" Netflix šį mėnesį. Dar jauna, o atrodo senai. Nesibodi atrodyti nepatraukliai. Ji tokia. Pagirtina.

"Fatma" | Official Trailer | Netflix
"Фатма" - русский трейлер (субтитры) | Netflix


Papildyta:

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 17 balandžio 2021 - 00:06
Čia matyt turkų bruožas - chameleoniškumas
Atsakyti

Pasižiūrėjau antrą Camdaki kiz seriją - va čia tai emocijų bomba - neapykanta, pyktis, pasišlykštėjimas, gailestis - lyg amerikietiškais kalneliais važinėtumeisi. Toooobulai tobula. Labai patinka tie pasakų intarpai, tokį gerą prieskonį priduoda, kad ir ta miegančioji gražuolė, princas, nykštukai, o meilužė tai matomai piktoji ragana bus, kuri dar oi kaip duos vaizdų bandydama susigražint meilužį iš žmonos. Ir antros serijos reitingai kaip į viršų kalė 7.75 (+2,52), matyt turkams reikėjo truputį laiko susivokti, kokią čia bombą jiems paserviravo serialo kūrėjai. 

Tokių stiprių ir intensyvių emocijų man nei vienas turkiškas serialas nėra sukėlęs. Na kažkiek tu emocijų būta Zalim Istanbul, SBA, Kuzgun, bet iki Camdaki kiz nei vienas netraukė, nes Camdaki kiz sukausto dėmesį ir nepaleidžia, vien emocija keičia kitą, ir žiūrėk jau baigėsi serija, o tu norėtum dar ir dar ir dar. TO-BU-LAS. 

 

Spoiler alert.

Tai Nalan tėvas paaiškėjo, kad ne biologinis jos tėvas. O motinėlė pradėjo matyti kažkokią jauną merginą į save panašią. Mano spėjimas: Nalan tėvai yra ne jos tėvai, o seneliai, Nalan motiną išprievartavo ir Nalan yra prievartos vaisius. Nalan mama neišvėrusi ir psichologiškai palūžusi ją pagimdžius nusižudė. Senelė nekenčia Nalan giliai širdyje, nes anūkė jai primena dukters nelaimę.

 

Kokios jūsų mintys?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 17 balandžio 2021 - 13:14

Ar matėt, kad paaiškėjo kurie serialai nebebus tęsiami?

 

https://dizilah.com/...s-cancellations

 

Džiaugiuoso dėl Marasli ir Son yaz.

Kitus tegu tik baigia greičiau, gal naujų įdomesnių bus pagaliau.

Atsakyti
Neskaitau posto, nes nemačiau antros serijos, o taip noriu pažiet..

Tai Alev dar šansą turi? bigsmile.gif
Atsakyti

Neskaitau posto, nes nemačiau antros serijos, o taip noriu pažiet..

Tai Alev dar šansą turi? bigsmile.gif

Tipo ant klaustuko. Nedrįsčiau spėliot ar pabaigs. Jei SCK kur nebėra ką rodyt planuoja į kitą sezoną kelt, tai ko Alev Alev nekelt, jame dar bent rodyt yra ką.

Atsakyti
Neturi šanso "Alev Alev". Suprantama gi kodėl, o juolab, kad Show TV visiškai nusinulines ketina žengti į naują sezoną tik su naujais projektais, kanalo 30-mečio proga, nauju restart'u tsakant.
Atsakyti
Burakas kaip rašytojas, o Alina kaip kokia sekretorė biggrin.gif
Negaliu patikėti bigsmile.gif Ar tikrai pagaliau juda veiksmo link ir Marašlis mėgina savo ledi mokinti tam tikrų subtilybių reikalui esant bigsmile.gif Va šį jų reikalą tai labai užskaitau, čia jau mano linkme bigsmile.gif
https://www.youtube....;ab_channel=atv
Atsakyti
Šamaniški reikalai.
Aš tuoj pradėsiu manyti, kad Iskandero mama ir yra ta moteris, tikroji Čelebi mama, palikusi jį tąmet, kūdikį šiukšlyne (kokia ji yra šalta ir svetima savo tikram sūnui, tokia ji yra šilta ir artima savo netikram sūnui, Mėlynbarzdžiui tam, Čelebi). Kito sau paaiškinimo aš neturiu.
Tarkim, kad iš gailesčio Čelebi ‚mama‘ tokia; meilė ir jautrumas nelaimėliui, rastam kūdikiui, pametinukui, suabsoliutinimas tas, visatos centru jos tapęs jis... bet.. Esmė ta, kad ji neturi jokio gailesčio nei tikram savo sūnui nei aplinkiniams, empatijos nulis, žiauri moteris kuri laimina ir pateisina visus Čelebi poelgius, tad, atkrenta šis variantas apie gailestį, nes ji tiesiog neturi jo, zero, bet va Čelebį ji dievina. Kodėl? Mistika kažkokia.


Nekaltumo prezumpcija ir teisė į gynybą tebe yra.
Čelebi neišdegs totaliai sudirbti Iskandero. Iskanderas su Cicek, komisaro ir Rujos (tikiuosi), Tomris palaikymu, pagalbos dėka išsikapstys iš tų nelemtų įvykių: + savigyna, + kūnas rastas yra, jis - Biulento kriminalo įrodymas (juolab berniukas galėtų papasakoti ką tą naktį ir kitą naktį darė Biulentas, matė gi). Reiktų Cicek ir Iskanderui labai stipriai susikoncentruoti ties tuo, ir ypatingai į dabartį susifokusuoti.
Žinoma, sunku tai bus padaryti, o ypač Cicek atstovėti dėl Iskandero, žinant, kad Cicek aplinkiniams Iskanderas kaip puoles angelas, išvarytas iš rojaus. Nekantrauju pamatyti kada jį priims Cicek aplinka. Karmai savo taškus Iskanderas gi renka, renka, nieko nepasakysi, tikiuosi Cicek aplinka tai užskaitys.


Nuo 1-mos serijos Iskanderui buvau abejinga (nepatiko man jo personažas savo pozyva ir tuo kokiu prisitaikėliu ir pėstininku buvo savo broliui Čelebi), bet aš vis vien, nuo pat pradžių, buvau tikra visu 100% (ir neapsirikau), kad Iskanderas daug ko nenutuokė, tiesiog nežinojo apie Čelebi šešėlinius sumanymus tą nelemtą gaisro vakarą (marionetė ir patogus tik tuo, kad atpirkimo ožys buvo). Iskanderas dievino Šimal ir jos sūnų Ali ir tikrai nebūtų leidęs, kad nutiktų tąnakt tai kas nutiko.


Čelebi. 10 balų aktoriui ir už įkūnijamą personažą ir laikyseną. Neigiamą sudėtingiau vaidinti nei teigiamą. Gerietį paprasčiau.


Iskanderas reabilitavosi mano akyse. Turėjau stiprią nuojautą dėl jo, buvo panašu, kad nėra viskas prarasta ir nėra žlugęs kaip žmogus.


Ruya tegu lieka su savo kolega advokatu Serkanu poroje, o Omeras lai būna su savo Zeyno. Jų poros man taip geriau/gražiau dera. Zeyno man apskritai patinka, labai simpatiška čia.
Vienžo norėčiau, kad finale "Alev alev" būtų 5 poros. Ai, aš ir už 6-tą sukurptą porą būčiau visai labai “už”.
Atsakyti