QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 19, 22:31)
[.....] Nenoriu pagalvot apie tokius kvailus Hercai vingius.
Aš galvoju, kad nebus, netemps iki tiek. Jau dabar žinom pamatinius atskleistus
dalykus, kad Šadoglų sužinos, kad Hazaro kraujo donoru Miranas buvo, kad Miranas yra sūnus Hazaro, kad tai jau (nesvarbu, kad
tik ji) Zehra žino. Tik klausimas, ko mes dar nežinom kas bus sekančioje serijoje
Įsivaizduoji, aš ne kiek labiau dėl laiško nustebau, o tai, kad Esma nepabūgo, net dienos metu atėjo,
pašviesiai tsakant

Juokingai ta mafija man, tipo visa šeima jau tokia
paturbinta machija tokį siaubą baubą nori parodyti, kad net perspausta, bent 1-oje serijoje tai tikrai. Man nuobodoka buvo. Na, bet pirma serija dar ne rodiklis. Turkams turėtų patikti, mix'o ten visokio yra... Pabaiga tai šiurpoka.
Galvoju
ant galo ten buvo Bugra. Komisarą tai jau galėjo parinkti ir iš stuomens ir iš liemens, bo koks tai labai žemo ūgio ir laibas, ir dar į Azizė įsimylėjęs...
Nors, šiam serialui konkurencijos (serialų) su kriminaliniu pasauliu/mafijos tematika nestinga ir panašu, kad nestigs.
Bugros ne tiek daug ir rodė, panašu, kad sekančioje serijoje bus daugiau...
Azize 2. Bölüm FragmanıBežiūrint, baisiai daug žiūrėtojom buvo cekava kam Duygu (Cagatay Ulusoy draugė) ant kaktos tai būtina

Komentarai tai griūk negyvas buvo. Nuotraukoj, tai dar kaip nuotraukoj, bet seriale tai tikrai dėmesį blaškė, ne kiek į ją žiūri, o kiek į jos kaktą
Papildyta:QUOTE(Indrijan @ 2019 11 19, 23:16)
Ar žiūrėjot kas nors "Azize"?
Nu aš kaip ir neplanavau žiūrėti, bet viena akimi iškarpas sužiūrėjau, nu toks visai nieko, nu sudomino, net negaliu pasakyti kuom, Hande labai pagražėjusi patobulėjusi, o Bugra kaip visada aukštame lygminyje.

Man jų pora visai nesižiūrėjo,

bet dabar liepsnoja tikrai
O, kol rašiau ir kabojau apačioje nemačiau tavo posto, galvojau, kad nieks nežiūrėjo
Jo, išgražėjusi Hande, ir jis į ją su savo tuo skvarbiu rudų akių žvilgsniu... tokiu nepatikliu, pradžiai

Bet jis gerietis gi, matosi
Bugra tai tikrai, kaip visada, tik geri mano atsiliepimai apie jį.
Man jie taip pat nesižiūrėjo.
Sekančioje serijoje tai ypatingai bus abu
Antra serija pagreitį įgaus, o ir panašu, kad jis ją gins, dabos, chemija bus. Lauksim. Bus įdomu.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.