Elif....netikėtas siužeto posūkis

Tos harizmos dvi ir mano meilės nepasisavink Visgi.
Hercai ir aš žiūriu ir žiūrėjau. Su ta Elif tai tikrai nesamonė, pritariu. Jei būtų anksčiau nusižudžiusi būtu labiau suprantama, o dabar susipyko, kad Azatas vis dar myli Rayan, bet, kad ir taip buvo aišku. (Šiandien kaip tik skaičiau, kad Hazaras niekur neišėjo)
Aš per tv8 šiuo metu žiūriu "Baltas melas" patikėkit manim kaip kaifuoju. Kaip jis man patinka, žiauriai. Meilė šeimai, netikra mama ir ta meilė kuri tarp jų atsirado. Kaip tik tarp tų kriokiančių serialų man palaima.
Kaip jus karantinas veikia? Ar sėdite namuose? Serialus turbūt kaip siemkas lukštenat..
Tai aš turbūt vienintelė gyvenu kaip gyvenusi. Aišku pergyvenu kaip ir visi, bet niekur negaliu pabėgti. Dirbu gamybos ceche, darbo turim penkis kart daugiau, nuo kaukių ištisai devėjimo visas veidas raudonas, nuo pirštinių nagai išbrinkę, bet nieko džiaugiuosi kad turiu pajamų į skolas neįklimsiu. Bet tik būkit geri mažiau pirkit iš tų parduotuvių mes nebepajėgūs
Serialam irgi atrandu laiko tik labai norėčiau į tokį įklimti kad net pamiršti bežiūrėdama kad po naktinės esi ir pietūs nepadaryti, man taip būdavo su "Kuzey Guney", ot buvo laikai, kai visą pasaulį pamiršdavai. Pamenat?