Pažiūrėjau
"Sevgili gecmis". Kuo toliau tuo įdomiau. Mama tai ten keistoka man savo tokiu elgesiu.
Manau abu broliai buvo įsimylėję ją, ji pasirinko aną, ir šis visą laimingą šeimą išdraskė, visą gerbuvį pasisavino, mergaičių tėvą (savo brolį) nužudė, ją nekaltai užsodino, maždaug jei tu ne man, tai niekam. Apsėstoji meilės manija.
Papildyta:Tą tikrąją sesę Cilem pasirinko manipuliavimo įrankiu todėl, kad ji tuo metu buvo labiausiai pažeidžiama, o tokį žmogų labai lengva valdyti, lipdyti.
Nepateisinamas jos elgesys, visiškai. Dar ir su bendrais išvien dabar veikia, kurie nužudė jos vaikiną, būsimą vaiko tėvą.
Papildyta:Kenano tai gaila, nepavydėtinoje situacijoje atsidūrė. Įdomu kaip jis paaiškins Deren dabar viską, ir kaip tuos nuostolius atlygins.
Aš tikrai buvau patikėjusi, kad jis finansininkas (kaip kad pats sakė), net nepagalvojau, kad mafijozas

Bet tai gera pora- gydytoja ir mafijozas
Papildyta:Azra galėtų saviškiams ir papasakoti kaip buvo viskas iš tiesų; apie tą savo draugą draugelį, kad viskas jo dėka. Mažum dar papasakos.
Sekanti serija bus įdomi. Kaži, ką Džemalis turi omeny, ką sumąstė, kad mamai liepė išsirinkti vieną dukrą... Įdomu kam tai?
Papildyta:Cilem pyksta ant Azros, bet pati Cilem jos girdėt nenorėjo, neklausė, į kontaktą nėjo, o dabar
intikam.
Tikiuosi praregės laikui bėgant ir pradės Džemaliu abejoti, dėlioti savo galvas mintis ir versijas, liausis aklai tikėjusi juo.
Papildyta:Ipek ir Sinanas - tėvo žmona (pamotė) ir sūnus (posūnis)
Deren ir Kenanas - gydytoja ir mafijozas
Azra ir Mahiras- kriminalas ir parastas vaikinas
Poros tai įdomios ir spalvingos

Na, bet širdžiai neįsakysi

Kaip besuksi, bet man regis bus gera ir tvirta draugų kompanija, matos jau iš anksto
Papildyta:Buvo iš karto aišku, kad tas kriminalo atstovas Azrą nusižiūrėjo, taip ir galvojau, kad bus jai rūpesčių ir problemų
Gidelim Buralardan (Azra)Graži man jos daina
Papildyta:Vis galvą laužiau, kur man tas tarnas matytas,
landūnas tas, aktorius Melih Selcuk...
Oi, ir prisiminiau, gi "Adini Feriha Koydum". Ten ir toks buvo negeras personažas
Papildyta:Nors pati pačiausia aišku
Hesap Ver
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.