Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Vidam @ 2016 10 18, 19:04)
<p>Bandau ir aš iš naujos versijos. Vieną kartą nesigavo smile.gif Vėtra, diinkos penktas katinukas ryžas tupi medyje smile.gif
</p>
O kur mano šypsenėlės naujoje versijoje? Apačioje buvo , pažymėjau, o gavosi šnypštas.

Penktas katinukas ne diinkos, o mano biggrin.gif . Ir jis ne medyje...
Atsakyti
O aš kepu brokoliu duona, laukiu kol atves, valgysiu su avokadu biggrin.gif
Atsakyti
aaa, susimaišiau... net akinius užsidėjau, o tai kas man ten vaidenasi medyje ?
Atsakyti
Mano drauge. Mezgam vakarais kartu ir šnekučiuojamės
user posted image
Atsakyti

O aš kepu brokoliu duona, laukiu kol atves, valgysiu su avokadu biggrin.gif

O kaip ta brokolių duona kepama? 

Aš silkę su burokėliais suvartojau. Bet dar ne soti. Eisiu dar ko nors į šaldytuvą ieškot.  :hmm:

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 18, 18:13)

O kiek iki pradzios liko?

Brokolių duona?? blink.gif skaniai skamba
Atsakyti
O jezusmarijus ka cinainas ismaste su ta nauja versija.... paspaudziau, pabuvau.... gryzau i sena, bet.... telefas slaptazodi pamirso... padariau kad kita atsiustu... kur isiunte nezinau, nes reginausi pries n metu.... kur nuejo - nezinau biggrin.gif jei dingsiu - zinokt slaptazodzio neatsimenu smile.gif kol kas plansetas dar isileidzia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 18 spalio 2016 - 18:25
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 18, 19:19)
O kiek iki pradzios liko?

Brokolių duona?? blink.gif  skaniai skamba

Va renku dalyvius, tuomet ziuresim. Norisi kuo greiciau, nes uztrunka, tiek nuotrauku sulaukti, tiek prabalsuoti ir zinoma, trunka padaryti 4u.gif

brokoliu duona: brokolis, vidutinio didumo morka, 4 kiausiniai, druska, peperiai, 100 gr. migdolu miltu.

Brokolius su morka metu i kombaina, sukapoja smulkiai, ryziu didumo gabaliukais. Paskaninu druska, pipirais, supilu miltus, sumaisau. Kiausus suplaku sakute ir atsargiai imaisau i brokoliu mase. Sumaisau viska rankomis. Imu bleka, kepimo popieriu, dedu mase ant popieriaus ir paskirstau graziai visa mase ant blekos, neturi buti labai stora, ka as zinau keleta cm. storio trubut. Orkaite 200 temp. kepti apie 25-27 min, kol krastai prades graziai ruduoti. Isimti, atvesinti ir tik tada pjaustyti kvadrateliais ar staciakampiais. Gaunasi kaip duoniukas storumo. Ragavau siandien kalafioru duoneles, dabar darau brokoliu. Tuo paciu metodu, galima iskepti ir burokeliu duona. Tuojau supjaustysiu ir parodysiu galutini rezultata. Naudoju vietoje duonos, skanu zinokit.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 spalio 2016 - 18:37
Sveikos 4u.gif
Nu ir priplepėjot rekordiškai biggrin.gif
Aš visą dieną sėdėjau mokymuose, nes SM negalėjau atsiversti unsure.gif
SM naujos versijos kol kas net nebandysiu, nes galva kaip trilitrnis stiklainis su uogienės likučiais biggrin.gif
Busy - kalendoriuje dalyvausim su Mauru, bent jau tikrai bandysim. Manau, kad galim nusistatyti datą iki kurios bus galima siųsti nuotraukas, na pavyzdžiui iki lapkričio 10 d. po to greit subalsuojam ir tvarka 4u.gif Praleidau koks buvo Šponkiuko alternatyvus variantas? Šiaip tai kalendoriaus norėčiau bet kokiu atveju, aišku smagiau kai yra daugiau dalyvių ir gaunasi konkursas, bet kalendoriaus norėčiau net jeigu ir dalyvių būtų tik 12 4u.gif
Tik reikia susitarti kaip nuotraukas siųsime. Lapyna rašė apie dropboxą ar kaip ten vadinasi???
Taisykles manau kaip ir aptarėm:
1 nuotraukos gulsčios
2 pernai metų laimėtojai nedalyvauja
3. gali dalyvauti ir išėję augintiniai, kuriuos mes pažinojome temoje
4 gali būti keli katinėliai vienoje nuotraukoje, t. y. nuotruaka grupinė (manau jeigu tokia būtų, tai tik paįvairintų kalendorių)
5 nuotraukas įvertins mūsų ekspertės
6. galima siųsti įvertinimui ne daugiau 3 vieno katinėlio nuotraukų
7. katinas glai būti nuotraukoje ir su kitais gyvūnais
8 nuotrauka nebūtinai turi būti šiais metais daryta
Gal biškį padrikai, bet kaip ir parašiau esmę 4u.gif
Taigi, tik susitariam kaip nuotruakas siųsime ir strtuojame 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 18 spalio 2016 - 18:43
Labai skaniai duonelė atrodo. Ryt darbe atsispausiu receptą.
Ačių, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
Magnun, dar turim nuspresti, ar pakanka dalyvaujanciu, kolkas turim kiek turim, jei nebus daugiau, konkurselis bus labai mazas. Palaukim dar keleta dienu, kol atsilieps visos norincios

tave uzrasau irgi

Ahabi, prasom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 spalio 2016 - 18:49
Mergaitės, nauja versija dar su trūkumais, ir daug kas tvarkoma eigoje, tad jie kažką pastebėsite neaiškaus, rašykite (čia ar man až), perduosiu kompiuteristams, ar administracijai, jei pati nemokėsiu paaiškinti kas ir kaip.
Atsakyti