Nuvylė serijos turinys. Pirmą kartą nepatiko serija. Paviršutiniška. Nereikėjo jos visai mano galva, būtų palikę taip kaip buvo likę ir tęsę rudenį. Ji man tokia, hm, kaip čia pasakius,
nuchaltūrinta. Nepatiko rodomi tie namiškių šėliojimai viešbutyje, ir eterinis laikas perdėm nukreiptas buvo į šią personą.

Nepatiko tas sumanymas ir su Benal. Perdėtas jau visai. Na kam gi taip primityviai... Ir apskritai- per daug jau tos Benal, pradeda įkyrėti, pradedama kūrėjų per daug dėmesio į ją koncentruoti, dar tegu iki pilnos laimės apgyvendina su Mehdi ir Zeynep, tai visai bus neįdomu.
Pagrindiniam duetui- jokių priekaištų. Kaip visada_gerai, gražiai, įtikinamai ir jausmingai; neverbalinė komunikacija ir t.t. pan. Apie juos galėčiau daug rašyti. Jie man švelnumo įsikūnijimas
Zeynep & Mehdi || Love Me like You DoNesu Demet gerbėja,
ne mano ji aktorė, neutralu man ji. Pirmą kartą prieš 5 metus teko ją matyti seriale, ir va dabar čia, antrą kartą, bet priekaištų aš jai šiame- neturiu.
Man taip patiko kai ji pabaigoje, toje kalboje, pasakė ir apie jį, apie tai, kad jos namai yra ten kur jo širdis, kad tai jis - jos namai, Mehdi. Rašiau jau tada, po pirmų serijų, pirmiau, kad tik jis ir tik jis yra jos išsigelbėjimas, kad jis - jos namai tvirtovė, o ji - jo užuovėja.

Man patinka tie serialai kur tokio tipo chemijos kaip SBA, bet čia man tai netiktų, tadum jau būtų ne "Dogdugum..."; bo kitokie čia personažai ir jų charakteriai, kitoks turinys, temperamentas, kitokia pasakojama istorija, apie kitką ir pan. Nenorėčiau suniveliuotų vien matyti, įdomu ir kitokie amplua.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.