QUOTE(Simbulis @ 2020 06 19, 09:06)
Visgi, o "Ramo" baigtas serialas? Ar dar rodomas?

Ir maždaug apie ką? Kaip suprantu ne meilės seilės

Įpusėjau "Protector" žiūrėt, tai iki naujo 4 seono pažiūrėčiau šį, jei baigtas ir neilgas
Simbuli, patikėk, toks jausmas, kad žiūrėtum italų serialą apie Sicilijos mafiją Cosa Nostra; t.y apie mafiją, klanus, vadeivas ir pan,. Moteros ten visos kaip italų mafijos moterys, viiisoooos_nuo mažamečių vaikų, mamų, iki dukrų ir močiučių, vienu žodžiu šeimos visos kaip Sicilijos mafija, t.y. moterys, namiškiai visi, "atlieka' verslą su vyrais... uždari šeimų susirinkimai, pasitarimai...
Apie vietinį Tada Blindą (vardu
Ramo)

Kurs pas ponus apsauginiu dirba ir varo ant dviejų frontų jiems už akių su jų kontrabanda ir visaip kaip jiems reikalus gadina, plius jis dar ir su jų dukra Sibel
fiti miti
o Sibel turi brolį, va šį blogiuką
Neco....
o Ramo turi sesę
Fatoš
Summa summarum_tarp šio kvarteto gaunas oi koks intriguojantis revanšas, kai galioja Džiunglių įstatymai tai prieš vėją nepapūsi, tad ir gaunas akis už akį

O kur dar šeimų klanai ir sąskaitų suvedimai...
Simbuli, rekomenduoju tikrai, ypač jei tau patinka tokie veiksmo ir prie kriminalo. Man kai tokie patinka,
nemergaitiški, kaip ir pvz visokie panašūs kaip
"Icerde",
"Soz" ir pan,. tai šis puikiai suėjo, nors žinok buvau
išdilytinus ši serialą be gailesčio po pirmos serijos net nepažiūrėjus iki galo, bo užteko pamatyti pagrindinį herojų man biškis su 'indiškais' elementais, t.y. personažo Ramo įvaizdžio pateikimas pačioje pradžioje buvo toks banalus, kad tiesiog negalėjau žiūrėt
Ai, o jis 'baigės' taip kaip ir visi kiti serialai_ su lyg karantino pradžia. Todėl tik 11 serijų. Ketina tęsti toliau jei susitvarkys visi pašaliniai nesklandumai; sunkmetis ir problemos aktoriams dėl atlygio neišmokėjimo, pasitraukė kai kurie aktoriai, pasikeitė scenaristai ir t.t. Beeeet, šias 11 serijų gali drąsiai žiūrėti (paskutinė serija
supabaiga), malonumas garnatuotas
P.S. vat jei tęsiant rudenį nebus
Naco, tai nežiūrėsiu toliau.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.