Gal ir man reik to šaukšto su gramais

Pasižiūrėjau antrą Camdaki kiz seriją - va čia tai emocijų bomba - neapykanta, pyktis, pasišlykštėjimas, gailestis - lyg amerikietiškais kalneliais važinėtumeisi. Toooobulai tobula. Labai patinka tie pasakų intarpai, tokį gerą prieskonį priduoda, kad ir ta miegančioji gražuolė, princas, nykštukai, o meilužė tai matomai piktoji ragana bus, kuri dar oi kaip duos vaizdų bandydama susigražint meilužį iš žmonos. Ir antros serijos reitingai kaip į viršų kalė 7.75 (+2,52), matyt turkams reikėjo truputį laiko susivokti, kokią čia bombą jiems paserviravo serialo kūrėjai.
Tokių stiprių ir intensyvių emocijų man nei vienas turkiškas serialas nėra sukėlęs. Na kažkiek tu emocijų būta Zalim Istanbul, SBA, Kuzgun, bet iki Camdaki kiz nei vienas netraukė, nes Camdaki kiz sukausto dėmesį ir nepaleidžia, vien emocija keičia kitą, ir žiūrėk jau baigėsi serija, o tu norėtum dar ir dar ir dar. TO-BU-LAS.
Spoiler alert.
Tai Nalan tėvas paaiškėjo, kad ne biologinis jos tėvas. O motinėlė pradėjo matyti kažkokią jauną merginą į save panašią. Mano spėjimas: Nalan tėvai yra ne jos tėvai, o seneliai, Nalan motiną išprievartavo ir Nalan yra prievartos vaisius. Nalan mama neišvėrusi ir psichologiškai palūžusi ją pagimdžius nusižudė. Senelė nekenčia Nalan giliai širdyje, nes anūkė jai primena dukters nelaimę.
Kokios jūsų mintys?