Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Aš neištvėriau ir pasidariau privačiai (Medicina practica laboratorijoje). Norma, bet kiek padidėję. Nurašau tam, kad kita laboratorija darė, nes kitaip jau panikuočiau  :unsure:​ 

Atsakyti

Brazil tel. užregistravo rugpjūčio mėn. Pas gyd. turėjau eiti birželi, nepavyko užsiregistruoti, ši mėn. liepai sakė neduoti talonėliai :oh:

Sveikos 4u.gif

norejau pasiteirauti ar kas dairotės markerius ?

kadangi mano prieš nėra darytas, gyd. sakė neapsimoka, buvo per daug užpirkta, tai ir darė visom iš eilės. :hmm: 

jau kova turėjo padaryti abrazija, o dar nieko profilaktiškai nedaro, atkraujuosiu už visus 5metus :oh:

Visoms naujokėms daug stiprybės ir kantrybės :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Turiu 2 klausimus:

1 - gal kuri daretes „FoundationOne®CDx“ tyrima ir zinote jo vertinguma / nevertinguma ir kaina (uzklausa issiunciau)?

2 - skaiciau, kad Vokietijoje yra kliniku, kurios gali pasiulyti ivairiu imonoterapiniu gydymo variantu trigubai neigiamo kruties vezio gydymui. Gal kuri domejotes ir zinote, kaip jas surasti, kokios gydymo kainos? 

Is chemoterapeutes isejau kaip ant sparnu, po to gavau pusbrolio zmonos labai gerai nuteikiancia zinute, o po to paluzau. 
Nusibodo jau skaityt apie ta savo bloga diagnoze ir bloga prognoze :( 


Nusiraminu tik kai pasakau sau, kad leisiuosi Dievui vesti mane tuo keliu, kuriuo jis mano esant geriausiu man (iki siol neigiau Dievo buvima, bet po tokio mistinio auglio suradimo negaliu niekaip kitaip to pavadinti, kaip Dievo zenklu). Man, kontroles maniakei, maniusiai, kad viska gali padaryti pati ir dar kitiems sureguliuoti gyvenima, tai didelis pasiekimas :)


Esu racionaliste, logike, matematike, man visur reik irodymu, o cia vat tik ezoterika, Lexotanilis ir Stilnox kazkiek  nuramina.

Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukas19 @ 2020 05 09, 21:58)
<p>Turiu 2 klausimus:</p><p>1 - gal kuri daretes „FoundationOne®CDx“ tyrima ir zinote jo vertinguma / nevertinguma ir kaina (uzklausa issiunciau)?</p><p>2 - skaiciau, kad Vokietijoje yra kliniku, kurios gali pasiulyti ivairiu imonoterapiniu gydymo variantu trigubai neigiamo kruties vezio gydymui. Gal kuri domejotes ir zinote, kaip jas surasti, kokios gydymo kainos? 

</p><p>Is chemoterapeutes isejau kaip ant sparnu, po to gavau pusbrolio zmonos labai gerai nuteikiancia zinute, o po to paluzau. 
Nusibodo jau skaityt apie ta savo bloga diagnoze ir bloga prognoze verysad.gif 

</p><p></b>
</p><p><b>Nusiraminu tik kai pasakau sau, kad leisiuosi Dievui vesti mane tuo keliu, kuriuo jis mano esant geriausiu man (iki siol neigiau Dievo buvima, bet po tokio mistinio auglio suradimo negaliu niekaip kitaip to pavadinti, kaip Dievo zenklu). Man, kontroles maniakei, maniusiai, kad viska gali padaryti pati ir dar kitiems sureguliuoti gyvenima, tai didelis pasiekimas smile.gif

</p><p></b>
</p><p><b>Esu racionaliste, logike, matematike, man visur reik irodymu, o cia vat tik ezoterika, Lexotanilis ir Stilnox kazkiek  nuramina.
</p><p></p>


Papildyta:
Svarbiausia negalvoti ,kad jau gyvenimas baigtas. Tai tik pradžia -kova su blogiečiu,kuris graužia mus. Diagnozė nera gera. Bet gyvenam,planuojam,viskas Dievo valioj,o musų rankose tai veikla,judejimas,planavimas,kovojimas su nepageidaujamu draugeliu. Na taip mano trigubai neigiamas buvo. Na taip,pries operacija 6cm.buvo kruty ir i limfazgius buvo pradejes kelione. Na taip ki 67,t.y.greitis 95.Ir kova prasidejo 2016 gruodį.Chemija,operacija,švitinimai. Tikrinausi lapkritį. Buvo geri tyrimai. Reiktu vel nuvykti.Šiuo metu dirbu keturiose darbovietese. 3mokyklose ir Moksleivių kurybos c.+šeimoj pora vk.,vyras. Visur darbo iki kaklo. Jeigu draugelis sugrįš. Vėl kovosim. Stiprybès visom ir sveikatos. Nežinau ar įkvepiau kovai,nes dar nedaug laiko praėjo.
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri galėtumėt pasakyti per kiek laiko būna magnetinio rezonanso atsakymai? Ačiū
Atsakyti

Manau per sav ar 5d

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2020 05 10, 11:12)
<p>Manau per sav ar 5d</p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Aš el paštu gavau

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2020 05 10, 14:45)
<p>Aš el paštu gavau</p>

Man dar tik kitą savaitę darys. Tikiuosi viskas bus gerai. Tada iškart operacija laukia unsure.gif
Atsakyti

Žvirbliuk, dėl imunoterapijos siūlau su Strioga pakalbėti, jis berods GK klinikoje dirba ir yra imunoterapijos gydymas (prieš du metus kainavo 6ooo eur) https://www.nvi.lt/kontaktai-2/

Vokietijos variantais aš kai gydžiausi irgi domėjausi, buvo labai panašus nusiteikimas daryti maksimumą. Bet kainos ten yra kosminės, dabar tiksliai nepasakysiu, bet ar ne 20,000 eur savaitei, gal ir nusikalbu, pigiau jei ne pas juos gyveni. Tai nusprendžiau, kad čia būtų paskutinio šanso scenarijus (jei niekas kitas nepadės). 

Labai svarbu su savo psichologija susitvarkyti - DIAGNOZĖ NĖRA NUOSPRENDIS. Neskaityk tų prognozių. Užsiimk bele kuo kad tik padėtų nestresuoti - aš ir teta kursus lankaiu, ir meditavau, ir į bažnyčią ėjau, nesvarbu logiška ar ne, svarbu tik nusiraminti. Na ir pirmom savaitėm be migdomųjų niekaip. Paskui tikrai palengvės. Pati esu logiškas ir racionalus žmogus, tai susidarydavau sau veiklų planą kuo užsiimti, kad grįžtų kontrolė ir išsiskirtų dopaminas, man kažką veikiant psichologiškai buvo lengviau.

Tikėk gydymu, ir linkiu pačių geriausių rezultatų!

Atsakyti

Man dar tik kitą savaitę darys. Tikiuosi viskas bus gerai. Tada iškart operacija laukia unsure.gif

Žinoma bus viskas ok🤗

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2020 05 11, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dina*" data-cid="72657113" data-time="1589109464"><div><p>Man dar tik kitą savaitę darys. Tikiuosi viskas bus gerai. Tada iškart operacija laukia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Žinoma bus viskas ok🤗</p>

Ačiū už palaikymą! wub.gif
Atsakyti